Superliga B Prahova. Triumf Poiana Câmpina - Olimpia Cireșanu 4-1. Fără drept de apel!

Sport (Categoria articolului)

Poienarii au reușit cea de-a doua victorie consecutivă, după victoria ”cu cântec” din etapa precedentă de pe terenul formației Unirea Teleajen. La revenirea pe teren propriu, Triumf Poiana Câmpina a... triumfat de o manieră care nu a lăsat loc de nicio îndoială, 4-1 cu Olimpia Cireșanu.

Chiar dacă a plouat aproape tot meciul, în unele momente, chiar torențial, poienarii și-au văzut de joc și și-au creat numeroase ocazii la poarta oaspeților. Doar patru dintre acestea au fost fructificate, prin Bunea (2), Tandalache și I. Dumitru.
Antrenorii Valentin Bunea și Alin Postolache au trimis în teren următoarea formulă de joc: Sbierea - D. Marin, A. Burchi, G. Radu, Bunea, I. Dumitru, Tandalache, Dașa, R. Stere, Alexe, Baltag. Au mai jucat: Durbac, Sim, O. Stere.
Etapa viitoare, miercuri, 1 septembrie, de la ora 18.00, Triumf Poiana Câmpina va juca în deplasare, în fața formației Viitorul Puchenii Mari.

Iată și rezultatele acestei runde din Superliga B Prahova:
Carpați Sinaia - CS Câmpina 1-1
AS Gherghița - Petrolul Ologeni 4-1
Avântul Tomșani - Unirea Teleajen 3-5
Brădetul Ștefești - Viitorul Puchenii Mari 2-1
Sportul Câmpina - CSO Mizil 8-1
Știința Albești - Progresul Bucov 2-2
CS Blejoi II - AS Starchiojd 3-2
SC Scorțeni Bordeni - Real Rio Cocoșești 4-1

2651 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

37 vizualizari
27 nov. 2021 14:54

Liga A Prahova, etapa a 17-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă dimineață au avut loc primele partide din ultima etapă a turului Ligii A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

2181 vizualizari
22 nov. 2021 20:31

Echipa de baschet feminin a CS Câmpina a câștigat a doua etapă a grupei de calificare la turneul final sub 13 ani

Echipa de baschet feminin a CS Câmpina a câștigat a doua etapă a grupei de calificare la turneul final sub 13 ani, etapă care a avut loc la Ploiești, în perioada 20-21 noiembrie,

Alte stiri recente

480 vizualizari
27 nov. 2021 13:19

1,16 - alcoolemia unui bărbat care a intrat cu mașina într-un șanț la Telega

1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat a fost alcoolemia stabilită de apartul etilotest pentru un bărbat care a intrat cu mașina într-un șanț.

737 vizualizari
27 nov. 2021 12:44

Polițiștii rutieri au reținut un bărbat din Poiana Câmpina băut, fără permis de conducere și... fugit din carantină

Noaptea trecută, în jurul orei 00:40, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe Bulevardul Carol I din municipiu, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism condus de un bărbat, care nu s-a conformat indicațiilor polițistului.