Lido Câmpina, un onorabil loc 6 în Campionatul Național de Motocros pe Echipe

Sport (Categoria articolului)

Cu nu mai puțin de trei alegători în infirmerie, cu accidentări serioase, Lido Câmpina a participat la Campionatul Național de Motocros pe Echipe cu numai trei sportivi, singurii valizi din punct de vedere fizic. Chiar și în aceste condiții, clubul înființat și condus de multiplul campion Cătălin Duță s-a clasat pe un onorabil loc 6 la nivel național, ceea ce nu este la îndemâna multor cluburi din Câmpina.

În cadrul Campionatului Național de Motocros pe Echipe, care s-a desfășurat în acest week-end la Balș, pe un circuit nou, acolo unde vineri avusese loc Cupa ”Olteniei” la motocros, cei trei sportivi de la Lido Câmpina au reușit următoarele clasări:
Adrian Badea (foto) - locul 2 la clasa veterani I;
Alexandru Fota - locul 6 la clasa amatori;
Eduard Badea - locul 8 la clasa MX2 junior.
În aceste condiții, Lido Câmpina a acumulat în clasamentul general pe echipe 85 puncte, cu care s-a clasat pe locul 6, primele locuri fiind ocupate de Steaua București, TCS Ciolpani și Jitsu Zărnești. Dacă nu avea ghinionul unor asemenea accidentări pe finalul acestui sezon de motocros și ar fi putut miza pe toți sportivii, clubul câmpinean Lido s-ar fi situat cu ușurință pe locul 4 în clasamentul pe echipe. Oricum, locul 6 la echipe și două medalii în campionatul individual sunt performanțe foarte bune pentru Lido Câmpina în sezonul 2022, performanțe care, poate, vor atrage atenția și autorităților locale, pentru că de la premierea din acest an sportivii clubului Lido au fost... săriți. Clubul și sportivii fac eforturi deosebite, cheltuiesc bani din propriul buzunar, reprezintă cu cinste și mândrie Câmpina de-a lungul unui întreg sezon peste tot prin țară, într-un sport în care Câmpina are o frumoasă tradiție, dar nicio autoritate locală nu se gândește măcar să le mulțumească pentru rezultate. Din păcate, pentru ei pare că nu s-a schimbat nimic în administrația locală...

3981 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

791 vizualizari
08 dec. 2023 22:10

Câmpineanul Darius Coman scrie istorie la Europenele de natație - nou record național la seniori în proba de 200m bras

1 comentarii

Vești excelente de la Otopeni, acolo unde au loc Campionatele Europene de Natație pentru seniori și unde câmpineanul Darius Coman, legitimat la clubul Barracuda și antrenat de Gabriel Cojocaru, scrie istorie.

1753 vizualizari
08 dec. 2023 17:04

Georgeta Popescu, aproape de Top 6 în Cupa Europei. A fost în Norvegia, urmează Letonia

La Lillehamer, în Norvegia, pe pârtia unde au avut Jocurile Olimpice din 1994 și Jocurile Olimpice de Tineret 2016, acum s-au desfășurat primele etape din circuitul Cupei Europei. Au fost șanse concursuri la două discipline (monobob și bob două persoane), totul desfășurându-se pe durata a șapte zile, un adevărat tur de forță pentru toți sportivii și tehnicienii prezenți în Norvegia.

Alte stiri recente

1939 vizualizari
08 dec. 2023 19:51

La Tribunalul Prahova începe procesul în care autoarea accidentului din aprilie 2022, de la trecerea de pietoni de la Salcie, este acuzată de omor

1 comentarii

În aprilie 2022, Câmpina era zguduită de un accident teribil - o tânără spulbera pe trecerea de pietoni de la Salcie un adolescent de 17 ani, Paul Alexandru Dragomir, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, care și-a pierdut viața pe loc.

743 vizualizari
08 dec. 2023 19:01

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 08 decembrie 2023

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.