CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Punctul de vedere al Partidului S.O.S. România, Filiala Câmpina, privind proiectul pasajului subteran

- Politică -

Punctul de vedere al Partidului S.O.S. România, Filiala Câmpina, privind proiectul pasajului subteran

Prin intermediul unui comunicat de presă, Organizația Câmpina a Partidului S.O.S. România își prezintă punctul de vedere cu privire la proiectul pasajului subteran din municipiul Câmpina.

S.O.S. România - Organizația Câmpina este împotriva proiectului de construire a pasajului subteran, pasaj care "ar putea face mai mult rău decât bine orașului și locuitorilor săi". Comunicatul integral îl aveți în facsimil.
S.O.S. România este o formațiune politică înființată anul acesta, care se extinde rapid la nivel național prin înființarea de filiale în județe și al cărui președinte este senatorul Diana Ivanovici Șoșoacă.


16 Aug 2022 20:19 4406 vizualizari



Comentarii






  • 07.10.2022 20:52 constantin coman salut...sunt in diaspora dar as vrea sa intru in partin cand ma intorc. ma confund cu DIANA SOSOACA SI TOT CE GANDESTE, AS VREA MOMENTAN SA AJUT CU BANI PENTRU CAZUL MINTIA SI CU SEMNATURA SI NUMAR CNP PTR ACEELASI CAZ.AM SCRIS PE LIVE-UL DIANEI DAR CLAR NU SE POATE MONITORIZA ORICE COMENTARIU. CUM SI UNDE POT DONA BANI PENTRU CAZUL MINTIA SI SEMNATURA ONLINE PE ACEST MAIL.SA NE AJUTE DUMNEZEU
  • 20.08.2022 09:47 Vasilescu Mare Domnul primar crede că ieșind la rampă cu acest proiect bombastic și tâmp, cetățenii acestui oraș nefericit, îl vor vota a doua oară!!! Din păcate dumnealui nu va mai vedea primăria decât de peste gard!!! In loc sa se ocupe cu asfaltarea străzilor care au ajuns un pericol pentru circulație, prezintă ,,proiecte”. Suntem sătui de proiecte și studii de fezabilitate de 32 de ani încoace, domnule Moldoveanu' !!! Mi-e rușine că te-am votat!!!
  • 18.08.2022 19:01 gigi pentru dumitru victor ........... ia banii de la mafioti si fugi ca te gasim.......
  • 18.08.2022 09:56 Anonim FELICITARI acestui partid pentru ca a spus un NU clar acestui PUZ si pasajului subteran. Pana in prezent, numai ei, USR si Cezar Grama au spus NU fara ocolisuri. PSD, PNL, PMP au spus nu pasajului si PUZ-ului lui Moldoveanu dar si-au lasat portite deschise pentru viitor in caz ca se razgandesc. NU! Campinenii doresc sa spuna clar cum se pozitioneaza! Noi NU dorim pasaj! Nici acum, nici peste 4 ani, nici peste 10. Pentru dl. Dumitru: daca tot va place asa sa faceti observatii, incepeti cu dvs. open minded se scrie. Am vazut ca tot postati pe toate canalele ca "nu pricepem" noi astia multi care-i treaba cu pasajul. Pai explicati-ne dvs. si nu uitati sa spuneti si cine va pateste ca asa posteaza si dl. regizor actor Paraschiv dar pe el stim deja cine-l plateste.
  • 17.08.2022 13:44 Dacul Suveran Comunicatul Presedintelui SOS Romania este perfect realist. Sunt total de acord si atasez comentariul meu dintr-un articol precedent. Dacul Suveran 04.08.2022 23:28 Buna ziua Campineni! Incep prin a va marturisi ca nu am acultat ce spune primarul, dar am citit cu atentie articolul. Aici este problema! Unii cetateni (printre care este si subsemnatul) sunt realisti, considerand fantasmagonica investitia in pasajul subteran care ar fi putut avea sustinere daca in oras aveam o platforama industriala ce putea ocupa peste 50% din forta de munca. In situatia in care se prezinta orasul, ce pierde cca. 20% din populatie in 10 ani, o reorganizare stradala, a parcurilor este de ajuns. Dezastrul ce il poate produce o asemenea lucrare este constientizata de multi cetateni, sa nu mai vorbim ca doar dupa ce super indivizii din constructii au executat o canalizare m-au determinat fortat sa refac fatada casei deoarece din alb ajunsese gri.. Despre refacerea instalatiilor de apa potabila pe 178 de strazi, cred ca un atac aerian ar crea mai putin discomfort decat Hidro Prahova si compania... Solutia pentru parcari poate fi rezolvata prin constructia unei parcari supraetajate de 200 locuri, curatenia trotuarelor de masini si reorganizarea sensurilor unice cu permiterea de parcare doar pe o parte. In sfarsit putem cu usurinta constata ca la numarul mare locuitori permite angajarea a inca 100 de bugetari la Primarie.. Glumesc! Reducerea cu 60% a personalului de prisos din primarie devine necesara... Campineni---aveti grija sa nu ii mai lasati sa inchida Spitalul Municipal, ca nu l-au construit neo-marxistii tradatori.. Respect!
  • 16.08.2022 21:11 Dumitru Victor Revin , domnule Turcitu stiti ce inseamna / open minde ? / Asta cred ca va lipseste, acocolo la sos. Recunosc , asta e parerea mea , deoarece nu sunt la sos. Sunt un cetatean care isi exprima parerea , poate subiectivava .
  • 16.08.2022 21:02 Dumitru Victor Sunteti un sos , ca ala care se face la mincare. Pacat ca nu pricepeti ceva din ce ar putea sa iasa ceva bun.
1446 vizualizari 24 Apr 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
590 vizualizari 24 Apr 2024 19:06

Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a depus astăzi, 24 aprilie 2024, dosarul de candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Judeţean.

citeste mai mult
2003 vizualizari 22 Apr 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

citeste mai mult
1808 vizualizari 22 Apr 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV