Punctul de vedere al Partidului S.O.S. România, Filiala Câmpina, privind proiectul pasajului subteran

Politică (Categoria articolului)

Prin intermediul unui comunicat de presă, Organizația Câmpina a Partidului S.O.S. România își prezintă punctul de vedere cu privire la proiectul pasajului subteran din municipiul Câmpina.

S.O.S. România - Organizația Câmpina este împotriva proiectului de construire a pasajului subteran, pasaj care "ar putea face mai mult rău decât bine orașului și locuitorilor săi". Comunicatul integral îl aveți în facsimil.
S.O.S. România este o formațiune politică înființată anul acesta, care se extinde rapid la nivel național prin înființarea de filiale în județe și al cărui președinte este senatorul Diana Ivanovici Șoșoacă.

3009 vizualizari
6

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dumitru Victor 16.08.2022 21:02 Sunteti un sos , ca ala care se face la mincare. Pacat ca nu pricepeti ceva din ce ar putea sa iasa ceva bun.
  • Dumitru Victor 16.08.2022 21:11 Revin , domnule Turcitu stiti ce inseamna / open minde ? / Asta cred ca va lipseste, acocolo la sos. Recunosc , asta e parerea mea , deoarece nu sunt la sos. Sunt un cetatean care isi exprima parerea , poate subiectivava .
  • Dacul Suveran 17.08.2022 13:44 Comunicatul Presedintelui SOS Romania este perfect realist. Sunt total de acord si atasez comentariul meu dintr-un articol precedent. Dacul Suveran 04.08.2022 23:28 Buna ziua Campineni! Incep prin a va marturisi ca nu am acultat ce spune primarul, dar am citit cu atentie articolul. Aici este problema! Unii cetateni (printre care este si subsemnatul) sunt realisti, considerand fantasmagonica investitia in pasajul subteran care ar fi putut avea sustinere daca in oras aveam o platforama industriala ce putea ocupa peste 50% din forta de munca. In situatia in care se prezinta orasul, ce pierde cca. 20% din populatie in 10 ani, o reorganizare stradala, a parcurilor este de ajuns. Dezastrul ce il poate produce o asemenea lucrare este constientizata de multi cetateni, sa nu mai vorbim ca doar dupa ce super indivizii din constructii au executat o canalizare m-au determinat fortat sa refac fatada casei deoarece din alb ajunsese gri.. Despre refacerea instalatiilor de apa potabila pe 178 de strazi, cred ca un atac aerian ar crea mai putin discomfort decat Hidro Prahova si compania... Solutia pentru parcari poate fi rezolvata prin constructia unei parcari supraetajate de 200 locuri, curatenia trotuarelor de masini si reorganizarea sensurilor unice cu permiterea de parcare doar pe o parte. In sfarsit putem cu usurinta constata ca la numarul mare locuitori permite angajarea a inca 100 de bugetari la Primarie.. Glumesc! Reducerea cu 60% a personalului de prisos din primarie devine necesara... Campineni---aveti grija sa nu ii mai lasati sa inchida Spitalul Municipal, ca nu l-au construit neo-marxistii tradatori.. Respect!
  • Anonim 18.08.2022 09:56 FELICITARI acestui partid pentru ca a spus un NU clar acestui PUZ si pasajului subteran. Pana in prezent, numai ei, USR si Cezar Grama au spus NU fara ocolisuri. PSD, PNL, PMP au spus nu pasajului si PUZ-ului lui Moldoveanu dar si-au lasat portite deschise pentru viitor in caz ca se razgandesc. NU! Campinenii doresc sa spuna clar cum se pozitioneaza! Noi NU dorim pasaj! Nici acum, nici peste 4 ani, nici peste 10. Pentru dl. Dumitru: daca tot va place asa sa faceti observatii, incepeti cu dvs. open minded se scrie. Am vazut ca tot postati pe toate canalele ca "nu pricepem" noi astia multi care-i treaba cu pasajul. Pai explicati-ne dvs. si nu uitati sa spuneti si cine va pateste ca asa posteaza si dl. regizor actor Paraschiv dar pe el stim deja cine-l plateste.
  • gigi 18.08.2022 19:01 pentru dumitru victor ........... ia banii de la mafioti si fugi ca te gasim.......
  • Vasilescu Mare 20.08.2022 09:47 Domnul primar crede că ieșind la rampă cu acest proiect bombastic și tâmp, cetățenii acestui oraș nefericit, îl vor vota a doua oară!!! Din păcate dumnealui nu va mai vedea primăria decât de peste gard!!! In loc sa se ocupe cu asfaltarea străzilor care au ajuns un pericol pentru circulație, prezintă ,,proiecte”. Suntem sătui de proiecte și studii de fezabilitate de 32 de ani încoace, domnule Moldoveanu' !!! Mi-e rușine că te-am votat!!!

Politică

2042 vizualizari
02 sept. 2022 20:19

Comunicat al Partidului Verde Câmpina: ”Au transformat Piața în bâlci, au fost de acord să se înlocuiască diplomele cu sinecuri și să se încurce taraba cu executorul”

2 comentarii

Am primit din partea Partidului Verde Câmpina un comunicat de presă, pe care îl redăm integral:

4797 vizualizari
01 sept. 2022 08:56

Argumentele ”oamenilor liberi” în favoarea realizării pasajului subteran

7 comentarii

Zilele trecute, liderul Partidului Oamenilor Liberi, Liviu Briciu, care este și consilier local, a susținut o conferință de presă, în care unul dintre subiectele abordate a fost necesitatea construirii pasajului subteran, proiectul mult-discutat, care a născut atâtea pasiuni și a stârnit atâtea orgolii.

Alte stiri recente

1439 vizualizari
29 sept. 2022 20:01

Accident pe Strada Republicii, din Câmpina. Un pieton a fost lovit de o mașină

UPDATE - Victima accidentului este o femeie de 68 ani, care a fost transportată la spital. Conducătorul autoturismului care a produs accidentul este un bărbat de 32 ani. Atât șoferul, cât și victima au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cursul serii de joi, 29 septembrie, în apropierea orei 20, pe Strada Republicii, din Câmpina, a avut loc un accident rutier.

423 vizualizari
29 sept. 2022 17:58

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Programul și delegările

La finalul acestei săptămâni, de vineri după-amiază și până duminică la prânz sunt programate jcurile etapei a 9-a din Liga A Prahova, la fotbal. Iată programul și delegările: