CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Policlinica SanConfind oferă servicii de calitate în 19 specialități medicale (III). Gastroenterologie și dermato-venerologie

- Sănătate -

Policlinica SanConfind oferă servicii de calitate în 19 specialități medicale (III). Gastroenterologie și dermato-venerologie

În Policlinica SanConfind, așa cum se întâmplă de altfel în tot Centrul Medical SanConfind, pacientul este cea mai importantă persoană: toate serviciile medicale îi sunt dedicate cu cea mai atentă și mai competentă îngrijire, cu profesionalism și empatie. Conducerea celui mai mare spital privat din județul Prahova are un principiu fundamental în administrarea unității: ”Ne-am pus în locul pacientului și, pornind de la nevoile sale, am construit un centru medical multidisciplinar, cu o echipă de profesioniști care să îi stea alături.” Este un un principiu de bun-simț pentru orice unitate sanitară.
Astăzi vom vorbi despre gastroenterologie și dermato-venerologie. Programările pentru toate specialitățile medicale se pot face la numărul 0244.990 (call-center).

 

Cabinetul de gastroenterologie are dotări și oferă servicii aliniate la standardele europene, punând la dispoziția pacienților un personal medical experimentat, specializat în efectuarea de endoscopii, colonoscopii etc. Procedurile pot avea scop diagnostic sau terapeutic, după caz, utilizând aparatură de ultimă generație: Olympus Evis Extera III, care realizează imagini de excelentă rezoluție digitală și permite detectarea unor minime modificări în structura mucoasei digestive sau intestinale. Procedurile endoscopice sunt efectuate cu un maxim confort pentru pacient. Endoscopia cuprinde o mare varietate de tehnici și reprezintă procedura de vizualizare a canalului alimentar cu ajutorul endoscopului. Endoscop este denumirea generică folosită pentru un dispozitiv medical care are o sursă de lumină și vizualizează organe interne. Când este folosit pentru a vizualiza stomacul și partea din față a intestinului, aparatul este denumit endoscop GI superior sau, mai simplu, endoscop, deoarece în lumea medicală de azi endoscopia gastro-intestinală superioară este denumită endoscopie. În această procedură, pacientul va înghiți endoscopul și camera va putea vizualiza pereții esofagului, stomacului și duodenului (o parte a intestinului subțire). Ulcerele și cancerele pot fi vizualizate direct și, dacă este necesar, pot fi luate și probele de țesut. Endoscoapele reduc necesitatea intervențiilor chirurgicale deschise pentru a se face biopsie. Când endoscopul este utilizat pentru a cerceta imagistic colonul (intestinul gros), el este numit colonoscop. Așadar, diferența dintre endoscop și colonoscop o dă cavitatea internă cercetată. Colonoscopul este un tub flexibil prevazut cu cameră video, un canal de insuflație prin care se introduce aer sau apă, un canal de aspirație a diferitelor resturi lichide rămase în intestine, precum și un canal prin care se pot introduce diferite instrumente de lucru cu scop diagnostic sau terapeutic.

Cabinetul Dermato-venerologie
Dermato-venerologia SanConfind este foarte apreciată de către toți pacienții care au trecut pragul cabinetului de specialitate. Când observați primele leziuni la nivelul pielii, ar fi bine să vă prezentați imediat la medicul dermatolog de la SanConfind, deoarece un simptom banal, cum ar fi prurit (mâncărime), poate să fie dat de un psoriazis (o tulburare a sistemului imunitar care determină pielea să se regenereze mai rapid decât în mod normal), de o alergie, de maladia numită ”zona zoster” (cauzată de reactivarea virusului varicelo-zosterian, același virus care determină varicela), sau chiar de o infecție fungică. Infecțiile fungice se dezvoltă atunci când țesuturile sunt invadate de una sau mai multe specii de fungi (ciuperci). Acest tip de infecție poate cauza afecțiuni ușoare de piele, dar și infecții grave ale țesuturilor pulmonare sau ale pielii (septicemie) sau boli sistemice. Infecțiile fungice pot fi localizate la suprafața pielii, în pliurile acesteia, dar si în alte zone unde caldura și umezeala sunt păstrate de îmbrăcaminte sau încălțăminte. Totodată, acestea se pot instala în crăpături ale pielii, în mucoasa membranelor, sinusuri și plămâni. Pe măsură ce încercați diverse produse de uz local (creme, pomezi, unguente), din diverse surse (prieteni, familie, vecini, farmacii), leziunile se modifică și apoi devin greu de recunoscut și interpretat, respectiv, foarte dificil de tratat. (P)


07 Feb 2022 18:50 3926 vizualizari


Comentarii


695 vizualizari 22 Jul 2024 06:49 Profesor dr. Zoltan Galajda a creat, la SanConfind, Compartimentul de chirurgie cardio-vasculară

Profesor dr. Zoltan Galajda a creat, la SanConfind, Compartimentul de chirurgie cardio-vasculară

Unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați colaboratori ai echipei medicale SanConfind este prof. dr. Zoltan Galajda, medic primar chirurgie vasculară. CV-ul domnului doctor este remarcabil.

citeste mai mult
637 vizualizari 20 Jul 2024 06:55 Premieră la Spitalul SanConfind. O fractură de humerus, operată chirurgical cu transplant de os

Premieră la Spitalul SanConfind. O fractură de humerus, operată chirurgical cu transplant de os

Ortopedia SanConfind este binecunoscută prin numeroasele protezări (de șold, genunchi, umăr) care se realizează aici, în cel mai mare spital privat din Prahova. Asta fără să mai punem la socoteală rezolvarea chirurgicală a fracturilor clasice.

citeste mai mult
1223 vizualizari 10 Jul 2024 20:26 Sanconfind Poiana Câmpina, primul centru de flebologie din România unde se fac operații de varice în 20 minute. Pacientul pleacă acasă în aceeași zi!

Sanconfind Poiana Câmpina, primul centru de flebologie din România unde se fac operații de varice în 20 minute. Pacientul pleacă acasă în aceeași zi!

La Sanconfind Poiana Câmpina, pe 26 iulie se va transmite în direct prima intervenție de crioblație din sala de intervenții. Este o operație de varice minim invazivă, care folosește tehnica crioblației.

citeste mai mult
922 vizualizari 06 Jun 2024 07:03 Servicii SanConfind la domiciliul pacientului

Servicii SanConfind la domiciliul pacientului

Din Baza de Recuperare Medicală a Spitalului SanConfind (secție cu care spitalul din Poiana Câmpina și-a început activitatea în 2015), orice pacient, la terminarea seriei de ședințe de tratament, pleacă acasă într-o stare mult ameliorată sau chiar cu sănătatea recâștigată în totalitate.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV