Scurt și la... subiect, cu artistul plastic Maria Barbu

Interviuri (Categoria articolului)

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

Maria Barbu este unul dintre cele mai recente nume intrate în panoplia artiștilor plastici locali. Prima sa expoziție de pictură - ”Culorile speranței” - a avut vernisajul în urmă cu mai bine de un an, pe 25 februarie 2022. ”Am intrat în lumea asta minunată, plină de culoare și bucurie, de numai un an. S-a întâmplat parcă peste noapte, dar știu că nimic nu este întâmplător. Căutați adânc în interiorul dumneavoastră atunci când lumea din jur vi se pare cenușie. O să găsiți acel echilibru de care avem atâta nevoie, acolo e și bucățica noastră de cer”, a spus la momentul respectiv, vizibil emoționată, Maria Barbu.
Din interviul "Scurt și la... subiect" cu artistul plastic Maria Barbu veți afla, printre altele, care este primul tablou care a impresionat-o, care este pictorul preferat, ce sfat important a primit în viață, ce apreciază, dar și ce detestă cel mai mult la un om  sau ce a determinat-o să aleagă pictura, dar și care a fost cea mai frumoasă vacanță, care sunt mâncarea, muzica, filmele și cărțile preferate și, nu în ultimul rând, ce înseamnă Câmpina pentru invitata noastră.
Vă invităm să urmăriți interviul ”Scurt și la... subiect” cu artistul plastic Maria Barbu, pentru că... merită!

Citiți și Scurt și la... subiect, cu medicul Călin Tiu, managerul Spitalului Municipal Câmpina
Scurt și la... subiect, cu Adrian Pițigoi, președintele PMP Câmpina

3235 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Interviuri

868 vizualizari
12 apr. 2024 07:29

”Alternativa” Cosmin Raț: ”Dacă totul este legal și corect, de ce să nu facă și administrația microhidrocentrale pe rețeaua de apă?!”

Cosmin Raț, consilier local și candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale din 9 iunie 2024, a fost invitatul unei emisiuni CâmpinaTV.ro.

2188 vizualizari
05 apr. 2024 21:44

Aron Sabo, consilier local PMP: ”Sincer, în patru ani, nu sunt mulțumit cu ce s-a realizat în Câmpina”

2 comentarii

Consilierul local PMP, Aron Sabo, a fost invitatul nostru în cadrul unei emisiuni, în care am discutat despre actualitatea administrativă a Câmpinei, dar și cu o privire asupra întregului mandat, așa cum s-a văzut și s-a trăit din punctul de vedere al invitatului nostru.

Alte stiri recente

148 vizualizari
12 apr. 2024 15:14

Sancțiuni de peste 40.000 lei au fost aplicate de polițiștii prahoveni într-o singură zi, inclusiv la Câmpina

Polițiștii prahoveni au desfășurat activități cu caracter preventiv în mai multe localități ale județului, inclusiv la Câmpina, iar în cursul unei singure zile, 11 aprilie 2024, valoarea acestora a fost de peste 40.000 lei.

254 vizualizari
12 apr. 2024 13:32

Gabriela Adelina Codreș, judecător la Secția Penală a Judecătoriei Ploiești, a fost desemnată președintele Biroului Electoral Câmpina

Zilele trecute a avut loc desemnarea președinților și locțiitorilor Biroului Electoral din fiecare localitate, inclusiv la nivelul județului Prahova.