CONTACT

Pe 11 octombrie 2022 va avea loc dezbaterea publică pe tema transportului public local din Câmpina

- Actualitate -

Pe 11 octombrie 2022 va avea loc dezbaterea publică pe tema transportului public local din Câmpina

V-am informat la momentul respectiv, undeva în prima parte a lunii septembrie, că pentru proiectul privind înființarea, organizarea și funcționarea Serviciului public de transport local de persoane prin curse regulate din municipiul Câmpina prin gestiune delegată nu s-au depus obiecții sau propuneri. În schimb, a fost solicitată o dezbatere publică pe această temă.

Dezbaterea astfel solicitată a fost stabilită de Primăria Câmpina pentru data de marți, 11 octombrie, ora 15.00, în sala mică a Casei Tineretului.
Acum, rămâne de văzut cum vor decurge lucrurile și dacă vom asista la o continuare a circului realizat la dezbaterea pe tema PUZ-ului care include și pasajul subteran sau se va discuta mai la concret chiar despre transportul public local. La fel ca la precedenta dezbatere, cei care vor dori să ia cuvântul asupra proiectului, vor avea la dispoziție patru minute să-și expună punctul de vedere.
Cu siguranță, vor fi implicații politice în luările de cuvânt în cadrul acestei dezbateri, mai ales că și transportul public local, cel puțin până acum, a fost și este intens politizat. Oricum, asupra proiectului propus, supus acum dezbaterii publice, sunt destule semne de întrebare, pe care le-am semnalat încă de la apariția proiectului.


03 Oct 2022 21:26 2272 vizualizari


Comentarii






  • 04.10.2022 12:06 Mare pacat E una dintre temele majore esentiale pt calitatea vieti in acest oras, care ar fi meritat un alt context. Acum atentia lumii e indreptata spre tema pasajului, si iata cum din nou transportul in comun e trecut in umbra, de asta nu au fost trimise observatii, cine mai avea timp si pentru asta ? Bina ca macar s-a facut aceasta cerere, dar parca iar vad ca va iesi un circ, si nu se vor pune problemele cu adevarat importante: ca avem nevoie de autobuze spatioase, ca trebuie corelat totul cu acel proiect al autobuzelor electrice, ca avem nevoie de trasee mai multe si de respectarea programului cu rigurozitate, de conditii civilizate, si cate si mai cate. Lasarea in umbra a acestui subiect nu serveste decat sustinatorilor pasajului subteran, pentru ca un transport in comun civilizat si extins ar incepe sa atraga calatori, daca ar fi sustinut cum trebuie ar duce la scaderea traficului auto individual, si atunci ar aparea evident intrebarea fireasca: pentru ce am mai facut tunel ? Ce mai avem de ”fluidizat”?
2321 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
3119 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
4047 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
3525 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, a rămas vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV