"Majas Flowers" - pagina de Facebook unde câmpinenii pot comanda mărțișoare și cadouri pentru cei dragi. Livrarea este gratuită!

Social (Categoria articolului)

Un tânăr antreprenor din Câmpina, Martin Costin, a găsit alternativa ideală pentru a duce mai departe tradiția Mărțișorului, având în vedere decizia autorităților de a nu mai permite, din cauza pandemiei de coronavirus, organizarea micului târg de mărțișoare în zona centrală a municipiului. Așa a apărut pagina de Facebook Majas Flowers, unde cei interesați pot vedea, alege și comanda diverse mărțișoare și cadouri, livrarea fiind gratuită în Câmpina.

Pe lângă mărțișoarele clasice, puteți achiziționa broșe, felicitări, aranjamente din trandafiri de săpun, dar și alte cadouri pentru a aduce un zâmbet pe chipul persoanelor dragi, la început de primăvara. Pentru că, să nu uităm, după Mărțișor urmează Ziua Femeii. 
"Majas Flowers" este o afacere locală, iar pentru tânărul antreprenor și echipa lui fiecare apreciere contează. Chiar dacă nu cumpărați, puteți arunca o privire pe pagina de Facebook menționată, precum și pe Instagram - majas.flowers.

2628 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

215 vizualizari
27 nov. 2021 16:04

Premiile municipiului Câmpina pentru cei mai buni 25 de liceeni din clasa a XII-a

În cadrul ședinței Consiliului Local Câmpina din 25 noiembrie au fost acordate Premiile municipiului Câmpina, pentru cei mai buni 25 de elevi de liceu, din clasele a XII-a. 

4032 vizualizari
26 nov. 2021 11:52

Conducătorul auto, care a intrat cu mașina în betonul proaspăt turnat la "Răcitor", s-a prezentat singur la Poliția Locală Câmpina

Este vorba despre un bărbat de 68 de ani, din comuna Provița de Sus. Acesta a mers vineri dimineață la sediul Poliției Locale Câmpina, unde a recunoscut în fața agenților că el este cel care a intrat cu mașina în betonul proaspăt turnat din intersecția de la "Răcitor". Bărbatul a spus că nu a fost atent, că nu a văzut barierele și indicatoarele și și-a cerut scuze pentru incidentul creat. A fost sancționat în conformitate cu prevederile Ordonanței de Guvern 43/1997 privind regimul drumurilor publice.

Alte stiri recente

673 vizualizari
27 nov. 2021 16:10

Cupa Europei, la bob. Câmpineanca Georgeta Popescu a punctat din nou pentru Olimpiadă

La Altenberg, în Germania, s-a desfășurat vineri și sâmbătă Cupa Europei la bob, printre sportivii care s-au aliniat la startul întrecerilor, din lotul național României, numărându-se și câmpineanca Georgeta Popescu în probele de monobob și bob două persoane.

787 vizualizari
27 nov. 2021 14:54

Liga A Prahova, etapa a 17-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă dimineață au avut loc primele partide din ultima etapă a turului Ligii A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi: