CS Câmpina a solicitat unei instanțe civile să oblige AJF Prahova să-i înscrie echipele în campionat. Cererea a fost respinsă...

Sport (Categoria articolului)

După cum știți, Asociația Județeană de Fotbal Prahova a refuzat înscrierea în noua ediție de campionat a echipelor de juniori ale Clubului Sportiv Câmpina din cauza litigiilor existente pe rolurile unor instanțe atât cu AJF, cât și cu unul dintre membrii afiliați, în speță Clubul HM Junior. Ei bine, după refuzul AJF, probabil la sfatul avocatului (plătit cu 200 lei pe oră), președintele CS Câmpina, Adrian Stoican, o comite din nou: a solicitat unei instanțe civile să oblige AJF Prahova să-i primească cele două echipe de juniori în campionat. Normal că solicitarea a fost respinsă, pentru că, logic, nu este de competența unei instanțe civile să soluționeze o astfel de cauză.

În afara interesului material al avocatului, nu știm ce alte argumente – regulamentare, legale și, până la urmă, de bun simț – ar fi putut sta la baza unei asemenea solicitări. Cert este că, pe 2 septembrie 2019, CS Câmpina a solicitat instanței din cadrul Judecătoriei Câmpina să emită o ordonanță președințială prin care să oblige AJF Prahova să-i înscrie echipele în campionat până la finalizarea celorlalte procese pe care CS Câmpina le-a deschis atât împotriva AJF Prahova, cât și împotriva HM Junior Câmpina. Instanța și-a declinat competența și a respins ca fiind inadmisibilă solicitarea CS Câmpina (facsimil). Probabil, la sfatul aceluiași avocat, CS Câmpina a depus deja apel împotriva acestei decizii a instanței câmpinene.
Acum, nu știm dacă acțiunea în instanță a fost discutată și aprobată de Comitetul Director al CS Câmpina, dar întrebarea noastră este cât i se va mai permite președintelui CS Câmpina, Adrian Stoican, să facă astfel de erori... pe bani publici. Că doar nu-și imaginează cineva că avocatul este plătit de președintele clubului sau de membrii Comitetului Director din propriile buzunare. Nu, toată ”distracția” prin instanțe a CS Câmpina este plătită din bani publici. Și până acum nu s-a câștigat în instanță nimic, pentru că – iată – a început al doilea sezon competițional în care copiii de la CS Câmpina stau pe margine și se uită la alții cum joacă fotbal.

Citiți și: Încă un an pe bară? AJF Prahova nu acceptă înscrierea CS Câmpina nici în noua ediție de campionat

3588 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Alex 02.10.2019 16:53 Argumentele pe care le prezentati in acest articol se bat cap in cap . In prima faza a articolului spuneti ca domnul Stoican a fost sfatuit de avocat si la sfarsit spuneti ca este eroarea domnului Stoican. Si de unde stiti cati bani castiga avocatul pe ora ? Si de ce trebuie sa fie vina neaparata a domnului Stoican ? Eu cred ca nu numai domnul Stoican este a facut aceasta eroare , sunt la fel de vinovati cei din Consiliul Director cat si avocatul . Deci va rog , pentru viitor incercati sa nu mai arati cu degetul doar spre o persoana . Cand iese articolul despre discutia referitoare la CS Campina in sedinta Consiliului Local de pe data de 26.septembrie?
  • Admin 02.10.2019 17:05 Că argumentele se bat cap în cap, e o interpretare. Știm câți bani a solicitat avocatul pe oră pentru că s-a discutat despre asta în Consiliul Local, fiind vorba despre bani publici. Dl. Stoican a venit la acest club fără niciun fel de experiență managerială. S-a trezit cu o pălărie mult prea mare deasupra capului, lucru pe care nu îl va recunoaște. Așa cum nu va recunoaște nici că se lasă folosit de unii consilieri locali, în speță cei care i-au și facilitat drumul către această funcție. Face greșeală după greșeală, iar cei din jurul nu doar că nu-i spun asta, ba chiar le convine. Pe toate documentele clubului e doar semnătura lui, deci va fi singurul răspunzător în orice situație. Vă asigur că am fost finuți până acum, față de ceea ce se întâmplă la acest club. Articolul despre discuția de la ultima ședință a CL va fi postat... după ce îl vom scrie, nu fiți nerăbdător.Nu vi s-a povestit cum au decurs lucrurile?
  • Alex 02.10.2019 18:17 *Nu, nu mi s-a zis nimic legat de ultima sedinta a CL.* Dumneavoastra ati spus ca domnul Stoican a venit fara nicio pregatire manageriala , nu pot spune nici da , nici nu , pentru ca nu stiu nimic despre activitatea lui mai veche. Dar daca este prima data cand face acest lucru se inteleg unele greseli , mai ales in momentul in care nu are pe nimeni sa intrebe , sa-l indrume. Chiar dumneavoastra ati spus ca este folosit , bine, dumneavoastra ati spus ca se lasa folosit. Nu mi se pare un lucru adevarat ! Fata de dumneavoastra , eu il cunosc cat de cat si ca persoana si consider ca nu s-ar fi lasat folosit. Ce motiv ar avea sa se lase folosit? Ati spus ca ati fost finut , uitati asta este gresala dumneavoastra , acum pot sa creez un articol despre dumneavoastra si sa zic : "Reporterul X de la Campina TV , nu zice adevarul curat despre CSC". In acel articol pot sa spun ca indulciti realitatea crunta a actiunilor domnului Stoican . Sper ca ati inteles unde bateam cu exemplul meu ipotetic . Toata lumea greseste si ca sa avansezi trebuie sa fi si boboc. Cum voiati ca domnul Stoican sa avanseze de la un simplu angajat la un presedinte de club cu tot cu experienta ? Este greu sa conduci ceva pe banii altora , pentru ca toata lumea iti sufla in ceafa , dar mi se pare ca in ultimul timp ati vorbit numai de partea negativa a clubului. Nu o fi domnul Stoican cel mai experimentat , cel mai bun presedinte de club , dar isi da interesul si ati putea incerca sa vorbiti mai mult despre Conducerea CSC ,nu numai despre domnul Stoican. Stiu ca legal pentru ca este doar semnatura lui acolo ,el este singurul vinovat , dar in realitate sunt mult mai multi .

Sport

3933 vizualizari
15 ian. 2021 18:21

Câmpineanca Georgeta Popescu a participat, la Innsbruck, la primele ei competiții de seniori, iar rezultatele au fost foarte bune

2 comentarii

În ianuarie anul trecut, câmpineanca Georgeta Popescu scria istorie pentru Câmpina, pentru România, pentru olimpismul mondial, fiind prima câștigătoare a probei de monobob la Jocurile Olimpice de Tineret, care s-au desfășurat la Lausanne, în Elveția.

1507 vizualizari
26 nov. 2020 11:26

Record național pentru înotătorul Darius Coman (Barracuda Câmpina) în proba de 100 m bras, la Campionatul Național de Cadeți

În perioada 22-29 noiembrie 2020, la bazinul olimpic din cadrul complexului de natație de la Târgoviște se desfășoară Campionatul Național de Cadeți 12-14 ani, competiție organizată de Federația Română de Natație și la care participă peste 200 de sportivi de la 42 de cluburi din țară. În proba de 100m bras - masculin, tânărul înotător Darius Coman, de la Clubul Barracuda Câmpina, a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, timpul său (01:09:24) reprezentând nou record național.

Alte stiri recente

482 vizualizari
18 ian. 2021 21:41

Asociația ”Glasul Autismului” Câmpina a demarat un nou proiect cu finanțare externă

În luna ianuarie a acestui an, Asociația ”Glasul Autismului” Câmpina a demarat un nou proiect denumit ”Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri”. Este un proiect cu finanțare externă, care se va desfășura pe durata a nouă luni la Câmpina.  Asociația a transmis în acest sens următorul comunicat de presă:

2457 vizualizari
18 ian. 2021 13:46

Monumentele istorice ale Câmpinei, înscrise în patrimoniul național și în patrimoniul cultural local

În Lista monumentelor istorice aprobată prin Ordin al Ministrului Culturii, Câmpina apare la toate cele patru categorii: monumente de arheologie, monumente de arhitectură, monumente de for public și monumente memoriale sau funerare. Din punct de vedere valoric, aceste monumente sunt incluse în grupa A (cele de valoare națională sau universală) ori în grupa B (cele reprezentative pentru patrimoniul cultural local).