CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

PMP Câmpina se dezice de gestul consilierului Marius Anghelescu

- Politică -

PMP Câmpina se dezice de gestul consilierului Marius Anghelescu

După comunicatul prin care consilierul Marius Anghelescu anunța că și-a retras votul de principiu privind achiziționarea unor generatoare pentru stațiile de pompare ale HidroPrahova, PMP Câmpina, partidul din care face parte și Marius Anghelescu,  a reacționat și ne-a transmis următorul comunicat de presă semnat de președintele organizației locale, Adrian Pițigoi.

Iată comunicatul de presă:
”Cu privire la gestul politic al domnului Anghelescu prin care a ales să-și retragă un vot (este vorba despre proiectul prin care Primăria Câmpina urmează să solicite HidroPrahova achiziționarea unor generatoare pentru a asigura funcționarea stațiilor de pompare a apei chiar și atunci când apar sincope în alimentarea cu energie electrică a acestora) dorim să comunicăm faptul că este o decizie pe persoană fizică a acestuia și nu poziția oficială a PMP care susține în continuare proiectul pe care îl considerăm extrem de necesar câmpinenilor. Gestul domnului Anghelescu urmează să fie discutat in Biroul Politic Local al PMP, iar decizia urmează să fie comunicată și publicului larg”.


02 Aug 2023 17:13 2888 vizualizari


Comentarii


  • 19.09.2023 05:39 diss Păi dacă era un lucru așa de important, eu mă cam îndoiesc, de ce nu au discutat cei de la PMP înainte de așa-zisă gafă a acestui consilier? Deci și la partidul acesta nu știe stănga ce face dreapta. Adevărul este că orașul Cămpina " beneficiază" de cea mai slabă administrație, ever.
  • 04.08.2023 08:33 Gherasim T. MACAR VOUA V-A VENIT MINTEA LA CAP... SCAPATI DE ACESTI OAMENI DIN CONSILIUL LOCAL. PARTIDELE SA VINA CU CONSILIRRI ASA CUM TREBUIE
5215 vizualizari 14 Jun 2024 18:27 Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

V-am prezentat într-un articol anterior motivele care, credem noi, stau la baza victoriei Irinei Nistor (PSD) în alegerile locale din 9 iunie 2024. Vom încerca acum să creionăm motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut, surprinzător pentru mulți, funcția de primar.

citeste mai mult
4040 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
1843 vizualizari 07 Jun 2024 20:14 Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Campania electorală pentru alegerile din 9 iunie 2024 (locale și europarlamentare) se încheie sâmbătă dimineață la ora 7.00, cu 24 de ore înainte de deschiderea secțiilor de votare. La final de campanie, vă prezentăm mesajul primarului Ioan Alin Moldoveanu, candidat PNL pentru încă un mandat la Casa cu Grifoni.

citeste mai mult
2107 vizualizari 07 Jun 2024 16:37 Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Adina Gârbăcică, Rudolf Leica și Liviu Dumitrache, candidați din partea Partidului Câmpina Curată la Consiliul Local, la alegerile din 9 iunie 2024, au fost invitații noștri la o ultimă emisiune electorală.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV