Masaj terapeutic, de relaxare-întreținere, reflexoterapie și masaj anticelulitic la Ozon Clinic Therapy Câmpina

Sănătate (Categoria articolului)

Pe lângă multiplele investigații paraclinice în multiple specializări, pe lângă efectuarea de ecografii și analize medicale, la Centrul Medical Ozon Clinic Therapy din Câmpina se aplică acum și terapia prin masaj. Personalul specializat de aici efectuează masaj terapeutic, masaj pentru relaxare și întreținere, masaj anticelulitic și reflexoterapie. Vom explica pe scurt ce înseamnă fiecare tip de masaj și care sunt beneficiile pentru sănătatea noastră. 

MASAJUL TERAPEUTIC este acel tip de masaj care oferă abordarea non invazivă, bazată pe capacitatea naturală o organismului de a se vindeca. Acest masaj intensifică circulația, ajută organismul să furnizeze oxigen și substanțe nutritive în țesuturi și organe vitale, ajută la relaxarea mușchilor răniți și suprasolicitați, crește flexibilitatea articulațiilor și reduce aderențele post-chirurgicale.
MASAJUL PENTRU RELAXARE ȘI ÎNTREȚINERE constă în eliminarea toxinelor din organism, are efect antistres și creează o stare de relaxare totală și profundă înlăturând oboseala și îmbunătățind circulația sanguină și cea limfatică. Este recomandat tuturor persoanelor indiferent de vârstă și poate fi efectuat pe tot corpul. 
REFLEXOTERAPIA este o metodă de terapie alternativă bazată pe masajul unor zone reflexogene ale corpului aflate la distanță de organele pe care le influențează. Reprezintă aplicarea de presiune adecvată pe diferite puncte și zone ale diferitelor părți ale corpului, în special picioare și palme.
MASAJUL ANTICELULITIC constă în uniformizarea suprafeței pieii prin ascunderea de țesut adipos (grăsime) vizibil sub forma umflăturilor inestetice (așa-numita “coajă de portocală”). Principalul beneficiu al masajului anticelulitic este îmbunătățirea circulației sanguine, ceea ce conduce la reducerea și eliminarea depunerilor de grăsime în timp.

La Centrul Medical Ozon Clinic Therapy, prețurile pentru o oră de masaj sunt următoarele: 50 lei masajul terapeutic, 55 lei cel de relaxare și întreținere, 40 lei pentru reflexoterapie și 50 lei masajul anticelulitic.
Pentru programare sau mai multe informații puteți suna la 0344.198.541 sau 0720.284.849; puteți trimite e-mail - office.clinictherapy@gmail.com sau puteți accesa site-ul clinicii - www.ozonclinictherapy.ro. Centrul Medical Ozon Clinic Therapy este situat în Câmpina, pe Strada 1 Mai, nr. 31.
Vă reamintim că în cadrul Centrului Medical Ozon Clinic Therapy Câmpina se pot efectua investigații paraclinice, ecografii, tratamente, iar consultații se acordă în specializările ozonoterapie, diabetologie și boli de nutriție, cardiologie, pediatrie, ecografie, urologie, ortopedie, gastroenterologie, obstetrică-ginecologie, medicinii muncii. De asemenea, se pot efectua și analize medicale, în parteneriat cu LABORATOARELE SYNEVO. Programul de recoltare – de luni până vineri, între orele 8.00–12.00. (P)

8225 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Popescu 08.07.2020 18:50 Pentru reflexoterapie trebuie programare? Sau la telefon multumesc

Sănătate

1712 vizualizari
29 feb. 2024 20:11

Spitalul SanConfind va deveni un reper în chirurgia cardiovasculară, datorită renumitului chirurg Zoltan Galajda

Renumitul chirurg Zoltan Galajda a început colaborarea cu Spitalul SanConfind, o colaborare pe care o avea în vedere de mai mulți ani. Dată fiind notorietatea chirurgului ai cărui pacienți vin din toate județele, SanConfind va deveni un centru de referință în chirurgia cardiovasculară din țara noastră. Medicul Zoltan Galajda a absolvit Facultatea de Medicină din Târgu Mureş în anul 1988. Ulterior, specializările în chirurgie generală, cardiacă şi vasculară le-a obţinut în străinătate, în centre medicale de prestigiu. 

2186 vizualizari
03 feb. 2024 19:15

Conf. univ. dr. Sebastian Grădinaru, medic primar chirurgie generală: ”Mi-aș dori să putem avea la SanConfind un centru de excelență în chirurgia sânului”

Unul dintre cei mai buni chirurgi bucureșteni cu care colaborează spitalul din Poiana Câmpina încă de la începuturile chirurgiei SanConfind este doctorul Sebastian Grădinaru, medic primar chirurgie generală și doctor în științe medicale. Este un reputat specialist în chirurgia sânului, specializare pentru care s-a pregătit și în străinătate, un an de zile lucrând în Irlanda, la Galway University Hospital. Are o bogată experiență în chirurgia generală, realizând până în prezent aproximativ 5.000 de operații. Printre ele se numără și operațiile realizate la SanConfind, multe dintre ele în premieră, marea majoritatea reprezentând intervenții laparoscopice. 

Alte stiri recente

1297 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

1004 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.