CÂMPINA CURATĂ. Când se implică toată lumea, problema se rezolvă

Actualitate (Categoria articolului)

La platforma de gunoi de la intrarea pe Aleea Margaretei dinspre Strada Ana Ipătescu au apărut peste noapte tot felul de ambalaje, transportate probabil cu o mașină și aruncate lângă containere. Mai mulți locuitori din zonă ne-au semnalat acest lucru, mai ales că, după cum spun oamenii, nu este prima dată când se întâmplă așa ceva. La rândul nostru, am anunțat operatorul de salubritate.

Precizăm faptul că, încă de la demararea campaniei noastre CÂMPINA CURATĂ, conducerea Floricon Salub și-a arătat disponibilitatea de a se implica în acest demers. Așa că, ori de câte ori câmpinenii ne-au semnalat probleme legate de curățenie, am transmis aceste probleme atât la Floricon, cât și reprezentanților Primăriei Câmpina. Așa am procedat și acum, iar problema a fost rezolvată. Angajații Floricon au venit în mai puțin de două ore și au curățat platforma de toate ambalajele aruncate acolo. 
Așa s-a întâmplat și la platforma de pe Strada Victoriei, unde doi cerșetori au răscolit prin gunoi și au împrăștiat totul. Problema s-a rezolvat, dar nu știm pentru câtă vreme, din păcate.

Așteptăm în continuare de la dumneavoastră să ne semnalați probleme legate de curățenia orașului. Așteptăm inclusiv poze și filmulețe. Suntem convinși că vă pasă de curățenia localității și vreți să vă implicați în această campanie. Puteți suna și la Floricon Salub pentru a solicita sprijin, iar în cazuri deosebite vă puteți adresa Poliției Locale. Ne referim aici la situațiile în care vedeți cum din diferite mașini se aruncă saci cu gunoi sau ambalaje. Sunt multe nemulțumiri legate de curățenie, dar dacă ne implicăm cu toții, în mod cert reușim să rezolvăm măcar o parte din probleme.

Citiți și CÂMPINA CURATĂ - campania noastră și a voastră

4134 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2806 vizualizari
15 apr. 2024 18:08

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a câștigat Olimpiada județeană la dezbateri academice

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a câștigat etapa județeană a Olimpiadei la dezbateri academice, calificându-se pentru faza națională, care va avea loc începând cu 7 mai, la Constanța.

1918 vizualizari
15 apr. 2024 12:55

Un brad riscă să se prăbușescă în stația de la ”Salcie”, în centrul Câmpinei

De la o zi la alta bradul aflat chiar în spatele stației din fața fostului complex de la ”Salcie” se înclină din ce în ce mai amenințător și riscă să se prăbușească.

Alte stiri recente

246 vizualizari
16 apr. 2024 11:08

Anunț public. Asociațiile și fundațiile din Câmpina pot depune cereri pentru obținerea de finanțare în baza Legii 350/2005

Informații generale privind autoritatea contractantă: Municipiul Câmpina, cu sediul în Bd. Culturii, nr. 18, Câmpina, județul Prahova, tel. 0244/ 337454, fax 0244/371458, e-mail: web@primariacampina.ro, cod fiscal 2843272.

510 vizualizari
16 apr. 2024 10:58

Rareș Hodoiu (AIKO Câmpina), campion european la karate SKDUN

La Debrecen, în Ungaria, s-au desfășurat, în perioada 12-14 aprilie 2024, Campionatul European de Karate SKDUN și Cupa Europei SKDUN. Din lotul național al României, prezent la Debrecen, au făcut parte și doi sportivi câmpineni, de la Clubul AIKO. Este vorba despre Rareș Hodoiu și Alexandru Petre, iar rezultatele lor sunt excepționale la o competiție de un asemenea nivel.