CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Ion Alexe, cel mai potrivit nume pentru recent inaugurata sală de sport de la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

- Actualitate -

Ion Alexe, cel mai potrivit nume pentru recent inaugurata sală de sport de la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

În urmă cu puțin timp, în ziua ceremoniei de absolvire și depunere a jurământului de către poromoția noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, în prezența secretarului de stat, chestor general Bogdan Despescu și a inspectorului principal al Poliției Române, chestor Benone Matei, a avut loc inaugurarea sălii de sport din incinta acestei instituții de învățământ.

Acum, momentul a trecut, dar noi considerăm oportun și elegant ca această sală să poarte un nume. CâmpinaTV.ro consideră că numele cel mai potrivit pentru această sală de sport este cel al lui Ion Alexe. Cetățean de onoare al Câmpinei, vicecampion olimpic la box, categoria grea, la Munchen în 1972, ofițer în rezervă al Ministerului de Interne, fost profesor în cadrul acestei școli, unde a fost șeful catedrei de educație fizică un sfert de secol, Ion Alexe ar fi numele cel mai potrivit pentru această sală.
În plus, poate ar fi momentul ca să ne apreciem valorile atunci când acestea sunt încă în viață, iar pentru Ion Alexe - ajuns la 77 ani - credem că ar fi o mare bucurie ca în timpul vieții să vadă numele său pe frontispiciul unei săli de sport din incinta școlii pe care a slujit-o ani la rând.
Este doar o propunere, dar ne dorim ca autoritățile competente în astfel de situații - conducerea Școlii de Poliție, Inspectoratul General al Poliției, Ministerul de Interne și - de ce nu? - Clubul Dinamo București - să răspundă favorabil propunerii noastre și în scurt timp să asistăm la... ”botezul” sălii de sport de la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina.


30 Nov 2023 21:32 5689 vizualizari


Comentarii






  • 27.12.2023 19:16 Chiriac Neculai Merita pe deplin aceasta propunere.In aceasta sala a pregatit impreuna cu dl.Vespan mii de politisti in pregatire fizica si autoaparare,unul din ei fiind si eu,promotie 1978-1980.
  • 04.12.2023 02:31 Vlad Dumitru Susțin propunerea făcută ca acea sală de sport să-l poarte numele lui Ion Alexe
  • 03.12.2023 19:21 Bucluc victor traian SUSȚIN PROPUNEREA ION ALEXE .UN ADEVARAT PATRIOT. Un fost elev din promoția 1984 Februarie.
  • 03.12.2023 12:45 Tiberiu Eugen Popescu De acord cu propunerea, un mare om, mi-a fost profesor cu vreo 27 de ani in urma. Toata stima pentru acest mare om!
  • 02.12.2023 10:27 Valentin Pal O mare legenda a sportului românesc. În același timp și un om de o calitate morală superioară. Merită pe deplin ca sala de pregătire fizică să îi poarte numele. În acea sală a antrenat și pregătit mii și mii de polițiști.
  • 02.12.2023 09:09 Preda Neculai Sustin propunerea Ion Alexe
  • 01.12.2023 19:14 diss Logic ca fostul mare boxer ar merita cu prisosinta ca sala de sport sa ii poarte numele. Doar ca tovarasul Bode nu va permite asa ceva, cum sa scape el o asemenea ocazie?
  • 01.12.2023 14:14 Florea Constantin DA . Un nume foarte potrivit. UN MARE OM . O LEGENDĂ .
1089 vizualizari 17 May 2024 21:57 Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

La inițiativa consilierului local Marius Anghelescu, la sediul Primăriei municipiului Câmpina s-a discutat zilele trecute o propunere a unui nou regulament privind parcările rezidențiale din Câmpina.  Din rândurile consilierilor locali au mai fost prezenți Valentin Crețu, Cosmin Raț și Liviu Briciu, alături de mai mulți reprezentanți ai Primăriei.

citeste mai mult
1204 vizualizari 16 May 2024 20:38 Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Prezent astăzi la Ploiești, secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a confirmat faptul că la nivelul IJP se fac verificări în urma sesizării Asociației Câmpina Curată cu privire la numărul mare de vize de flotant acordate în municipiul Câmpina.

citeste mai mult
1480 vizualizari 15 May 2024 22:25 Un judecător de la Câmpina s-a transferat la București. Altor doi colegi le-au fost respinse cererile

Un judecător de la Câmpina s-a transferat la București. Altor doi colegi le-au fost respinse cererile

La Secția pentru Judecători de la Consiliul Superior al Magistraturii a avut loc marți, 14 mai, o ședință în cadrul căreia s-au discutat cererile de transferuri ale mai multor judecători. Pe listă s-au aflat și trei judecători de la Câmpina.

citeste mai mult
1166 vizualizari 15 May 2024 19:46 Termenul limită de înscriere la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina a fost prelungit

Termenul limită de înscriere la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina a fost prelungit

Pe 14 mai 2024 ar fi trebuit să se termine procesul de depunere a înscrierilor, în format electronic, pentru candidații la instituțiile de învățământ postliceal din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, inclusiv la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV