Punctul de vedere al Partidului S.O.S. România, Filiala Câmpina, privind proiectul pasajului subteran

Politică (Categoria articolului)

Prin intermediul unui comunicat de presă, Organizația Câmpina a Partidului S.O.S. România își prezintă punctul de vedere cu privire la proiectul pasajului subteran din municipiul Câmpina.

S.O.S. România - Organizația Câmpina este împotriva proiectului de construire a pasajului subteran, pasaj care "ar putea face mai mult rău decât bine orașului și locuitorilor săi". Comunicatul integral îl aveți în facsimil.
S.O.S. România este o formațiune politică înființată anul acesta, care se extinde rapid la nivel național prin înființarea de filiale în județe și al cărui președinte este senatorul Diana Ivanovici Șoșoacă.

3838 vizualizari
7

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dumitru Victor 16.08.2022 21:02 Sunteti un sos , ca ala care se face la mincare. Pacat ca nu pricepeti ceva din ce ar putea sa iasa ceva bun.
  • Dumitru Victor 16.08.2022 21:11 Revin , domnule Turcitu stiti ce inseamna / open minde ? / Asta cred ca va lipseste, acocolo la sos. Recunosc , asta e parerea mea , deoarece nu sunt la sos. Sunt un cetatean care isi exprima parerea , poate subiectivava .
  • Dacul Suveran 17.08.2022 13:44 Comunicatul Presedintelui SOS Romania este perfect realist. Sunt total de acord si atasez comentariul meu dintr-un articol precedent. Dacul Suveran 04.08.2022 23:28 Buna ziua Campineni! Incep prin a va marturisi ca nu am acultat ce spune primarul, dar am citit cu atentie articolul. Aici este problema! Unii cetateni (printre care este si subsemnatul) sunt realisti, considerand fantasmagonica investitia in pasajul subteran care ar fi putut avea sustinere daca in oras aveam o platforama industriala ce putea ocupa peste 50% din forta de munca. In situatia in care se prezinta orasul, ce pierde cca. 20% din populatie in 10 ani, o reorganizare stradala, a parcurilor este de ajuns. Dezastrul ce il poate produce o asemenea lucrare este constientizata de multi cetateni, sa nu mai vorbim ca doar dupa ce super indivizii din constructii au executat o canalizare m-au determinat fortat sa refac fatada casei deoarece din alb ajunsese gri.. Despre refacerea instalatiilor de apa potabila pe 178 de strazi, cred ca un atac aerian ar crea mai putin discomfort decat Hidro Prahova si compania... Solutia pentru parcari poate fi rezolvata prin constructia unei parcari supraetajate de 200 locuri, curatenia trotuarelor de masini si reorganizarea sensurilor unice cu permiterea de parcare doar pe o parte. In sfarsit putem cu usurinta constata ca la numarul mare locuitori permite angajarea a inca 100 de bugetari la Primarie.. Glumesc! Reducerea cu 60% a personalului de prisos din primarie devine necesara... Campineni---aveti grija sa nu ii mai lasati sa inchida Spitalul Municipal, ca nu l-au construit neo-marxistii tradatori.. Respect!
  • Anonim 18.08.2022 09:56 FELICITARI acestui partid pentru ca a spus un NU clar acestui PUZ si pasajului subteran. Pana in prezent, numai ei, USR si Cezar Grama au spus NU fara ocolisuri. PSD, PNL, PMP au spus nu pasajului si PUZ-ului lui Moldoveanu dar si-au lasat portite deschise pentru viitor in caz ca se razgandesc. NU! Campinenii doresc sa spuna clar cum se pozitioneaza! Noi NU dorim pasaj! Nici acum, nici peste 4 ani, nici peste 10. Pentru dl. Dumitru: daca tot va place asa sa faceti observatii, incepeti cu dvs. open minded se scrie. Am vazut ca tot postati pe toate canalele ca "nu pricepem" noi astia multi care-i treaba cu pasajul. Pai explicati-ne dvs. si nu uitati sa spuneti si cine va pateste ca asa posteaza si dl. regizor actor Paraschiv dar pe el stim deja cine-l plateste.
  • gigi 18.08.2022 19:01 pentru dumitru victor ........... ia banii de la mafioti si fugi ca te gasim.......
  • Vasilescu Mare 20.08.2022 09:47 Domnul primar crede că ieșind la rampă cu acest proiect bombastic și tâmp, cetățenii acestui oraș nefericit, îl vor vota a doua oară!!! Din păcate dumnealui nu va mai vedea primăria decât de peste gard!!! In loc sa se ocupe cu asfaltarea străzilor care au ajuns un pericol pentru circulație, prezintă ,,proiecte”. Suntem sătui de proiecte și studii de fezabilitate de 32 de ani încoace, domnule Moldoveanu' !!! Mi-e rușine că te-am votat!!!
  • constantin coman 07.10.2022 20:52 salut...sunt in diaspora dar as vrea sa intru in partin cand ma intorc. ma confund cu DIANA SOSOACA SI TOT CE GANDESTE, AS VREA MOMENTAN SA AJUT CU BANI PENTRU CAZUL MINTIA SI CU SEMNATURA SI NUMAR CNP PTR ACEELASI CAZ.AM SCRIS PE LIVE-UL DIANEI DAR CLAR NU SE POATE MONITORIZA ORICE COMENTARIU. CUM SI UNDE POT DONA BANI PENTRU CAZUL MINTIA SI SEMNATURA ONLINE PE ACEST MAIL.SA NE AJUTE DUMNEZEU

Politică

678 vizualizari
27 sept. 2023 06:30

Eugen Tomac, PMP: ”Liberalii sunt doar chelnerii de la masa PSD”

1 comentarii

Am publicat marți, 26 septembrie, o informație bazată pe o declarație publică a lui Cristian Diaconescu, președinte PMP, conform căreia această formațiune politică discută cu PNL o viitoare colaborare în perspectiva alegerilor din cursul anului 2024.

727 vizualizari
26 sept. 2023 08:31

Șanse mari ca PNL să încheie o colaborare cu PMP. Ce ar putea însemna acest lucru la Câmpina?

5 comentarii

Scena politică se pregătește, mai ales la nivel național, cu o intensitate din ce în ce mai crescută, de anul 2024, un an cu patru rânduri de alegeri – europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale.

Alte stiri recente

501 vizualizari
01 oct. 2023 17:18

Ziua Persoanelor Vârstnice, sărbătorită la Câmpina în avans

1 Octombrie este Ziua Persoanelor Vâstnice, iar la Câmpina aceasta a fost sărbătorită în avans, vineri, 29 septembrie, printr-un șir de evenimente găzduite de Casa Tineretului și organizate de CAR Pensionari Câmpina, în colaborare cu Primăria municipiului Câmpina.

483 vizualizari
01 oct. 2023 16:40

La Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a fost creat Hub-ul educațional Științescu

Fondul Științescu ediția 4.0 continuă să facă științele distractive, iar Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a participat cu un proiect, declarat câștigător, prin care se creează la unitatea de învățământ un hub educațional.