CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Scurt și la... subiect, cu Marian Dulă, președintele CAR Pensionari Câmpina

- Interviuri -

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

Marian Dulă a avut mai multe mandate de consilier local la Câmpina, a fost consilier personal al fostului primar Horia Tiseanu, este președintele asociației rezerviștilor militari, fiind colonel în retragere. De anul trecut este președintele CAR Pensionari Câmpina.
Din interviul "Scurt și la... subiect" cu Marian Dulă veți afla, printre altele, dacă îi lipsește politica, cel mai bun sfat primit în viață, ce prețuiește cel mai mult la un prieten, cum trece peste momentele dificile, dar și ce îl emoționează cel mai mult, dacă este un tată și un bunic îngăduitor, care sunt mâncarea și desertul preferate, care este locul din lume în care nu a fost și și-ar dori să ajungă și, nu în ultimul rând, când și cum s-a decis asupra unei cariere militare și ce ar face dacă ar putea să o ia de la capăt.
Vă invităm să urmăriți interviul ”Scurt și la... subiect” cu Marian Dulă, pentru că... merită!

Citiți și Scurt și la... subiect, cu Alexandra Toma, responsabil al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina
Scurt și la... subiect, cu tânăra artistă Livia Pisăliță


21 Feb 2023 18:10 3626 vizualizari


Comentarii


  • 23.02.2023 15:37 Dumitru Victor Domnule Dula , am observat ca ati recuperat grilajul de pe Bulevardul Culturii . Nici nu stiti cit m-am jucat printre cercurile alea facute din fier si sdate in rama de tije de de pompare aduse de la ACC si cit m-am bucurat vazind ca nu au ajus pe mina hotilor de fier. Nu stiam unde au ajuns dupa ce primaria a remobilat Bulevardul . Nu prea ma mai lasa fizicul dar cind trec pe linga ele parca m-as mai baga pirintr-un cerc din ala . Respect ! Victor Dumitru junior ...zis Victoras.
  • 23.02.2023 10:45 Tanta Mihaela, chiar crezi ca munceste ceva? E cu titlul. Nu ai mai auzit de astfel de titluri onorifice? Avem umul in fruntea tarii.
  • 22.02.2023 19:50 Mihaela Pacat ca nu se satura de munca și de bani. La vârsta pe care o are, acest domn ar trebui sa trăiască alături de familie și nepoti fiind pensionar și sa lase locul celor tineri.
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
1213 vizualizari 21 May 2024 22:09 Adrian Pițigoi, o radiografie a campaniei electorale pentru alegerile din 9 iunie

Adrian Pițigoi, o radiografie a campaniei electorale pentru alegerile din 9 iunie

Într-o perioadă dominată de campania electorală, axată mai mult pe locale și aproape deloc pe europarlamentare, am vrut să avem o privire de ansamblu din partea unui om cu experiență politică și administrativă, dar neimplicat în actuala bătălie electorală.

citeste mai mult
2164 vizualizari 02 May 2024 21:18 Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina: ”Voința câmpinenilor va fi pe primul plan!”

Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina: ”Voința câmpinenilor va fi pe primul plan!”

În dorința de a vă face cunoscuți candidații la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie 2024, vă prezentăm în rândurile următoare discuția cu Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la funcția de primar.

citeste mai mult
1925 vizualizari 26 Apr 2024 20:08 Cosmin Raț (POL): ”Sunt foarte multe lucruri care ar trebui schimbate...”

Cosmin Raț (POL): ”Sunt foarte multe lucruri care ar trebui schimbate...”

Cosmin Raț este candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie. Cu puțin timp înaintea intrării în campania electorală, Cosmin Raț - actualmente consilier local - a acceptat un dialog, cu întrebări punctuale legate de subiecte fierbinți pentru comunitatea câmpineană.

citeste mai mult
2508 vizualizari 12 Apr 2024 07:29 ”Alternativa” Cosmin Raț: ”Dacă totul este legal și corect, de ce să nu facă și administrația microhidrocentrale pe rețeaua de apă?!”

”Alternativa” Cosmin Raț: ”Dacă totul este legal și corect, de ce să nu facă și administrația microhidrocentrale pe rețeaua de apă?!”

Cosmin Raț, consilier local și candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale din 9 iunie 2024, a fost invitatul unei emisiuni CâmpinaTV.ro.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV