CS Câmpina a solicitat unei instanțe civile să oblige AJF Prahova să-i înscrie echipele în campionat. Cererea a fost respinsă...

Sport (Categoria articolului)

După cum știți, Asociația Județeană de Fotbal Prahova a refuzat înscrierea în noua ediție de campionat a echipelor de juniori ale Clubului Sportiv Câmpina din cauza litigiilor existente pe rolurile unor instanțe atât cu AJF, cât și cu unul dintre membrii afiliați, în speță Clubul HM Junior. Ei bine, după refuzul AJF, probabil la sfatul avocatului (plătit cu 200 lei pe oră), președintele CS Câmpina, Adrian Stoican, o comite din nou: a solicitat unei instanțe civile să oblige AJF Prahova să-i primească cele două echipe de juniori în campionat. Normal că solicitarea a fost respinsă, pentru că, logic, nu este de competența unei instanțe civile să soluționeze o astfel de cauză.

În afara interesului material al avocatului, nu știm ce alte argumente – regulamentare, legale și, până la urmă, de bun simț – ar fi putut sta la baza unei asemenea solicitări. Cert este că, pe 2 septembrie 2019, CS Câmpina a solicitat instanței din cadrul Judecătoriei Câmpina să emită o ordonanță președințială prin care să oblige AJF Prahova să-i înscrie echipele în campionat până la finalizarea celorlalte procese pe care CS Câmpina le-a deschis atât împotriva AJF Prahova, cât și împotriva HM Junior Câmpina. Instanța și-a declinat competența și a respins ca fiind inadmisibilă solicitarea CS Câmpina (facsimil). Probabil, la sfatul aceluiași avocat, CS Câmpina a depus deja apel împotriva acestei decizii a instanței câmpinene.
Acum, nu știm dacă acțiunea în instanță a fost discutată și aprobată de Comitetul Director al CS Câmpina, dar întrebarea noastră este cât i se va mai permite președintelui CS Câmpina, Adrian Stoican, să facă astfel de erori... pe bani publici. Că doar nu-și imaginează cineva că avocatul este plătit de președintele clubului sau de membrii Comitetului Director din propriile buzunare. Nu, toată ”distracția” prin instanțe a CS Câmpina este plătită din bani publici. Și până acum nu s-a câștigat în instanță nimic, pentru că – iată – a început al doilea sezon competițional în care copiii de la CS Câmpina stau pe margine și se uită la alții cum joacă fotbal.

Citiți și: Încă un an pe bară? AJF Prahova nu acceptă înscrierea CS Câmpina nici în noua ediție de campionat

4039 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Alex 02.10.2019 16:53 Argumentele pe care le prezentati in acest articol se bat cap in cap . In prima faza a articolului spuneti ca domnul Stoican a fost sfatuit de avocat si la sfarsit spuneti ca este eroarea domnului Stoican. Si de unde stiti cati bani castiga avocatul pe ora ? Si de ce trebuie sa fie vina neaparata a domnului Stoican ? Eu cred ca nu numai domnul Stoican este a facut aceasta eroare , sunt la fel de vinovati cei din Consiliul Director cat si avocatul . Deci va rog , pentru viitor incercati sa nu mai arati cu degetul doar spre o persoana . Cand iese articolul despre discutia referitoare la CS Campina in sedinta Consiliului Local de pe data de 26.septembrie?
  • Admin 02.10.2019 17:05 Că argumentele se bat cap în cap, e o interpretare. Știm câți bani a solicitat avocatul pe oră pentru că s-a discutat despre asta în Consiliul Local, fiind vorba despre bani publici. Dl. Stoican a venit la acest club fără niciun fel de experiență managerială. S-a trezit cu o pălărie mult prea mare deasupra capului, lucru pe care nu îl va recunoaște. Așa cum nu va recunoaște nici că se lasă folosit de unii consilieri locali, în speță cei care i-au și facilitat drumul către această funcție. Face greșeală după greșeală, iar cei din jurul nu doar că nu-i spun asta, ba chiar le convine. Pe toate documentele clubului e doar semnătura lui, deci va fi singurul răspunzător în orice situație. Vă asigur că am fost finuți până acum, față de ceea ce se întâmplă la acest club. Articolul despre discuția de la ultima ședință a CL va fi postat... după ce îl vom scrie, nu fiți nerăbdător.Nu vi s-a povestit cum au decurs lucrurile?
  • Alex 02.10.2019 18:17 *Nu, nu mi s-a zis nimic legat de ultima sedinta a CL.* Dumneavoastra ati spus ca domnul Stoican a venit fara nicio pregatire manageriala , nu pot spune nici da , nici nu , pentru ca nu stiu nimic despre activitatea lui mai veche. Dar daca este prima data cand face acest lucru se inteleg unele greseli , mai ales in momentul in care nu are pe nimeni sa intrebe , sa-l indrume. Chiar dumneavoastra ati spus ca este folosit , bine, dumneavoastra ati spus ca se lasa folosit. Nu mi se pare un lucru adevarat ! Fata de dumneavoastra , eu il cunosc cat de cat si ca persoana si consider ca nu s-ar fi lasat folosit. Ce motiv ar avea sa se lase folosit? Ati spus ca ati fost finut , uitati asta este gresala dumneavoastra , acum pot sa creez un articol despre dumneavoastra si sa zic : "Reporterul X de la Campina TV , nu zice adevarul curat despre CSC". In acel articol pot sa spun ca indulciti realitatea crunta a actiunilor domnului Stoican . Sper ca ati inteles unde bateam cu exemplul meu ipotetic . Toata lumea greseste si ca sa avansezi trebuie sa fi si boboc. Cum voiati ca domnul Stoican sa avanseze de la un simplu angajat la un presedinte de club cu tot cu experienta ? Este greu sa conduci ceva pe banii altora , pentru ca toata lumea iti sufla in ceafa , dar mi se pare ca in ultimul timp ati vorbit numai de partea negativa a clubului. Nu o fi domnul Stoican cel mai experimentat , cel mai bun presedinte de club , dar isi da interesul si ati putea incerca sa vorbiti mai mult despre Conducerea CSC ,nu numai despre domnul Stoican. Stiu ca legal pentru ca este doar semnatura lui acolo ,el este singurul vinovat , dar in realitate sunt mult mai multi .

Sport

4365 vizualizari
19 sept. 2021 16:35

Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - Petrolul Ologeni 2-0. Cel mai frumos cadou pentru ”Mara”

În ziua în care Mărgărint Ciobotaru, cunoscut în rândul microbiștilor câmpineni sub apelativul ”Mara”, împlinește 52 de ani, echipa sa, Sportul Câmpina, a jucat pe tern propriu cu Petrolul Ologeni. Și ce cadou ar fi putut fi mai frumos decât o victorie, astfel că elevii lui Marius Pălăncianu și Philip Basma s-au mobilizat și i-au făcut lui ”Mara” acest frumos cadou.

6309 vizualizari
19 sept. 2021 15:30

Superliga B Prahova. Triumf Poiana Câmpina - AS Starchiojd 2-2. Remiza erorilor și incidente la final

Ceea ce se aștepta a fi un spectacol sportiv a fost umbrit de erorile individuale, care au dus la mrcarea tuturor celor patru goluri, dar și de incidentele de la finalul jocului, incidente provocate de jucătorii formației oaspete.

Alte stiri recente

1174 vizualizari
24 sept. 2021 21:06

Rata incidenței COVID-19 pentru localitățile din Prahova. La Gura Vadului, Brebu și Slănic, se revine la restricții privind circulația pe timpul nopții, în week-end

Direcția de Sănătate Publică Prahova a anunțat astăzi, 24 septembrie 2021, rata incidenței COVID-19 pentru fiecare localitate din Prahova. 17 localități din județ, printre care și municipiul Câmpina, au rata incidenței mai mare de 3 cazuri la mia de locuitori. Din păcate, există și cinci localități unde rata de infectare cu SARS-CoV-2 a depășit 5 la mia de locuitori. (foto)

1532 vizualizari
24 sept. 2021 19:53

La Comarnic, un bărbat de 45 de ani a fost atacat și rănit grav de un urs

UPDATE - Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Prahova a făcut o serie de precizări privind diagnosticul bărbatului - traumatism cranio-facial cu lipsă scalp fronto parietal drept, multiple plăgi delabrante faciale, gât și ambele urechi, multiple plăgi torace anterior; abdomen și antebraț drept transportat la Spitalul Județean Ploiești de un echipaj cu medic. Bărbatul a fost preluat conștient, dar pronosticul este rezervat. 
Un bărbat de 45 de ani a fost atacat și rănit grav de un urs în această după-amiază, la Comarnic, undeva la ieșirea spre Secăria. Bărbatul a fost preluat de echipaje medicale și transportat la spital.