Scurt și la... subiect, cu medicul Călin Tiu, managerul Spitalului Municipal Câmpina

Interviuri (Categoria articolului)

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

Dr. Călin Tiu este medic militar, chirurg, manager al Spitalului Municipal Câmpina și unul dintre cei mai apreciați specialiști la nivel internațional în chirurgie laparoscopică, participând frecvent la conferințe în întreaga lume.
Din interviul "Scurt și la... subiect" cu medicul Călin Tiu veți afla, printre altele, ce sfat important a primit în viață, ce apreciază, dar și ce detestă cel mai mult la un om, ce materii îi plăceau la școală sau ce l-a determinat să aleagă o carieră în medicină, dar și care a fost cea mai frumoasă vacanță, care sunt mâncarea, filmele și cărțile preferate, ce și-ar fi dorit să devină dacă nu ar fi ales cariera medicală, cum crede că va fi medicina peste zece ani și, nu în ultimul rând, ce înseamnă Câmpina pentru invitatul nostru.
Vă invităm să urmăriți interviul ”Scurt și la... subiect” cu medicul Călin Tiu, pentru că... merită!

Citiți și Scurt și la... subiect, cu Adrian Pițigoi, președintele PMP Câmpina
Scurt și la... subiect, cu Florin Florian, fondatorul proiectului pentru copii ”Lumea lui Scăpărici”

4762 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Andrei 14.03.2023 00:36 Ati uitat sa intrebati care a fost situatia cu telefonul iphone 14 pe care a dorit sa si-l achizitioneze din banii spitalului. Rea-vointa sau nu, situatia trebuia pusa pe tapet. Dar nu intrebam chestii incomode pt ca nu se stie cand mai avem nevoie de vreo interventie pe la spital

Interviuri

1827 vizualizari
13 mar. 2024 21:35

Daniel Ioniță, președinte executiv Partidul România în Acțiune: ”Am un gust amar la finalul acestui mandat”

”Am un gust amar la finalul acestui mandat, atât din punct de vedere al activității Consiliului Local Câmpina, cât și al primarului”, a spus Daniel Ioniță, președintele executiv al Partidului România în Acțiune, în cadrul emisiunii cu care am continuat seria întâlnirilor cu liderii principalelor partide politice din Câmpina.

1637 vizualizari
08 mar. 2024 07:01

Liviu Briciu, președinte POL și consilier local: ”Cel mai important în acest mandat a fost că s-a reușit trecerea la o conducere deschisă spre investiții”

2 comentarii

CâmpinaTV.ro a continuat seria interviurilor cu lideri politici locali și aleși locali cu Liviu Briciu, președinte al Partidului Oamenilor Liberi Câmpina și consilier local. Discuția a fost extrem de interesantă, iar interlocutorul nostru nu s-a ferit în multe momente să puncteze exact ”durerile” sale ca ales local, dar care sunt și durerile oamenilor.

Alte stiri recente

195 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările:

458 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.