CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Câmpineni blocați în propriile curți din cauza examenelor de la Școala de Poliție

- Social -

Câmpineni blocați în propriile curți din cauza examenelor de la Școala de Poliție

Zilele acestea, la Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" a avut loc concursul de încadrare directă, din sursă externă, de agenți de ordine publică, școala de la Câmpina fiind unul dintre cele cinci centre zonale de examinare. Prin urmare, câteva mii de candidați din mai multe județe au venit aici pentru a susține probele sportive și proba scrisă la acest concurs. Urmarea - o aglomerație de nedescris în Cartierul Câmpinița. Unde-și puteau parca mașinile familiile și prietenii candidaților decât pe Bulevardul Carol I și străduțele adiacente?! 

Pe strada principală, autoturismele au fost parcate doar pe o parte. În schimb, pe strazile laterale, mașinile au fost lăsate pe ambele părți, blocându-i, efectiv, pe locuitori. Oamenii abia ieșeau și intrau în curți, de scos mașina personală din curte nici nu se punea problema. Cu cine să te cerți, în aceste condiții? Din fericire, astăzi a fost ultima probă a concursului, cea scrisă, dar ultimele zile au fost complicate pentru câmpinenii din acest cartier. Au existat și polițiști în zonă, dar numai pentru a dirija circulația pe Bulevardul Carol I. În rest, s-a descurcat fiecare cum a putut. Din păcate, organizarea în afara Școlii de Poliție a fost foarte proastă. Se putea amenaja un loc special pentru mașinile celor veniți la concurs. Reprezentanții Școlii de Poliție și cei ai Primăriei poate ar fi trebuie să se gândească la o soluție, mai ales că se știa că la Câmpina vor veni câteva mii de oameni pentru acest examen și că toți vor dori să parcheze cât mai aproape de școală. De mizeria lăsată în urmă de rudele și prietenii candidaților nici nu mai vorbim...

Precizăm că Poliția Română a scos la concurs, la nivel național, 1.900 de posturi de agent de ordine publică pentru persoane din afara sistemului. S-au înscris aproximativ 10.000 de candidați, repartizați la cinci centre de examinare: București, Câmpina, Cluj-Napoca, Slatina și Iași. 3.000 de candidați nu au trecut de probele sportive, iar ceilalți aproximativ 7.000 au susținut proba scrisă astăzi. Cei mai mulți, la Câmpina (peste 2.000).


14 May 2016 20:55 6134 vizualizari


Comentarii






Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
484 vizualizari 09 May 2024 22:55 Bursa generală a locurilor de muncă, vineri, 17 mai, la Casa Tineretului din Câmpina

Bursa generală a locurilor de muncă, vineri, 17 mai, la Casa Tineretului din Câmpina

Pentru prima dată, Bursa generală a locurilor de muncă va avea loc la Câmpina la Casa Tineretului, în condițiile în care până la alegerile din 9 iunie, sala mică a Casei de Cultură ”Geo Bogza”, locul tradițional al acestor burse, este ocupată de Biroul Electoral,.

citeste mai mult
2040 vizualizari 28 Apr 2024 16:10 Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

După cum v-am informat deja, joi, 26 aprilie 2024, a avut loc jurizarea Concursului Național ”Umbrela verde”, ajuns la ediția a XI-a și organizat de Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, din Câmpina.

citeste mai mult
1787 vizualizari 27 Apr 2024 13:59 Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Grădinița ”Iulia Hasdeu” a participat la schimbul de experiență interjudețean Dâmbovița - Prahova, în cadrul C.R.E.D.

citeste mai mult
4628 vizualizari 26 Apr 2024 18:17 ”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

Reluat după pandemie, concursul național ”Umbrela verde”, organizat la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, a fost prilej de mari emoții, dar și de bucurii, cuprinzând lucrări ale elevilor din 37 județe ale României.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV