CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Consilierul local PSD, Horațiu Zăgan, amenințat cu... ANI, chiar în plenul Consiliului Local Câmpina

- Actualitate -

În cadrul tumultoasei ședințe extraordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 15 februarie 2023, atunci când s-a discutat și votat inclusiv lista manifestărilor culturale finanțate de la bugetul local în acest an, consilierul PSD Horațiu Zăgan a fost luat în vizor în mai multe rânduri de oponenții săi politici din Legislativul câmpinean, fiind chiar amenințat cu... ANI.

Mai întâi, Liviu Briciu a fost cel care l-a ”înțepat” pe Horațiu Zăgan pe tema amendamentelor depuse de către unii dintre colegii lor. Apoi, profitând și de faptul că Horațiu Zăgan a fost prezent ”online”, chiar la finalul ședinței, imediat după anunțarea votului asupra mult discutatului proiect privind manifestările culturale, Florin Marcu i s-a adresat lui Horațiu Zăgan: ”Domnul Zăgan nu votează bugetul pentru că lucrează la o anumită firmă (n.r. - Floricon Salub, operatorul local de salubritate). Dar vedeți să nu aibă legătură și cu aceste evenimente, pe care le-ați votat, domnule Zăgan”. (video)
Acum, președintele ședinței extraordinare, Valentin Crețu, s-a grăbit să declare ședința închisă, iar Horațiu Zăgan nu a mai răspuns. Totuși, din ceea ce au lăsat să se înțeleagă unii consilieri locali, operatorul local de salubritate ar tăia facturi separate pentru strângerea gunoiului de la unele dintre acțiunile incluse pe lista manifestărilor aprobate în cadrul acestei ședințe, cum ar fi, de exemplu, Festivalul Serbările Toamnei. Dacă este așa sau nu, vom vedea, dar, foarte probabil, Horațiu Zăgan va avea parte cât de curând de o nouă chemare la... ANI.
Nu ar fi o premieră pentru actualul consilier local PSD. În noiembrie 2015, Horațiu Zăgan demisiona din funcția de consilier local, tot din partea PSD, după ce fusese declarat în conflict de interese de ANI, tocmai pentru că votase în calitate de consilier local hotărâri în legătură cu operatorul de salubritate, la care Zăgan era angajat, așa cum este și acum. Vom vedea dacă se pune problema conflictului de interese și în privința manifestărilor culturale. Juriștii Primăriei nu au avut nicio reacție la acest subiect, la ședința de miercuri.


16 Feb 2023 07:47 4443 vizualizari



Comentarii






  • 16.02.2023 09:04 Gheorghe Ce sa-ti fac Horica daca nu ai(avut) relatii la SERVICII ?!!!!
472 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2554 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2665 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1503 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV