Bănci distruse și aruncate în Lacul Bisericii din Câmpina

Social (Categoria articolului)

Un echipaj al Poliției Locale Câmpina, care patrula, luni dimineață, în zona Lacului Bisericii, a descoperit că trei bănci de pe malul lacului au fost distruse și aruncate în apă.

Cazul a fost transmis Poliției Municipiului Câmpina, care efectuează în prezent cercetări în vederea depistării autorilor și aplicării măsurilor legale, inclusiv recuperarea prejudiciului creat. Fapta comisă (distrugerea bunurilor aparținând domeniului public) constituie infracțiune conform prevederilor Articolului 253 din Noul Cod Penal și se pedepsește cu amendă sau închisoare de la două luni la trei ani.
"Direcţia Poliţia Locală are în vedere, atât prin sistemul de monitorizare video, cât şi prin patrularea zilnică (auto şi pedestru), supravegherea zonelor cu grad ridicat de risc criminogen, în scopul prevenirii faptelor antisociale de natură să tulbure ordinea şi siguranţa publică şi păstrării integrităţii bunurilor aparţinând domeniului public şi privat al municipiului Câmpina", se precizează într-un comunicat remis de Poliția Locală.

3400 vizualizari
6

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • M. Focsa 24.05.2021 15:35 Asa ceva umple paharul rabdarii oamenilor civilizati. Vor trebui gandite solutii mai eficiente de coercitie, si un sistem de amenzi usturatoare care sa fie de pomina, evident pe langa recuperarea prejudiciului. Nu ne opreste nimeni sa dam exemplu in toata tara, votandu-ne o legislatie locala aparte, care sa inaspreasca amenzile si mai ales obtinerea lor efectiva la tot pasul (pe baza de voluntariat, se poate gandi un sistem de sprijin pentru patrularile Politiei si ale Politiei Locale, la care sa participe sute de campineni din toate cartierele). Eu cred ca lipsa de civilizatie - tot mai crescuta in randul populatiei - ar fi o sursa extraordinara de venituri la bugetul local... Cel putin pana prinde toata lumea frica si se duce vestea peste tot, vreo 2-3 ani - dar suficient cat sa redresam bugetul local.
  • nic.77@yahoo.com 24.05.2021 21:07 Rușine dragi Câmpineni. Oraș de intelectuali. S-au dus intelectualii demult... Toate astea sunt plătite tot din banii nostri
  • Emilian 24.05.2021 23:05 Retineti.Explicatiile sunt au fost tineri sau adulti beti sau drogati sau persoane cu probleme psihice,clar au fost 2-3...grija statului sa fie si spitalul Voila covid si cei care au nevoie de ajutor ori nu se trateaza ori sunt liberi pe strazi,nu dau exemple.Politia iar are vina,pe zi ce trece nu justifica pe ce iau leafa aia grasa,asistenta sociala din primarie si psihologii iar luati pe nepregatite,camerele nu functionau,cel responsabil cu urmarirea in secunda 2 dat afara.Trebuie cineva sa bata cu pumnul in.masa si sa scuture si asfaltangii,hingheri,Hidro si pe cei care se joaca cu nervii populatiei pe bani.multi
  • Marius 25.05.2021 13:40 Și camerele de la lac bănuiesc ca sunt degeaba, nu? Poate dacă ar sta un echipaj de poliție după ora 22 ar dispărea mirosul de legale odată cu drogații și bețivii care frecventează zona.
  • Chips cu pui 25.05.2021 19:27 Daca s a retras si mos Enache din politica.Bagase el apropouri dar l au linistit ceilalti repede.Cu Horica jucau soarecii pe masa.Acum serios,Localii au gasit bancile a doua zi.Cei de patrulau daca ieseau din tura cat si cel responsabil dati afara plus pusi sa plateasca bancile.Plus faptasii cand ii vor prinde.Asa devin si militienii responsabili.Las,banci sa fie,mai duc pe Bulevard,la Fantana cu Ciresi,pe la biserici,in statiile de autobuz care sunt sub orice critica
  • Corina Iares 27.05.2021 18:53 Sistem performant de camere în oraș, persoane deștepte care numai sa stea sa se uite pe camere

Social

613 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

443 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

161 vizualizari
18 apr. 2024 12:17

Paradoxul de la Câmpina: mai mulți alegători decât populație!

Biroul Electoral Câmpina și-a intrat deja în pâine, dând deja primele dispoziții. Una dintre acestea se referă la numărul oficial de alegători, așa cum a rezultat el din Registrul electoral.

123 vizualizari
18 apr. 2024 11:14

În primul trimestru din 2024, câmpinenii au plătit impozite de aproape 10 milioane lei

31 martie a fost primul termen de plată pentru impozitele locale, atât pentru persoanele fizice, cât și pentru cele juridice. În plus, cei care și-au achitat integral obligațiile fiscale au beneficiat de o reducere de 10%.