CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Rodica Papuc a demisionat din Consiliul Județean Prahova

- Politică -

Rodica Papuc a demisionat din Consiliul Județean Prahova

Rodica Papuc a demisionat din Consiliul Județean Prahova. Informația a fost confirmată chiar de fostul consilier județean.

”Da, am demisionat din motive personale”, ne-a declarat Rodica Papuc. Și a mai adăugat: ”Dar rămân alături de PNL, rămân în funcția de președinte al Organizației Județene de Femei a PNL și voi sprijini în continuare administrația județeană, dar și pe cea câmpineană”.
Din informațiile noastre, locul Rodicăi Papuc în Consiliul Județean Prahova va fi luat de Iulian Ilași.


01 Nov 2023 15:06 2414 vizualizari


Comentarii


  • 04.11.2023 20:16 Tache Canguri și cămile.Prietenii știu de ce.Ave Diana pistol cu apa...
  • 03.11.2023 20:56 Ciricliul A demisionat sau i-au dat papucii?
  • 02.11.2023 18:10 Florea Constantin REVIN . D-na și-a făcut plinul Vin cei din spate , din linia 2 . Doar trebuie și ei să se ridice ,,politic și mai ales financiar " Se numesc SPONSORI . PTR MINE MIZERII
  • 02.11.2023 08:57 Florea Constantin Pleacă ai noștri.....vin ai noștri. M-am săturat de voi până în gât . Politicieni mici de România. Nu meritați nimic . Doar ați furat . vom schimba toată cls politică .NU STIU CÂND . DAR TREBUIE .
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
497 vizualizari 20 May 2024 11:39 Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Jumătate de normă pentru viceprimar asigură banii pentru investiția în ștrand!”

Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Jumătate de normă pentru viceprimar asigură banii pentru investiția în ștrand!”

Cosmin Raț este candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina, la alegerile din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
1898 vizualizari 17 May 2024 21:36 “Votul de pe 9 iunie trebuie privit ca un referendum local împotriva pasajului subteran rutier” - Irina Mihaela Nistor (candidat PSD pentru funcția de primar al Câmpinei)

“Votul de pe 9 iunie trebuie privit ca un referendum local împotriva pasajului subteran rutier” - Irina Mihaela Nistor (candidat PSD pentru funcția de primar al Câmpinei)

În contextul alegerilor locale din 9 iunie, candidatul PSD pentru funcția de primar al Câmpinei, Irina Mihaela Nistor, subliniază importanța crucială a acestui vot, mai ales în ceea ce privește controversatul proiect al pasajului rutier subteran. Irina Mihaela Nistor consideră că votul din 9 iunie trebuie privit ca un referendum local împotriva acestui proiect și că rămânerea la cârma Primăriei a actualului primar, Alin Moldoveanu, va duce inevitabil la începerea lucrărilor pentru pasaj. 

citeste mai mult
1853 vizualizari 17 May 2024 20:59 Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Obiectivul nr. 1 este extinderea spitalului cu urgențe, secție dializă și stație ambulanță”

Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Obiectivul nr. 1 este extinderea spitalului cu urgențe, secție dializă și stație ambulanță”

”Continuarea demersurilor începute în anul 2023 pentru extinderea Spitalului Municipal Câmpina cu spații moderne pentru Compartiment Primiri Urgențe, pentru secție de dializă și pentru o stație de ambualnță”, a sintetizat Cosmin Raț, candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina, la alegerile din 9 iunie, obiectivul primordial.

citeste mai mult
1676 vizualizari 17 May 2024 20:28 Valentin Negoiță, candidat PNL la Consiliul Local Câmpina: ”Voi face o altfel de politică!”

Valentin Negoiță, candidat PNL la Consiliul Local Câmpina: ”Voi face o altfel de politică!”

Valentin Negoiță, candidat din partea Partidului Național Liberal la Consiliul Local Câmpina, la alegerile din 9 iunie, a fost invitatul nostru, în cadrul unei emisiuni electorale.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV