CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Alin Moldoveanu: ”Aprobarea proiectelor privind pasajul, parcarea subterană și regenerarea urbană, un semn de normalitate”

- Interviuri -

A doua zi după ședința Consiliului Local Câmpina, în cadrul căreia s-au aprobat asocierea cu Consiliul Județean, studiile de fezabilitate și indicatorii tehnico-economici pentru pasajul subteran și regenerarea urbană, precum și PUZ-ul pentru zona centrală, l-am provocat pe primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, la o discuție pe marginea acestor subiecte.

”Aprobarea proiectelor privind pasajul, parcarea subterană și regenerarea urbană de către Consiliul Local este un semn de normalitate. Sunt investiții importante. Pentru prima dată în Câmpina vom avea, pe lângă pasajul subteran, o parcare subterană și piste pentru biciclete”, a afirmat primarul Alin Moldoveanu. În privința unui eventual proces privind aceste proiecte, dacă vor fi atacate în instanța de contencios administrativ, așa cum s-a menționat la ședința Consiliului Local, edilul câmpinean a spus, cu referire la cei care se vor adresa instanței: ”Fac ceea ce au făcut mereu - încearcă blocarea fondurilor europene și dezvoltarea Câmpinei”. Urmăriți emisiunea cu primarul Alin Moldoveanu pentru a afla de ce consideră pasajul subteran o investiție necesară Câmpinei.


19 May 2023 16:07 4882 vizualizari


Comentarii






  • 22.05.2023 11:41 diss Cămpinenii care l-au votat pe acest individ se pot ”felicita”! Despre consilieri ce poți spune? Citiți-le CV-urile și vă veți convinge ce studii sau pregătire au .Să sperăm că acest primar nu apucă să facă ditamai groapa în mijlocul orașului iar cămpinenii se vor trezi la următoarele alegeri. Altfel va fi jale , lucrarea aceasta aberantă va dura peste 5 ani și va distruge ce a mai rămas din Cămpina.
  • 22.05.2023 06:58 Ionut Daca asta e normalitate, sa nu tina cont de opinia cetatenilor, inseamna ca omul e dus bine. Aici e vorba de bani multi cu care spera sa isi plateasca datoriile acumulate in campania electorala. Daca vrea normalitate, sa organizeze un referendum. Dar e convins ca pierde.
  • 21.05.2023 13:09 Adriana In realitate, atat primarul cat si opozantii lui sunt incapabili sa planifice si sa lucreze inteligent. Ei le stiu cu totii mai bine pe toate, desi sunt niste incompetenti, pentru ca refuza sa consulte specialisti profesionisti de calibru. Orice asemenea specialist ar veni cu solutii mult mai fezabile, eficiente, ar demonstra ca se poate face pietonal centrul orasului si fara sa bagi traficul in subteran. Ca e suficient sa folosesti inteligent, inclusiv cu imbunatatiri, strazile existente, si ca poti crea locuri de parcare in mai multe locuri, sau sa vii cu solutii care sa diminueze aglomeratia auto. Caci proiectul asa cum este acum, se contrazice pe sine insusi: intr-o parte tinteste spre un oras verde, modern si prietenos cu pietonii si cu viata sanatoasa, si in alte parti favorizeaza in continuare traficul, poluarea, folosirea masinilor individuale in loc de transportul in comun si cel velo, samd. Nu poti da sanse populatiei sa treaca la o viata sanatoasa doar daca faci piste de biciclete si cumperi autobuze electrice, mai trebuie sa iei si masuri pentru limitarea traficului auto individual, macar in zona centrala. Insa pasajul dimpotriva, incurajeaza acest trafic si folosirea masinilor, si nu contribuie decat la sedentarizare, viata nesanatoasa, poluare, stress, etc. Unii insinueaza in continuare ca majoritatea campinenilor nu se opun pasajului, pentru ca vezi-doamne cei 6750 opozanti n-ar fi majoritate. Dar haideti sa ne aducem aminte cati campineni au dreptul moral de a decide soarta orasului: doar cei ce voteaza, care au fost putini peste 13 mii la ultimele alegeri. In niciun caz nu poate cineva care nu a votat sa aiba un cuvant de spus asupra soartei orasului, ar fi absurd: nepasatorii si ignorantii isi asuma faptul ca ceilalti trebuie sa decida pentru ei. Asa ca, in realitate majoritatea campinenilor se opun pasajului, si asta intr-adevar il delegitimeaza pe dl primar, cata vreme nu organizeaza un referendum prin care sa ne decidem democratic viitorul, conform Legii 3/2000, cap.III.
  • 20.05.2023 17:21 Dana Stoica Si eu cred ca normalitate este atunci cand ii consulti pe cei care te au votat si mai ales atunvi cand le respecti părerea.
  • 19.05.2023 23:03 Catalin Bobescu As avea si eu o intrebare pentru domnul Primar : - Oare chiar e nevoie de si mai mult beton in centrul orasului? Chiar trebuie treversat centrul orasului de o artera de circulatie intensa? Nu se poate face o varianta ocolitoare a centrului, pentru cei ce vor sa tranziteze orasul, nu sa-l viziteze? S.a gandit cineva la disconfortul si mizeria pe care le vor provoca santierul acestei ”Marete realizari”? Pe cine beneficiaza de fapt aceasta constructie? Pe campineni in nici un caz !
  • 19.05.2023 21:18 Stan Magdalena Normal ar fi ca un primar ales cu 4500 voturi și al cărui proiect sf.nu este dorit de 6750 campineni da renunțe la proiect dau la primărie !!!
  • 19.05.2023 19:46 Bujor Stănică Cred că sunt absolut necesare aceste proiecte, mai ales parcarea.Ne lovim tot mai des de această problemă, mai ales cei care locuiesc în zona Spitalului Municipal.
1933 vizualizari 02 May 2024 21:18 Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina: ”Voința câmpinenilor va fi pe primul plan!”

Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina: ”Voința câmpinenilor va fi pe primul plan!”

În dorința de a vă face cunoscuți candidații la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie 2024, vă prezentăm în rândurile următoare discuția cu Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la funcția de primar.

citeste mai mult
1774 vizualizari 26 Apr 2024 20:08 Cosmin Raț (POL): ”Sunt foarte multe lucruri care ar trebui schimbate...”

Cosmin Raț (POL): ”Sunt foarte multe lucruri care ar trebui schimbate...”

Cosmin Raț este candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie. Cu puțin timp înaintea intrării în campania electorală, Cosmin Raț - actualmente consilier local - a acceptat un dialog, cu întrebări punctuale legate de subiecte fierbinți pentru comunitatea câmpineană.

citeste mai mult
2323 vizualizari 12 Apr 2024 07:29 ”Alternativa” Cosmin Raț: ”Dacă totul este legal și corect, de ce să nu facă și administrația microhidrocentrale pe rețeaua de apă?!”

”Alternativa” Cosmin Raț: ”Dacă totul este legal și corect, de ce să nu facă și administrația microhidrocentrale pe rețeaua de apă?!”

Cosmin Raț, consilier local și candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale din 9 iunie 2024, a fost invitatul unei emisiuni CâmpinaTV.ro.

citeste mai mult
2452 vizualizari 05 Apr 2024 21:44 Aron Sabo, consilier local PMP: ”Sincer, în patru ani, nu sunt mulțumit cu ce s-a realizat în Câmpina”

Aron Sabo, consilier local PMP: ”Sincer, în patru ani, nu sunt mulțumit cu ce s-a realizat în Câmpina”

Consilierul local PMP, Aron Sabo, a fost invitatul nostru în cadrul unei emisiuni, în care am discutat despre actualitatea administrativă a Câmpinei, dar și cu o privire asupra întregului mandat, așa cum s-a văzut și s-a trăit din punctul de vedere al invitatului nostru.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV