Medii mici cu care s-a intrat la Școala de Poliție Câmpina în sesiunea noiembrie - decembrie 2022

Actualitate (Categoria articolului)

După trecerea probei scrise de evaluare a cunoștințelor pentru candidații la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina și după perioada de contestații, se poate constata că sunt medii mici cu care se poate intra acum la această unitate a învățământ a Ministerului de Interne, menținându-se cam aceleași medii de la precedenta admitere, din primăvara acestui an.

Astfel, pentru cele 1.340 locuri disponibile la Școala de Poliție din Câmpina, la această sesiune s-au înscris 3.936 de candidați, cu câteva sute mai mulți decât la predenta sesiune de admitere. O bună parte dintre aceștia s-au ”pierdut” după probele fizice, astfel că la ”scris” au ajuns 1,36 candidați/loc.
Acum, în urma rezultatelor de la proba scrisă, după soluționarea contestațiilor, cele mai mari medii au fost înregistrate de doi candidați din județele Ialomița și Argeș - 9,10. Cea mai mică medie - 6,90. În ambele situații, mediile sunt ușor mai mari față de sesiunea din primăvară.
Dar aceasta nu este ce mai mică medie cu care s-a intrat la școala din Câmpina, pentru că la candidații de etnie romă nici nu s-au putut ocupa cele 20 de locuri, pentru care s-au înscris doar 19 candidați, iar unul nu a luat nota minimă pentru a fi declarat admis la proba scrisă. Astfel, doar 19 candidați au avut media finală peste 5, intrându-se cu medii cuprinse între 8,00 și 6,15, această din urmă medie aparținând unui candidat din județul Dolj. Situația este asemănătoare și la candidații de la alte minorități - din cele zece locuri s-au ocupat doar opt, mediile fiind cuprinse între 7,85 și 5,95, acesta din urmă fiind a unui candidat din județul Constanța și fiind cea mai mică medie cu care se poate intra la Școala de Poliție din Câmpina în această sesiune.
În perioada 15 decembrie 2022 - 20 ianuarie 2023 este programată testarea medicală pentru cei care au ocupat numărul de locuri disponibil în această sesiune. Rezultatele finale vor fi publicate pe 25 ianuarie 2023.

(Foto cu caracter ilustrativ)

 

2697 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1089 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

1134 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

1111 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

711 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.