Câmpina, mileniul III. A început să iasă iarbă printre scările din zona Milia

Actualitate (Categoria articolului)

După cum deja știți, pentru că nouă ne pasă de Câmpina, am decis să continuăm să vă prezentăm lucruri care nu sunt așa cum ar trebui să fie. Pot părea detalii sau lucruri mărunte, dar ar trebui cu toții să știm că în viață detaliile fac diferența de multe ori. Acesta este un serial în care vom atrage atenția asupra unor lucruri care nouă nu ni se par în regulă și promitem să revenim asupra fiecărui subiect în parte, dacă situația semnalată de noi se remediază. Sau nu...

Problema pe care o semnalăm în episodul de față este chiar în zona ultracentrală a Câmpinei, în spatele blocurilor din zona Milia. Chiar dacă Parcul Regele Mihai I, din zona amintită, a fost reabilitat în ultimii ani ai precedentei administrații, se pare că nimeni nu s-a preocupat de ceea ce se află în spatele blocurilor. Astfel, chiar în apropierea intersecției Bulevardul Culturii cu Strada Griviței, la doi pași de sediul Primăriei, scările sunt știrbit și chiar periculoase pentru cei care le folosesc, iar prin crăpături a început să dea colțul ierbii. Situația persistă de ani buni, dar nimeni nu pare dispus să facă nimic - nici asociația de proprietari, nici administrația locală, care a ocolit zona când s-a reabilitat Parcul Regele Mihai I.
Acesta este un serial în care dorim să-i implicăm și pe câmpineni, pentru că tuturor ar trebui să ne fie dragă localitatea noastră și astfel arătăm că ne pasă cu adevărat. Așadar, dacă aveți imagini sau informații care considerați că pot sta la baza unui episod al acestui serial, vă așteptăm la numărul de whatsapp 0733.388.425.

3425 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Portos 14.01.2023 14:47 Glumele de prost gust sunt la tot pasul in Campina,orasul pensionari lor.Chiar daca pui o problema serioasa in special pe grupuri esti taxat,si culmea de persoane de toate varstele.
  • Tudor 14.01.2023 15:32 Asta demonstrează cât de gospodar este omul (din fruntea urbei, pentru că este spațiu public nu privat)
  • catalin 14.01.2023 19:45 1. In primul rand nu simpatizez de loc administratia locala. Daca ar fi dupa mine as inchide primaria maine. 2. In acest caz insa scarile s-ar putea sa fie in proprietatea celor care detin magazinele de la parter sau asociatiei de proprietari...
  • El Puerco 15.01.2023 13:17 Strazile publice, parcurile, trotuarele si infrastructura sunt sub administratia locala (canalizarea, apa, electricitatea au companii care sunt responsabile) . Cladirile, parcarile si spatiul de la trotuar spre interior sunt problemele proprietarilor sau celor care inchiriaza cladirile. Problema este daca spatiul ala este considerat public sau privat. Daca toata lumea merge pe acolo ca pe strada sau trotuar este spatiu public si primaria sau cine are grija de strazi trebuie sa il repare.
  • Adendum El Puerco 15.01.2023 16:15 Dupa cum se vede, scarile au fost proiectate si construite prost. Scarile nu trebuie sa aibe buza aia iesita in afara pentru ca nu are suport sub ele si oamenii poate sa se impiedice cand piciorul intra dedesubt si il agata punand pasul inainte.

Actualitate

39 vizualizari
24 apr. 2024 09:02

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

1101 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

Alte stiri recente

1721 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

1462 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.