Consilierul local PSD, Horațiu Zăgan, amenințat cu... ANI, chiar în plenul Consiliului Local Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

În cadrul tumultoasei ședințe extraordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 15 februarie 2023, atunci când s-a discutat și votat inclusiv lista manifestărilor culturale finanțate de la bugetul local în acest an, consilierul PSD Horațiu Zăgan a fost luat în vizor în mai multe rânduri de oponenții săi politici din Legislativul câmpinean, fiind chiar amenințat cu... ANI.

Mai întâi, Liviu Briciu a fost cel care l-a ”înțepat” pe Horațiu Zăgan pe tema amendamentelor depuse de către unii dintre colegii lor. Apoi, profitând și de faptul că Horațiu Zăgan a fost prezent ”online”, chiar la finalul ședinței, imediat după anunțarea votului asupra mult discutatului proiect privind manifestările culturale, Florin Marcu i s-a adresat lui Horațiu Zăgan: ”Domnul Zăgan nu votează bugetul pentru că lucrează la o anumită firmă (n.r. - Floricon Salub, operatorul local de salubritate). Dar vedeți să nu aibă legătură și cu aceste evenimente, pe care le-ați votat, domnule Zăgan”. (video)
Acum, președintele ședinței extraordinare, Valentin Crețu, s-a grăbit să declare ședința închisă, iar Horațiu Zăgan nu a mai răspuns. Totuși, din ceea ce au lăsat să se înțeleagă unii consilieri locali, operatorul local de salubritate ar tăia facturi separate pentru strângerea gunoiului de la unele dintre acțiunile incluse pe lista manifestărilor aprobate în cadrul acestei ședințe, cum ar fi, de exemplu, Festivalul Serbările Toamnei. Dacă este așa sau nu, vom vedea, dar, foarte probabil, Horațiu Zăgan va avea parte cât de curând de o nouă chemare la... ANI.
Nu ar fi o premieră pentru actualul consilier local PSD. În noiembrie 2015, Horațiu Zăgan demisiona din funcția de consilier local, tot din partea PSD, după ce fusese declarat în conflict de interese de ANI, tocmai pentru că votase în calitate de consilier local hotărâri în legătură cu operatorul de salubritate, la care Zăgan era angajat, așa cum este și acum. Vom vedea dacă se pune problema conflictului de interese și în privința manifestărilor culturale. Juriștii Primăriei nu au avut nicio reacție la acest subiect, la ședința de miercuri.

4350 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Gheorghe 16.02.2023 09:04 Ce sa-ti fac Horica daca nu ai(avut) relatii la SERVICII ?!!!!

Actualitate

592 vizualizari
22 feb. 2024 20:33

Primim de la cititori. Câmpina, Strada Bobâlna, februarie 2024

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 un filmuleț realizat parcurgând Strada Bobâlna, din Câmpina, de la capătul dinspre Strada B.P. Hasdeu până la ieșirea în Calea Doftanei.

720 vizualizari
22 feb. 2024 18:48

De Cartea Recordurilor. Un câmpinean aflat la volan a fost prins de trei ori într-o zi din ce în ce mai băut... A treia oară a fost reținut de polițiști!

1 comentarii

Un câmpinean are toate șansele să intre în Cartea Recordurilor, după ce în cursul zilei de miercuri, 21 februarie, aflându-se la volan în municipiul Ploiești a fost oprit de trei ori la rând de polițiști, aceștia constatând de fiecare dată că era din ce în ce mai băut!

Alte stiri recente

176 vizualizari
22 feb. 2024 19:28

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, nu voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

1 comentarii

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.

811 vizualizari
21 feb. 2024 23:01

Câștigătorii concursului de fotografie OBIECTIV: CÂMPINA CURATĂ

1 comentarii

Asociația Câmpina Curată și Partidul Câmpina Curată au organizat un concurs inedit de fotografie, prin care s-a dorit aducerea în atenția publicului a unor probleme legate de curățenia din municipiul Câmpina. Ȋn ciuda temei aparent negative, acest concurs a constituit un mesaj pozitiv pentru schimbare, o campanie de conștientizare și implicare activă. Câteva sute de fotografii au fost înscrise în concurs de către fotografi amatori și profesioniști.