CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

14 pentru Cotroceni. Iată candidații validați de Biroul Electoral Central pentru alegerile prezidențiale

- Politică -

14 pentru Cotroceni. Iată candidații validați de Biroul Electoral Central pentru alegerile prezidențiale

Până la alegerile prezindențiale nu a mai rămas foarte multă vreme. Pe 10 noiembrie 2019 se va desfășura primul tur de scrutin, iar pe 24 noiembrie, turul al doilea, în care vor intra primii doi clasați. Campania electorală va începe pe 10 octombrie. Depunerea candidaturilor la Biroul Electoral Central s-a încheiat și avem 14 candidați înscriși în cursa pentru Cotroceni, admiși de BEC.

Iată candidații:
- Klaus Werner Iohannis, actualul președinte, susținut de Partidul Național Liberal
- Viorica Vasilica Dăncilă, actualul premier, Partidul Social Democrat
- Dan Ilie Barna – Alianța USR-PLUS
- Theodor Paleologu – Partidul Mișcarea Populară
- Mircea Diaconu – Alianța „Un OM” (ALDE și PRO România)
- Kelemen Hunor – UDMR
- Ramona-Ioana Bruynseels – Partidul Puterii Umaniste (Social-Liberal)
- Viorel Cataramă – Dreapta Liberală
- Cătălin Sorin Ivan – Partidul Alternativa pentru Demnitate Naţională
- John Ion Banu – Partidul Naţiunea Română
- Sebastian Constantin Popescu – Partidul Noua Românie
- Ninel Peia – Partidul Neamul Românesc
- Bogdan Dragoş Aureliu Marian Stanoevici – candidat independent
- Alexandru Cumpănaşu – candidat independent 

Pe lângă cei enumerați mai sus, au fost și alții care și-au depus candidatură, dar au fost respinși de Biroul Electoral Central. Este vorba despre Miron Cozma (candidat independent), Maria Minea (Partidul Românilor Patrioți de Pretutindeni), Bobby George Marius Păunescu (candidat independent).
Precizăm că, potrivit unui comunicat de presă emis de Biroul Electoral Central, există suspiciuni privind autenticitatea semnăturilor depuse de unii dintre candidați. În premieră în România, Biroul Electoral Central a sesizat organele de urmărire penală în cazul mai multor candidați – Viorel Cataramă, Cătălin Sorin Ivan, Sebastian Constantin Popescu, Alexandru Cumpănașu, Ninel Peia, Maria Minea, Miron Cozma și George Marius Păunescu, “la care s-a constatat că un număr semnificativ de semnături, prezentate ca aparținând unor persoane diferite, au elemente de similitudine evidentă, de natură a influența îndeplinirea condiției legale referitoare la numărul minim de 200.000 susținători”. Cerința privind semnăturile intră sub incidența Codului Penal pentru infracțiunea de fals în declarații. Parchetul va trebui să verifice și să constate falsul, dacă acesta există.

(Explicație foto - panoul electoral de lângă Soldat este real, acolo a fost amplasat de autoritățile câmpinene, doar textul de pe panou este "aplicat" de noi)


25 Sep 2019 21:18 4023 vizualizari


Comentarii


748 vizualizari 18 Jul 2024 09:17 Partidul NOA cere președintelui Iohannis, printr-o scrisoare deschisă, să nu promulge legea care permite împușcarea urșilor

Partidul NOA cere președintelui Iohannis, printr-o scrisoare deschisă, să nu promulge legea care permite împușcarea urșilor

Partidul NOA (Natură, Oameni, Animale) i-a transmis președintelui României, Klaus Iohannis, o scrisoare deschisă în care îi cere acestuia să nu promulge legea care permite împușcarea urșilor.

citeste mai mult
564 vizualizari 15 Jul 2024 13:02 A fost lansată Asociația ”Platforma Independentă”. Câmpineanul Adrian Pițigoi este secretarul general al acesteia

A fost lansată Asociația ”Platforma Independentă”. Câmpineanul Adrian Pițigoi este secretarul general al acesteia

Luni, 15 iulie 2024, a fost lansată oficial Asociația ”Platforma Independentă”, un nou proiect politic inițiat de Cristian Diaconescu.

citeste mai mult
5716 vizualizari 14 Jun 2024 18:27 Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

V-am prezentat într-un articol anterior motivele care, credem noi, stau la baza victoriei Irinei Nistor (PSD) în alegerile locale din 9 iunie 2024. Vom încerca acum să creionăm motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut, surprinzător pentru mulți, funcția de primar.

citeste mai mult
4493 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV