"Majas Flowers" - pagina de Facebook unde câmpinenii pot comanda mărțișoare și cadouri pentru cei dragi. Livrarea este gratuită!

Social (Categoria articolului)

Un tânăr antreprenor din Câmpina, Martin Costin, a găsit alternativa ideală pentru a duce mai departe tradiția Mărțișorului, având în vedere decizia autorităților de a nu mai permite, din cauza pandemiei de coronavirus, organizarea micului târg de mărțișoare în zona centrală a municipiului. Așa a apărut pagina de Facebook Majas Flowers, unde cei interesați pot vedea, alege și comanda diverse mărțișoare și cadouri, livrarea fiind gratuită în Câmpina.

Pe lângă mărțișoarele clasice, puteți achiziționa broșe, felicitări, aranjamente din trandafiri de săpun, dar și alte cadouri pentru a aduce un zâmbet pe chipul persoanelor dragi, la început de primăvara. Pentru că, să nu uităm, după Mărțișor urmează Ziua Femeii. 
"Majas Flowers" este o afacere locală, iar pentru tânărul antreprenor și echipa lui fiecare apreciere contează. Chiar dacă nu cumpărați, puteți arunca o privire pe pagina de Facebook menționată, precum și pe Instagram - majas.flowers.

2732 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1794 vizualizari
23 mai 2022 19:57

Trei concursuri derulate la Școala Gimnazială ”Al.I. Cuza” au trecut de etapa de jurizare

La Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” din Câmpina se derulează în acest moment nu mai puțin de trei concursuri școlare inter-județene, cu diverse tematici. Zilele trecute a avut loc jurizarea lucrărilor transmise, iar în ultima zi a acestei luni va avea loc festivitatea de premiere.

1591 vizualizari
23 mai 2022 08:10

Proiect internațional la Centrul Cultural pentru Tineret ”Zamolxes” Câmpina

Asociația ”Together” Luxemburg, în colaborare cu Fundaţia ”Zamolxes”, organizează seminarul internaţional "NOH8" în perioada 26 mai – 3 iunie 2022, în Câmpina, la Centrul Cultural pentru Tineret ”Zamolxes”. La acest seminar vor participa 25 de tineri din cinci țări - Luxemburg, Polonia, Slovacia, Turcia și România.

Alte stiri recente

117 vizualizari
24 mai 2022 20:59

Liga A Prahova, etapa a 31-a. Rezultate și clasament

Marți, 24 mai 2022, în cadrul etapei a 31-a din Liga A Prahova, la fotbal, etapă intermediară, s-au înregistrat o serie de rezultate mai puțin așteptate. Iată rezultatele etapei, clasamentul la zi, precum și programul etapei viitoare:

781 vizualizari
24 mai 2022 20:00

O autospecială a Poliției a lovit un motociclist pe DN1, la Nistorești

Cu puțin timp în urmă, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au fost sesizați despre faptul că pe DN1, în zona cartierului Nistorești s-a produs un accident rutier. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că accidentul a avut loc între o autospecială de poliție și o motocicletă.