Scurt și la... subiect, cu Geta Sârbu, profesor la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

Interviuri (Categoria articolului)

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

Geta Sârbu este profesor de materii socio-umaniste, venind la cea mai prestigioasă instituție de învățământ imediat după 1989, la foarte puțin timp după terminarea facultății. S-a remarcat prin tot felul de acțiuni extracurriculare, fiind - spre exemplu - fondatorul și coordonatorul cercului de dezbateri din cadrul acestei instituții de învățământ.
Din interviul "Scurt și la... subiect" cu profesorul Geta Sârbu veți afla, printre altele, ce a determinat-o să aleagă o carieră didactică, ce materii i-au plăcut la școală, care a fost cel mai bun sfat primit în viață sau care este calitatea pe care o apreciază cel mai mult la un om, ce face în timpul liber, care a fost cea mai frumoasă vacanță, unde și-ar dori să ajungă în vacanță, ce flori preferă, dacă bucătăria este o necesitate sau o pasiune, dar și ce părere are despre rețelele de socializare sau ce înseamnă Câmpina pentru invitata noastră.
Vă invităm să urmăriți interviul ”Scurt și la... subiect” cu profesorul Geta Sârbu, pentru că... merită!

Citiți și Scurt și la... subiect, cu Marian Dulă, președintele CAR Pensionari Câmpina
Scurt și la... subiect, cu artistul plastic Maria Barbu

3650 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Interviuri

2130 vizualizari
12 apr. 2024 07:29

”Alternativa” Cosmin Raț: ”Dacă totul este legal și corect, de ce să nu facă și administrația microhidrocentrale pe rețeaua de apă?!”

Cosmin Raț, consilier local și candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale din 9 iunie 2024, a fost invitatul unei emisiuni CâmpinaTV.ro.

2300 vizualizari
05 apr. 2024 21:44

Aron Sabo, consilier local PMP: ”Sincer, în patru ani, nu sunt mulțumit cu ce s-a realizat în Câmpina”

2 comentarii

Consilierul local PMP, Aron Sabo, a fost invitatul nostru în cadrul unei emisiuni, în care am discutat despre actualitatea administrativă a Câmpinei, dar și cu o privire asupra întregului mandat, așa cum s-a văzut și s-a trăit din punctul de vedere al invitatului nostru.

Alte stiri recente

1314 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

1021 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.