CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Blocul de necesitate din Câmpina este gata de șase luni, dar încă nu are utilități

- Actualitate -

Blocul de necesitate din Câmpina este gata de șase luni, dar încă nu are utilități

Blocul de necesitate din municipiul Câmpina a fost construit în doi ani. A costat 9,5 milioane lei fără TVA, deci peste 95 miliarde lei vechi. O sumă importantă, asigurată printr-un credit bancar accesat de administrația locală la BRD, credit care va fi plătit de la bugetul Câmpinei.

Au trecut șase luni de la finalizarea blocului de necesitate și în continuare acesta nu are utilități (energie electrică, gaze, apă, canalizare). Introducerea utilităților este treaba Primăriei Câmpina. Constructorul a terminat ce avea de făcut. Logic ar fi fost ca, în paralel cu construirea blocului, cineva să se ocupe și de utilități, mai ales că timp a fost destul. Dar ce atâta grabă de vreme ce oricum nu vrea nimeni să se mute acolo? Probabil că aceasta a fost "gândirea" administrației locale, care a demarat cu întârziere demersurile pentru introducerea utilităților.
"Cea mai avansată lucrare este cea pentru introducerea gazelor, lucrarea va fi terminată într-o săptămână, maxim zece zile. Pentru energie electrică s-au obținut toate avizele necesare și este în curs procedura de achiziție publică pentru executarea lucrărilor. Cam aceeași este situația și în ceea ce privește apa și canalizarea, de care se ocupă HidroPrahova, dar după cum bine știți birocrația este mare și lucrurile merg destul de greu. Oricum, nici cetățenii din blocurile cu risc seismic ridicat, cei pentru care a fost construit blocul de necesitate, nu vor să se mute aici", ne-a declarat Marian Dulă, consilierul personal al primarului Câmpinei.
Pe scurt, avem un bloc de necesitate care a costat foarte mult. Nu are utilități, dar va avea, la un moment dat. Este destinat mutării temporare a locatarilor din blocurile care necesită consolidare. Numai că, oamenii nu vor să se mute. Ce se va întâmpla până la urmă, e greu de spus acum. Dar n-ar fi exclus ca acest bloc nou și frumos, cu 56 de apartamente cu două camere și 16 garsoniere, să capete o altă destinație.


25 Apr 2017 10:48 4795 vizualizari


Comentarii


  • 26.04.2017 07:27 Victor Blocul ala este oribil. Acoperișul ala din ceaai de ... tabla zici ca a fost pusa de bețivi. Ca sa zici ca ala e un bloc frumos înseamnă că ai zero șimt estetic. Puteam sa inghit un sac de ciment și sa ... un bloc mai reușit.
  • 25.04.2017 20:21 Ion Cum sa fie birocratie imensa la Hidro?Va inselati amarnic,domnule.Stiti ce repede s-a rezolvat angajarea la HIDRO PRAHOVA a nepotului primarului,care ii poarta si numele?Imediat.Si nici nu a mai fost nevoie ca vreun ziar local sa publice anuntul de angajare.Culmea e ca l-au angajat la Statia Epurare Campina ,care e gata peste 1 an☺.
  • 25.04.2017 15:04 pancu Si? Sa capete o alta destinatie, f bine. Si are dreptate si consilierul asta, e o birocratie imensa la baietii astia de la hidro..
  • 25.04.2017 13:30 Bogdan Încă o mostra de ... marca Tiseanu! Oare mult îndrăgitul (mai ales de femei) nostru primar tot așa o fi procedat și la casa pe care și-o face lângă cimitirul nou? Întâi a construit și apoi a băgat apa, gaze etc?! Sau doar pentru prostii care îl voteaza intr-una de 20 de ani e tratamentul asta preferențial?!
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
927 vizualizari 14 Jun 2024 17:25 Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

În urmă cu mai mult de doi ani, într-o seară de aprilie, un accident produs pe trecerea de pietoni de la Liceul Forestier șoca întreaga comunitate din Câmpina. Paul Dragomir, un copil de numai 17 ani, era spulberat de un bolid, condus de Adela Pena, care nici măcar nu pusese piciorul pe frână! Băiatul - elev la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” - și-a pierdut viața instantaneu.

citeste mai mult
901 vizualizari 14 Jun 2024 16:51 A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

După orele prânzului, un mesaj RO-ALERT atenționa câmpinenii asupra prezenței unui urs pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

citeste mai mult
520 vizualizari 13 Jun 2024 17:52 Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Polițiștii prahoveni au efectuat mai multe percheziții într-un dosar în care sunt vizate mai multe persoane cercetate pentru trafic și dețeinere de droguri.

citeste mai mult
904 vizualizari 12 Jun 2024 17:54 Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

După anunțarea rezultatelor la alegerile locale din 9 iunie 2024, Daniel Ioniță, președintele executiv al Partidului România în Acțiune și candidat al acestei formațiuni politice la funcția de primar al municipiului Câmpina, ne-a transmis următorul mesaj:

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV