Scurt și la... subiect, cu medicul Călin Tiu, managerul Spitalului Municipal Câmpina

Interviuri (Categoria articolului)

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

Dr. Călin Tiu este medic militar, chirurg, manager al Spitalului Municipal Câmpina și unul dintre cei mai apreciați specialiști la nivel internațional în chirurgie laparoscopică, participând frecvent la conferințe în întreaga lume.
Din interviul "Scurt și la... subiect" cu medicul Călin Tiu veți afla, printre altele, ce sfat important a primit în viață, ce apreciază, dar și ce detestă cel mai mult la un om, ce materii îi plăceau la școală sau ce l-a determinat să aleagă o carieră în medicină, dar și care a fost cea mai frumoasă vacanță, care sunt mâncarea, filmele și cărțile preferate, ce și-ar fi dorit să devină dacă nu ar fi ales cariera medicală, cum crede că va fi medicina peste zece ani și, nu în ultimul rând, ce înseamnă Câmpina pentru invitatul nostru.
Vă invităm să urmăriți interviul ”Scurt și la... subiect” cu medicul Călin Tiu, pentru că... merită!

Citiți și Scurt și la... subiect, cu Adrian Pițigoi, președintele PMP Câmpina
Scurt și la... subiect, cu Florin Florian, fondatorul proiectului pentru copii ”Lumea lui Scăpărici”

4387 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Andrei 14.03.2023 00:36 Ati uitat sa intrebati care a fost situatia cu telefonul iphone 14 pe care a dorit sa si-l achizitioneze din banii spitalului. Rea-vointa sau nu, situatia trebuia pusa pe tapet. Dar nu intrebam chestii incomode pt ca nu se stie cand mai avem nevoie de vreo interventie pe la spital

Interviuri

1697 vizualizari
06 sept. 2023 20:05

Scurt și la... subiect, cu antrenorul Roberto Opatchi

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

2525 vizualizari
24 aug. 2023 19:35

Florian Vlădan, noul șef al Poliției Câmpina: ”Am găsit o echipă de polițiști disciplinați și profesioniști”

După cum v-am anunțat la momentul prezentării sale în funcția de comandant al Poliției Câmpina, comisarul șef Florian Vlădan ne-a oferit în exclusivitate un scurt interviu.

Alte stiri recente

87 vizualizari
30 sept. 2023 13:41

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă dimineață au avut loc primele jocuri din cadrul etapei a 9-a din Liga A Prahova. Runda se va încheia duminică. Iată rezultatele întregistrate până acum și clasamentul la zi:

254 vizualizari
30 sept. 2023 11:44

Christina Beelen și Valentin Bălan, doi pictori care ne-au oferit bucuria culorii la un vernisaj special

La Casa de Cultură "Geo Bogza" din Câmpina a avut loc vernisajul unei expoziții internaționale de pictură. O putem numi așa având în vedere faptul că au expus un artist plastic din Belgia – Christina Beelen și unul din România, chiar de la Câmpina – Valentin Bălan. Vernisajul a fost onorat de Excelența Sa, dl. John Cornet d’Elzius – ambasadorul Regatului Belgiei la București și atașatul cultural al Ambasadei Belgiei, dl. Remy Roussel. Din partea administrației locale a participat primarul municipiului, Alin Moldoveanu.