PMP Câmpina se dezice de gestul consilierului Marius Anghelescu

Politică (Categoria articolului)

După comunicatul prin care consilierul Marius Anghelescu anunța că și-a retras votul de principiu privind achiziționarea unor generatoare pentru stațiile de pompare ale HidroPrahova, PMP Câmpina, partidul din care face parte și Marius Anghelescu,  a reacționat și ne-a transmis următorul comunicat de presă semnat de președintele organizației locale, Adrian Pițigoi.

Iată comunicatul de presă:
”Cu privire la gestul politic al domnului Anghelescu prin care a ales să-și retragă un vot (este vorba despre proiectul prin care Primăria Câmpina urmează să solicite HidroPrahova achiziționarea unor generatoare pentru a asigura funcționarea stațiilor de pompare a apei chiar și atunci când apar sincope în alimentarea cu energie electrică a acestora) dorim să comunicăm faptul că este o decizie pe persoană fizică a acestuia și nu poziția oficială a PMP care susține în continuare proiectul pe care îl considerăm extrem de necesar câmpinenilor. Gestul domnului Anghelescu urmează să fie discutat in Biroul Politic Local al PMP, iar decizia urmează să fie comunicată și publicului larg”.

2743 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Gherasim T. 04.08.2023 08:33 MACAR VOUA V-A VENIT MINTEA LA CAP... SCAPATI DE ACESTI OAMENI DIN CONSILIUL LOCAL. PARTIDELE SA VINA CU CONSILIRRI ASA CUM TREBUIE
  • diss 19.09.2023 05:39 Păi dacă era un lucru așa de important, eu mă cam îndoiesc, de ce nu au discutat cei de la PMP înainte de așa-zisă gafă a acestui consilier? Deci și la partidul acesta nu știe stănga ce face dreapta. Adevărul este că orașul Cămpina " beneficiază" de cea mai slabă administrație, ever.

Politică

176 vizualizari
22 feb. 2024 19:28

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, nu voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

1 comentarii

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.

1265 vizualizari
15 feb. 2024 08:57

Irina Nistor, candidatul PSD la funcția de primar: ”Aspectul actual al Câmpinei este dezolant, de la un capăt la altul!”

1 comentarii

Irina Nistor, candidatul Partidului Social Democrat la funcția de primar al municipiului Câmpina, a acceptat invitația noastră la un dialog despre bugetul local, înaintea adoptării acestuia. ”Din bugetul pentru 2024 lipsesc... câmpinenii. Pe ei i-a întrebat cineva ce-și doresc, ce e important pentru ei?”, a fost semnalul de alarmă tras de Irina Nistor, candidat PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina.

Alte stiri recente

592 vizualizari
22 feb. 2024 20:33

Primim de la cititori. Câmpina, Strada Bobâlna, februarie 2024

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 un filmuleț realizat parcurgând Strada Bobâlna, din Câmpina, de la capătul dinspre Strada B.P. Hasdeu până la ieșirea în Calea Doftanei.

720 vizualizari
22 feb. 2024 18:48

De Cartea Recordurilor. Un câmpinean aflat la volan a fost prins de trei ori într-o zi din ce în ce mai băut... A treia oară a fost reținut de polițiști!

1 comentarii

Un câmpinean are toate șansele să intre în Cartea Recordurilor, după ce în cursul zilei de miercuri, 21 februarie, aflându-se la volan în municipiul Ploiești a fost oprit de trei ori la rând de polițiști, aceștia constatând de fiecare dată că era din ce în ce mai băut!