CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Scurt și la... subiect, cu Marian Dulă, președintele CAR Pensionari Câmpina

- Interviuri -

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

Marian Dulă a avut mai multe mandate de consilier local la Câmpina, a fost consilier personal al fostului primar Horia Tiseanu, este președintele asociației rezerviștilor militari, fiind colonel în retragere. De anul trecut este președintele CAR Pensionari Câmpina.
Din interviul "Scurt și la... subiect" cu Marian Dulă veți afla, printre altele, dacă îi lipsește politica, cel mai bun sfat primit în viață, ce prețuiește cel mai mult la un prieten, cum trece peste momentele dificile, dar și ce îl emoționează cel mai mult, dacă este un tată și un bunic îngăduitor, care sunt mâncarea și desertul preferate, care este locul din lume în care nu a fost și și-ar dori să ajungă și, nu în ultimul rând, când și cum s-a decis asupra unei cariere militare și ce ar face dacă ar putea să o ia de la capăt.
Vă invităm să urmăriți interviul ”Scurt și la... subiect” cu Marian Dulă, pentru că... merită!

Citiți și Scurt și la... subiect, cu Alexandra Toma, responsabil al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina
Scurt și la... subiect, cu tânăra artistă Livia Pisăliță


21 Feb 2023 18:10 3663 vizualizari


Comentarii


  • 23.02.2023 15:37 Dumitru Victor Domnule Dula , am observat ca ati recuperat grilajul de pe Bulevardul Culturii . Nici nu stiti cit m-am jucat printre cercurile alea facute din fier si sdate in rama de tije de de pompare aduse de la ACC si cit m-am bucurat vazind ca nu au ajus pe mina hotilor de fier. Nu stiam unde au ajuns dupa ce primaria a remobilat Bulevardul . Nu prea ma mai lasa fizicul dar cind trec pe linga ele parca m-as mai baga pirintr-un cerc din ala . Respect ! Victor Dumitru junior ...zis Victoras.
  • 23.02.2023 10:45 Tanta Mihaela, chiar crezi ca munceste ceva? E cu titlul. Nu ai mai auzit de astfel de titluri onorifice? Avem umul in fruntea tarii.
  • 22.02.2023 19:50 Mihaela Pacat ca nu se satura de munca și de bani. La vârsta pe care o are, acest domn ar trebui sa trăiască alături de familie și nepoti fiind pensionar și sa lase locul celor tineri.
2014 vizualizari 04 Jul 2024 19:05 ”Lucrăm cu trei sferturi din organigramă. Dacă am fi mai aproape de 100% am putea începe să vorbim și de calitate!”

”Lucrăm cu trei sferturi din organigramă. Dacă am fi mai aproape de 100% am putea începe să vorbim și de calitate!”

Afirmația îi aparține directorului medical al Spitalului Municipal Câmpina, dr. Călin Tiu, și a fost făcută în cadrul unei emisiuni la CâmpinaTV.ro, la care invitat a fost și actualul manager al Spitalului Municipal Câmpina - Marius Niculescu.

citeste mai mult
1365 vizualizari 18 Jun 2024 18:26 Adrian Pițigoi, o analiză a rezultatului alegerilor din 9 iunie: ”Transparența ar trebui să fie o prioritate în noul mandat”

Adrian Pițigoi, o analiză a rezultatului alegerilor din 9 iunie: ”Transparența ar trebui să fie o prioritate în noul mandat”

Adrian Pițigoi a fost invitatul unei emisiuni la CâmpinaTV.ro, în care am analizat rezultatele scrutinului din 9 iunie.

citeste mai mult
1382 vizualizari 21 May 2024 22:09 Adrian Pițigoi, o radiografie a campaniei electorale pentru alegerile din 9 iunie

Adrian Pițigoi, o radiografie a campaniei electorale pentru alegerile din 9 iunie

Într-o perioadă dominată de campania electorală, axată mai mult pe locale și aproape deloc pe europarlamentare, am vrut să avem o privire de ansamblu din partea unui om cu experiență politică și administrativă, dar neimplicat în actuala bătălie electorală.

citeste mai mult
2359 vizualizari 02 May 2024 21:18 Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina: ”Voința câmpinenilor va fi pe primul plan!”

Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina: ”Voința câmpinenilor va fi pe primul plan!”

În dorința de a vă face cunoscuți candidații la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie 2024, vă prezentăm în rândurile următoare discuția cu Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la funcția de primar.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV