S-a modificat schimbarea! 150.000 lei pentru echipa de fotbal seniori a CS Câmpina

Sport (Categoria articolului)

La ședința Consiliului Local Câmpina pentru adoptarea bugetului local pentru acest an, consilierul Liviu Briciu a prezentat un amendament care presupunea redistribuirea între secțiile clubului a sumelor alocate CS Câmpina. Practic, se propunea diminuarea sumei alocate pentru echipa de seniori, ideea fiind că administrația locală nu dorea să-și asume susținerea financiară a unei eventuale promovări a clubului câmpinean în Liga a III-a.

Până la urmă, la acea ședință a Consiliului Local s-a stabilit că totul se va decide în Comitetul Director al CS Câmpina, din care fac parte și mai mulți consilieri locali. O primă ședință a Comitetului Director a avut loc săptămâna trecută, stabilindu-se alocarea sumei de 100.000 lei pentru echipa de seniori. Probabil că au existat ceva discuții, cert este că în cursul serii de marți, 21 februarie, cu numai o zi înaintea ședinței ordinare a Consiliului Local, a avut loc o nouă ședință a Comitetului Director, în cadrul căreia aceiași oameni au aprobat alocarea sumei de 150.000 lei pentru echipa de seniori.
În condițiile în care există destule reticență în comunicarea unora dintre consilierii locali pe marginea acestui subiect, l-am întrebat pe președintele CS Câmpina, Adrian Stoican, care este situația actuală, cu atât mai mult cu cât acesta, alături de antrenorul Claudiu Dumitrescu, fusese unul dintre cei care avuseseră o reacție dură față de hotărârea inițială.
”Nu prea am ce să punctez! Decât faptul că a fost o neînțelegere asupra organizării bugetului! Echipa merge înainte! S-a propus utilizarea a 150.000 lei din subvenția de la bugetul local pentru funcționarea echipei de fotbal seniori, iar completarea să fie făcută din veniturile proprii ale clubului - încasări și sponsorizări. Au fost destule discuții, dar important e la ce s-a ajuns!”, ne-a declarat Adrian Stoican, președintele CS Câmpina.
Acum, nimeni nu știe să spună clar dacă echipa municipalității mai este susținută să promoveze sau nu, în vreme ce o explicație despre ce s-a întâmplat și care sunt motivele schimbării de atitudine a consilierilor locali din Comitetul Director al CS Câmpina pare deja a fi prea mult.

2232 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 23.02.2023 12:57 Când s-a înființat echipa primarul se lăuda că nu vor fi alocați bani de la bugetul local, că vor avea o grămadă de sponsori...bla, bla, bla. Acum are balta pește, 30.000 de euro doar pentru căteva luni în timp ce Cămpina a ajuns un tărg prăfuit și plin de gropi.

Sport

1484 vizualizari
02 mar. 2024 19:47

Câmpineanca Antofița Mocanu, campioană națională la aruncarea greutății

În acest week-end, la București, în Sala ”Ioan Soter” a avut loc finala Campionatului Național de Atletism Masters. Printre sportivii aliniați la start s-a aflat și o câmpineancă - Antofița Mocanu, a cărei fiică, Patricia, îi calcă pe urme, fiind una dintre sportivele de mare perspectivă de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina.

980 vizualizari
02 mar. 2024 17:16

Liga A Prahova. CS Brazi - CS Câmpina 1-1

Prima rundă a returului Ligii A Prahova a însemnat pentru CS Câmpina un meci dificil în deplasare, la Negoiești, în fața echipei CS Brazi.

Alte stiri recente

780 vizualizari
02 mar. 2024 18:37

La Câmpina, invitație la o întâlnire în care să se discute problemele animalelor de companie

1 comentarii

La finalul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina din 28 februarie, consilierul Cosmin Raț a lansat o invitație publică pentru o întâlnire în care să se discute un subiect care nu a mai fost abordat până acum, cel puțin la Câmpina, la nivelul administrației locale.

889 vizualizari
02 mar. 2024 17:57

Primim de la cititori. Șobolani, ziua în amiaza mare, pe bulevardul principal al Câmpinei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis câteva imagini surprinse în cursul zilei de joi, 29 februarie 2024, la orele prânzului, pe Bulevardul Carol I, pe trotuarul cuprins între intersecțiile cu străzile Sondei și Maramureș.