Scurt și la... subiect, cu Marian Dulă, președintele CAR Pensionari Câmpina

Interviuri (Categoria articolului)

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

Marian Dulă a avut mai multe mandate de consilier local la Câmpina, a fost consilier personal al fostului primar Horia Tiseanu, este președintele asociației rezerviștilor militari, fiind colonel în retragere. De anul trecut este președintele CAR Pensionari Câmpina.
Din interviul "Scurt și la... subiect" cu Marian Dulă veți afla, printre altele, dacă îi lipsește politica, cel mai bun sfat primit în viață, ce prețuiește cel mai mult la un prieten, cum trece peste momentele dificile, dar și ce îl emoționează cel mai mult, dacă este un tată și un bunic îngăduitor, care sunt mâncarea și desertul preferate, care este locul din lume în care nu a fost și și-ar dori să ajungă și, nu în ultimul rând, când și cum s-a decis asupra unei cariere militare și ce ar face dacă ar putea să o ia de la capăt.
Vă invităm să urmăriți interviul ”Scurt și la... subiect” cu Marian Dulă, pentru că... merită!

Citiți și Scurt și la... subiect, cu Alexandra Toma, responsabil al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina
Scurt și la... subiect, cu tânăra artistă Livia Pisăliță

3548 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Mihaela 22.02.2023 19:50 Pacat ca nu se satura de munca și de bani. La vârsta pe care o are, acest domn ar trebui sa trăiască alături de familie și nepoti fiind pensionar și sa lase locul celor tineri.
  • Tanta 23.02.2023 10:45 Mihaela, chiar crezi ca munceste ceva? E cu titlul. Nu ai mai auzit de astfel de titluri onorifice? Avem umul in fruntea tarii.
  • Dumitru Victor 23.02.2023 15:37 Domnule Dula , am observat ca ati recuperat grilajul de pe Bulevardul Culturii . Nici nu stiti cit m-am jucat printre cercurile alea facute din fier si sdate in rama de tije de de pompare aduse de la ACC si cit m-am bucurat vazind ca nu au ajus pe mina hotilor de fier. Nu stiam unde au ajuns dupa ce primaria a remobilat Bulevardul . Nu prea ma mai lasa fizicul dar cind trec pe linga ele parca m-as mai baga pirintr-un cerc din ala . Respect ! Victor Dumitru junior ...zis Victoras.

Interviuri

2037 vizualizari
12 apr. 2024 07:29

”Alternativa” Cosmin Raț: ”Dacă totul este legal și corect, de ce să nu facă și administrația microhidrocentrale pe rețeaua de apă?!”

Cosmin Raț, consilier local și candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale din 9 iunie 2024, a fost invitatul unei emisiuni CâmpinaTV.ro.

2257 vizualizari
05 apr. 2024 21:44

Aron Sabo, consilier local PMP: ”Sincer, în patru ani, nu sunt mulțumit cu ce s-a realizat în Câmpina”

2 comentarii

Consilierul local PMP, Aron Sabo, a fost invitatul nostru în cadrul unei emisiuni, în care am discutat despre actualitatea administrativă a Câmpinei, dar și cu o privire asupra întregului mandat, așa cum s-a văzut și s-a trăit din punctul de vedere al invitatului nostru.

Alte stiri recente

209 vizualizari
17 apr. 2024 21:24

Rezultate excepționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina în prima zi a Campionatului Național de Înot

La Complexul Olimpic de Natație de la Otopeni se desfășoară, în perioada 17-21 aprilie 2024, Campionatul Național de Înot pentru Seniori, Tineret și Juniori I-II, competiție organizată de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern. În prima zi a întrecerilor, sportivii de la Clubul Barracuda Câmpina, antrenați de Gabriel Cojocaru, au obținut rezultate extraordinare.

302 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).