Scurt și la... subiect, cu artistul plastic Maria Barbu

Interviuri (Categoria articolului)

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

Maria Barbu este unul dintre cele mai recente nume intrate în panoplia artiștilor plastici locali. Prima sa expoziție de pictură - ”Culorile speranței” - a avut vernisajul în urmă cu mai bine de un an, pe 25 februarie 2022. ”Am intrat în lumea asta minunată, plină de culoare și bucurie, de numai un an. S-a întâmplat parcă peste noapte, dar știu că nimic nu este întâmplător. Căutați adânc în interiorul dumneavoastră atunci când lumea din jur vi se pare cenușie. O să găsiți acel echilibru de care avem atâta nevoie, acolo e și bucățica noastră de cer”, a spus la momentul respectiv, vizibil emoționată, Maria Barbu.
Din interviul "Scurt și la... subiect" cu artistul plastic Maria Barbu veți afla, printre altele, care este primul tablou care a impresionat-o, care este pictorul preferat, ce sfat important a primit în viață, ce apreciază, dar și ce detestă cel mai mult la un om  sau ce a determinat-o să aleagă pictura, dar și care a fost cea mai frumoasă vacanță, care sunt mâncarea, muzica, filmele și cărțile preferate și, nu în ultimul rând, ce înseamnă Câmpina pentru invitata noastră.
Vă invităm să urmăriți interviul ”Scurt și la... subiect” cu artistul plastic Maria Barbu, pentru că... merită!

Citiți și Scurt și la... subiect, cu medicul Călin Tiu, managerul Spitalului Municipal Câmpina
Scurt și la... subiect, cu Adrian Pițigoi, președintele PMP Câmpina

3207 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Interviuri

1815 vizualizari
13 mar. 2024 21:35

Daniel Ioniță, președinte executiv Partidul România în Acțiune: ”Am un gust amar la finalul acestui mandat”

”Am un gust amar la finalul acestui mandat, atât din punct de vedere al activității Consiliului Local Câmpina, cât și al primarului”, a spus Daniel Ioniță, președintele executiv al Partidului România în Acțiune, în cadrul emisiunii cu care am continuat seria întâlnirilor cu liderii principalelor partide politice din Câmpina.

1629 vizualizari
08 mar. 2024 07:01

Liviu Briciu, președinte POL și consilier local: ”Cel mai important în acest mandat a fost că s-a reușit trecerea la o conducere deschisă spre investiții”

2 comentarii

CâmpinaTV.ro a continuat seria interviurilor cu lideri politici locali și aleși locali cu Liviu Briciu, președinte al Partidului Oamenilor Liberi Câmpina și consilier local. Discuția a fost extrem de interesantă, iar interlocutorul nostru nu s-a ferit în multe momente să puncteze exact ”durerile” sale ca ales local, dar care sunt și durerile oamenilor.

Alte stiri recente

290 vizualizari
27 mar. 2024 21:58

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - Tonus București 36-28

Primul meci oficial în sala de sport a Școlii Gimnaziale ”B.P. Hasdeu” a adus o victorie concludentă pentru CS Câmpina, în fața echipei Tonus București.

477 vizualizari
27 mar. 2024 17:56

Recompense în bani pentru câmpinenii care denunță tentativa de mită electorală

Asociația Câmpina Curată demarează o campanie de conștientizare a riscurilor pe care banii oferiți ca mită electorală îi pot avea asupra viitorului comunității. Printr-o declarație de presă care a avut loc miercuri, 27 martie 2024, reprezentanții asociației au spus că doresc să descurajeze această practică folosită destul de des în procesul electoral din România, existând bănuieli că inclusiv la Câmpina s-a procedat în acest mod, la alegerile din 2020. Asociația Câmpina Curată va oferi recompense de 3.000 lei celor care denunță tentativele de mită electorală la alegerile din 2024.