CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina: ”Voința câmpinenilor va fi pe primul plan!”

- Interviuri -

Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina: ”Voința câmpinenilor va fi pe primul plan!”

În dorința de a vă face cunoscuți candidații la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie 2024, vă prezentăm în rândurile următoare discuția cu Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la funcția de primar.

Discuția cu Bogdan Ene a fost interesantă și s-a derulat pe mai multe planuri. Din punct de vedere politic, Bogdan Ene nu a evitat subiecte delicate, inclusiv situația din PMP, partid component - alături de USR și Forța Dreptei - din Alianța Dreapta Unită, cum a influențat această situație politică activitatea sa, dar și ce aduce nou această alianță. ”Forță, stabilitate, profesionalism. Ca orice nouă construcție politică și aceasta cred că va aduce un suflu nou, va crea o emulație puternică în jurul său, ceea ce îi va da forță. Stabilitatea vine din calitatea oamenilor care compun această alianță, oameni cu cariere solide din punct de vedere profesional, fiecare în domeniul său de activitate și profesionalism, pentru că noi toți cei care facem parte din această alianță am demonstrat deja priceperea noastră, fiecare în domeniul lui. În plus, noi venim cu un lucru mai puțin întâlnit, cel puțin din ce am constatat eu, buna credință. Nu vom avea idei preconcepute, un proiect nu va fi bun sau rău doar privind cine îl inițiază, ci vom asculta argumente, ne vom prezenta la rândul nostru argumentele, în ultimă instanță vom apela chiar și la argumentul suprem – dorința și voința câmpinenilor, iar acolo unde sunt subiecte foarte spinoase, credem că un referendum ar tranșa problema”, a spus Bogdan Ene despre noua alianță.
Trecerea s-a făcut rapid spre latura administrativă a discuției noastre. Încrâncenarea a fost lucrul care nu i-a plăcut deloc invitatului nostru, aceasta fiind constanta actualului mandat, pe care l-a analizat și din perspectiva experienței primului său mandat, din perioada 2004-2008, chiar dacă atunci a fost un mandat incomplet.
”Din păcate, nu rămâne mare lucru" - a început Bogdan Ene răspunsul a întrebarea ce va rămâne pentru istorie din acest mandat. Și a continuat - "doar certuri, scandaluri, nimeni din actuala legislatură nu are motive de mândrie. Tocmai de aceea, Alianța Dreapta Unită își propune să vină cu un suflu nou, cu mai multă deschidere și să aducă la masa deciziei politice dorința câmpineanului”.
Nu în ultimul rând, Bogdan Ene a intrat în jocul nostru, acceptând provocarea de a face profilul viitorului viceprimar - dându-l exemplu pe Valentin Crețu, al viitorului administrator public - despre care a spus că trebuie să fie câmpinean, dar și al atutidinii primarului Bogdan Ene la ședințele Consiliului Local, insistând că nu va pleca de la ședințe înainte de terminarea lor, aluzie la faptul că actualul primar, Alin Moldoveanu, nu participă la punctul ”Diverse” de la finalul ședințelor ordinare ale Consiliului Local Câmpina.


02 May 2024 21:18 2407 vizualizari


Comentarii


2063 vizualizari 04 Jul 2024 19:05 ”Lucrăm cu trei sferturi din organigramă. Dacă am fi mai aproape de 100% am putea începe să vorbim și de calitate!”

”Lucrăm cu trei sferturi din organigramă. Dacă am fi mai aproape de 100% am putea începe să vorbim și de calitate!”

Afirmația îi aparține directorului medical al Spitalului Municipal Câmpina, dr. Călin Tiu, și a fost făcută în cadrul unei emisiuni la CâmpinaTV.ro, la care invitat a fost și actualul manager al Spitalului Municipal Câmpina - Marius Niculescu.

citeste mai mult
1434 vizualizari 18 Jun 2024 18:26 Adrian Pițigoi, o analiză a rezultatului alegerilor din 9 iunie: ”Transparența ar trebui să fie o prioritate în noul mandat”

Adrian Pițigoi, o analiză a rezultatului alegerilor din 9 iunie: ”Transparența ar trebui să fie o prioritate în noul mandat”

Adrian Pițigoi a fost invitatul unei emisiuni la CâmpinaTV.ro, în care am analizat rezultatele scrutinului din 9 iunie.

citeste mai mult
1436 vizualizari 21 May 2024 22:09 Adrian Pițigoi, o radiografie a campaniei electorale pentru alegerile din 9 iunie

Adrian Pițigoi, o radiografie a campaniei electorale pentru alegerile din 9 iunie

Într-o perioadă dominată de campania electorală, axată mai mult pe locale și aproape deloc pe europarlamentare, am vrut să avem o privire de ansamblu din partea unui om cu experiență politică și administrativă, dar neimplicat în actuala bătălie electorală.

citeste mai mult
2130 vizualizari 26 Apr 2024 20:08 Cosmin Raț (POL): ”Sunt foarte multe lucruri care ar trebui schimbate...”

Cosmin Raț (POL): ”Sunt foarte multe lucruri care ar trebui schimbate...”

Cosmin Raț este candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie. Cu puțin timp înaintea intrării în campania electorală, Cosmin Raț - actualmente consilier local - a acceptat un dialog, cu întrebări punctuale legate de subiecte fierbinți pentru comunitatea câmpineană.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV