CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Sunt romii cu vâsc mai importanți decât lucrările executate prost și străzile făcute praf?

- Editorial -

Sunt romii cu vâsc mai importanți decât lucrările executate prost și străzile făcute praf? Romii sunt nemulțumiți că administrația locală nu-i lasă să vândă vâsc, sorcove și coronițe pe unde vor ei. Au venit la Primărie să protesteze. Și primarul Horia Tiseanu face ședință, caută soluții, ține chiar și o conferință de presă să anunțe cum poate fi rezolvată problema. O problemă foooarte importantă, de altfel, existențială pentru oraș. La finalul conferinței de presă, Campinatv.ro întreabă: “Domnule primar, de ce nu ați procedat la fel și în cazul altor probleme din Câmpina, mult mai dureroase – canalizare, asfaltări proaste, străzi distruse, întârzieri mari la efectuarea unor lucrări. Să faceți o conferință de presă, să explicați situația, să prezentați soluții?!”

Mai bine tăceam. Nu, greșesc, mai bine tăcea primarul, pentru că răspunsul dat nu-i face deloc cinste. Horia Tiseanu a fost foarte deranjat de întrebare, ne-a certat tot pe noi, ba chiar ne-a cerut și socoteală: “Am văzut că vă preocupă foarte tare lucrările din oraș. Cum vă permiteți să scrieți că asfaltarea de pe Câmpinița e o bătaie de joc?! Ce, voi sunteți specialiști în asfaltare să știți dacă o lucrare e bună sau nu?! Vă recomand să obțineți atestat de la ISC, poate vă faceți diriginte de șantier, că văd că urmăriți toate lucrările și vă dați cu părerea! Văd că vă pricepeți la toate!” Și tot așa. Offf.
Domnule Horia Laurențiu Tiseanu, primar aflat la cel de-al treilea  mandat și care îl vreți și pe al patrulea, cam ăsta e rolul presei, să se preocupe de astfel de subiecte. Și să insiste atunci când administrația locală închide ochii. Nu e nevoie să fii specialist pentru a vedea bătaia de joc de pe domeniul public. Trebuie să fii specialist să-ți dai seama că se lucrează prost când asfaltul turnat în urmă cu 48 de ore la sensul giratoriu se ia cu piciorul?! Sau că asfaltul turnat în urmă cu 2-3 săptămâni pe Câmpinița are găuri și trebuie peticit?! Asta, în legătură doar cu asfaltarea Bulevardului Carol I, lucrare plătită cu 1,5 milioane lei (fără TVA) de la bugetul local, lucrare întârziată, lucrare cu multe probleme și pentru care nu ați făcut nici o conferință de presă.
Să vă reamintim de canalizare, unde totul a mers prost de la început, iar dvs. ați reacționat cu foarte mare întârziere și abia după ce s-au produs o gramadă de incidente?! Sau de reabilitarea conductei de apă de pe Bulevardul Bălcescu, unde v-ați supărat pe noi că am stat cu ochii pe Ascon, dar într-un târziu ați recunoscut singur că se lucrează încet și prost?! Să vă reamintim de Calea Doftanei, unde firma care lucrează la conducta de apă a spart branșamentele oamenilor
? Sau de Bobâlna, unde șanțurile săpate de muncitori au blocat ieșirile din curțile locuitorilor? Sunt multe, mult prea multe lucruri pe care ar trebui să vi le reamintim, domnule primar inginer Horia Laurențiu Tiseanu. Și fiecare în parte de o sută de ori mai important decât problema romilor care vând sorcove. Cu romii e simplu de tot. Să vină la Consiliul Local, unde partidul dvs. are majoritate, supuneți la vot și gata, se rezolvă. O să le vedem din nou celofanele la Ceas și pe toate trotuarele de la piață. Oare le-ați spus că aveți majoritate în Consiliu?


09 Dec 2015 12:01 10025 vizualizari



Comentarii






  • 09.12.2015 16:18 Laurentiu Dar mai are primarul majoritate în consiliul local? Eu cred ca la o adica, nu!
  • 09.12.2015 13:27 Laura de drumuri nu se ocupa prin fisa postului viceprimarul Dragomir?
1458 vizualizari 15 Feb 2024 07:09 În viitorul Consiliu Local va fi nevoie de oameni care să poată vota, mai ales când e vorba de buget

În viitorul Consiliu Local va fi nevoie de oameni care să poată vota, mai ales când e vorba de buget

Se apropie alegerile locale. Pentru a progresa noi, ca și comunitate, probabil că este necesar ca de la un ciclu electoral la altul să schimbăm câte ceva, mai ales acolo unde sunt identificate unele probleme. Iar dacă în rândurile candidaților pare mai greu, măcar electoratul ar trebui să devină mai pretențios și să le ceară celor care le bat la ușă în precampanie și campanie mai multă responsabilitate.

citeste mai mult
2315 vizualizari 05 Jan 2024 11:33 Cine și de ce a decis desființarea traseului de transport public Câmpina-Ploiești și retur?

Cine și de ce a decis desființarea traseului de transport public Câmpina-Ploiești și retur?

V-am prezentat zilele trecute o parte dintre schimbările care au intervenit în transportul public județean de persoane, odată cu intrarea în vigoare, de la 1 ianuarie 2024, a noului program și noilor tarife aprobate de Consiliul Județean Prahova.

citeste mai mult
1988 vizualizari 31 Dec 2023 10:44 PETARDAȚII

PETARDAȚII

Petardații sunt acei oameni care simt o satisfacția maximă aruncând cu petarde și pocnitori. Din noiembrie și până după Sfântul Ion, aceasta este singura lor distracție. Le crește inima invers proporțional cu neuronul pe care îl mai au. Petardații sunt acei oameni “educați” să se amuze de sperietura unei bătrâne sau disperarea unui animal. Sunt acei oameni care, cu toate avertismentele publice posibile, continuă să dea dovadă de ignoranță sau inconștiență și își bat joc de cei din jur, care trebuie să le suporte “distracția”.

citeste mai mult
1597 vizualizari 14 Dec 2023 20:38 Unde sunt conferințele de presă de altădată?

Unde sunt conferințele de presă de altădată?

Tăcerea politicienilor câmpineni este una profundă, greu de înțeles și vom căuta să descâlcim ițele politice locale, începând cu întrebarea simplă - de ce nu fac partidele poltice din Câmpina conferințe de presă?

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV