CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Scurt și la... subiect, cu Aura Dobre, directorul Muzeului Memorial ”B.P. Hasdeu” Câmpina

- Interviuri -

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

Aura Dobre este jurnalist, are o bogată activitate în acest domeniu, dintre care cei mai mulți ani în Televiziunea Română, acolo unde a realizat mai multe serii de emisiuni. Este câmpineancă, iar de la începutul lunii mai a acestui an este directorul Muzeului Memorial ”Bogdan Petriceicu Hasdeu”, din Câmpina.  
Din interviul "Scurt și la... subiect" cu Aura Dobre veți afla, printre altele, care este prima ei amintire legată de Castelul Hasdeu, dar și care este cel mai bun sfat primit în viață sau care au fost materiile ei preferate la școală. De asemenea, veți mai afla care este muzeul care a impresionat-o cel mai mult în viață dintre toate cele pe care le-a văzut, dar și ce a visat să devină, ce gen de filme preferă, care este floarea preferată, care este cea mai bună carte pe care a citit-o, care este mâncarea preferată, care sunt pasiunile sale, vacanța cea mai frumoasă și unde crede că se va afla Câmpina din punct de vedere al dezvoltării sale peste zece ani.
Vă invităm să urmăriți interviul ”Scurt și la... subiect” cu directorul Muzeului Memorial ”B.P. Hasdeu”, pentru că... merită!

Citiți și Scurt și la... subiect, cu profesor Roxana Stan, directorul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina
Scurt și la... subiect, cu Georgeta Popescu, campioana olimpică la monobob, tineret

 

09 Jul 2023 08:53 2798 vizualizari


Comentarii


1933 vizualizari 02 May 2024 21:18 Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina: ”Voința câmpinenilor va fi pe primul plan!”

Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina: ”Voința câmpinenilor va fi pe primul plan!”

În dorința de a vă face cunoscuți candidații la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie 2024, vă prezentăm în rândurile următoare discuția cu Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la funcția de primar.

citeste mai mult
1774 vizualizari 26 Apr 2024 20:08 Cosmin Raț (POL): ”Sunt foarte multe lucruri care ar trebui schimbate...”

Cosmin Raț (POL): ”Sunt foarte multe lucruri care ar trebui schimbate...”

Cosmin Raț este candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie. Cu puțin timp înaintea intrării în campania electorală, Cosmin Raț - actualmente consilier local - a acceptat un dialog, cu întrebări punctuale legate de subiecte fierbinți pentru comunitatea câmpineană.

citeste mai mult
2323 vizualizari 12 Apr 2024 07:29 ”Alternativa” Cosmin Raț: ”Dacă totul este legal și corect, de ce să nu facă și administrația microhidrocentrale pe rețeaua de apă?!”

”Alternativa” Cosmin Raț: ”Dacă totul este legal și corect, de ce să nu facă și administrația microhidrocentrale pe rețeaua de apă?!”

Cosmin Raț, consilier local și candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale din 9 iunie 2024, a fost invitatul unei emisiuni CâmpinaTV.ro.

citeste mai mult
2452 vizualizari 05 Apr 2024 21:44 Aron Sabo, consilier local PMP: ”Sincer, în patru ani, nu sunt mulțumit cu ce s-a realizat în Câmpina”

Aron Sabo, consilier local PMP: ”Sincer, în patru ani, nu sunt mulțumit cu ce s-a realizat în Câmpina”

Consilierul local PMP, Aron Sabo, a fost invitatul nostru în cadrul unei emisiuni, în care am discutat despre actualitatea administrativă a Câmpinei, dar și cu o privire asupra întregului mandat, așa cum s-a văzut și s-a trăit din punctul de vedere al invitatului nostru.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV