Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - CSO Mizil 8-1. Defilare prin ploaie

Sport (Categoria articolului)

Pe o ploaie torențială, care nu a contenit aproape tot meciul, Sportul Câmpina a întâlnit pe teren propriu, duminică dimineață, formația CSO Mizil.

Calitatea partidei a fost serios influențată de ploaie, iar la capătul celor 90 de minute scorul înregistrat a fost de 8-1 în favoarea câmpinenilor, care efectiv au defilat prin ploaie în fața adversarului. Golurile câmpinenilor au fost marcate de Negreanu, Cafadaru, Ed. Constantin, Bej, Hromei (2), Coman (penalty), Corneanu.
Iată și echipa folosită de antrenorii Marius Pălăncianu și Philip Basma: C. Constantin - Coman, Buștuc, Bej, D. Ciobotaru, Crețu, A. Burlacu, R. Burlacu, Cafadaru, Ov. Constantin, Negreanu. Au mai jucat: Biro, Rădulescu, Drăghici, Corneanu, Hromei.
Etapa viitoare, miercuri, 1 septembrie, de la ora 18.00, Sportul Câmpina va juca în deplasare, la Ploiești, în fața formației Unirea Teleajen.

Iată și rezultatele acestei runde din Superliga B Prahova:
Avântul Tomșani - Unirea Teleajen 3-5
Carpați Sinaia - CS Câmpina 1-1
AS Gherghița - Petrolul Ologeni 4-1
Brădetul Ștefești - Viitorul Puchenii Mari 2-1
Triumf Poiana Câmpina - Olimpia Cireșanu 4-1
Știința Albești - Progresul Bucov 2-2
CS Blejoi II - AS Starchiojd 3-2
CS Scorțeni Bordeni - Real Rio Cocoșești 4-1

3188 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1239 vizualizari
08 dec. 2021 22:58

Andreea Lungu și Marius Vasile și-au încheiat activitatea la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina și vor continua pentru... CSM Brașov

1 comentarii

Câmpina are de câțiva ani o problemă, pe care niemni nu pare dispus să o rezolve. Copiii care activează la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina își termină perioada de juniorat, trebuie să treacă la nivelul următor - tineret și apoi seniori, dar pentru că în Câmpina nu există preocupare pentru a-i menține pe acești copii la un club local, ei sunt nevoiți să cute alte cluburi din țară pentru a-și continua activitatea.

2014 vizualizari
07 dec. 2021 22:08

Iarina Cojocaru (Barracuda Câmpina) - trei medalii de bronz la Naționalele de Poliatlon de la Bacău

La Bacău, în perioada 2-4 decembrie, a avut loc Campionatul Național de Poliatlon pentru copii 10-11ani, competiție la startul căreia Câmpina a fost reprezentată de sportiva Iarina Cojocaru, legitimată la clubul de natație Barracuda Câmpina, unde este pregătită chiar de tatăl ei, Gabriel Cojocaru.

Alte stiri recente

1 vizualizari
09 dec. 2021 09:22

Noi reacții la intenția unei firme private de a construi un bloc pe Bulevardul Culturii din Câmpina, lângă Casa cu Grifoni

V-am prezentat până acum punctele de vedere ale majorității partidelor cu reprezentare în Consiliul Local Câmpina (PNL, PSD, USR, PMP, POL) în legătură cu intenția unei firme private de a construi un bloc la doi pași de Primărie, pe terenul pe care s-a aflat cândva grădina de vară. Teren aparținând firmei respective. Am primit la redacție și alte reacții, de această dată din partea președintelui Partidului Prahova în Acțiune - Daniel Ioniță și din partea consilierului local Cezar Grama (Partidul Verde).

18 vizualizari
09 dec. 2021 08:48

FORJA NEPTUN angajează controlor calitate

Societatea FORJA NEPTUN SRL angajează CONTROLOR CALITATE.