CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Acțiuni de informare ale Poliției Locale Câmpina privind respectarea măsurilor de protecție sanitară

- Actualitate -

Acțiuni de informare ale Poliției Locale Câmpina privind respectarea măsurilor de protecție sanitară

Creșterea accelerată a ratei incidenței infectării cu noul coronavirus la nivelul municipiului Câmpina a determinat Poliția Locală să întreprindă o serie de acțiuni de informare a populației, inclusiv a agenților economici, asupra respectării măsurilor de protecție sanitară valabile și la Câmpina.

Astfel, zilele trecute, agenții Poliției Locale au informat agenții economici, în special cei care desfășoară activitate de alimentație publică, asupra necesității verificării dovezii de vaccinare pentru clienți, precum și a respectării tuturor celorlalte măsuri de protecție sanitară anunțate și impuse de autorități. De asemenea, în cursul zilei de joi, o mașină a Poliției Locale a circulat în zona centrală și a marilor centrelor comerciale, informând populația asupra respectării acelorași măsuri, în vreme ce alți reprezentanți ai Poliției Locale au informat populația în special asupra obligativității purtării măștii de protecție inclusiv în spațiile publice deschise. Mai mult, polițiștii locali au avut asupra lor măști de protecție, pe care le-au oferit celor care nu aveau asupra lor astfel de măști.
”În contextul creșterii ratei de infectare și a măsurilor stabilite pentru diminuarea impactului generat de virusul SARS-CoV-2, Poliția Locală a intensificat activitatea de informare a populației cu privire la obligativitatea respectării prevederilor legale în vigoare. Astfel, desfășurăm, în dinamică, acțiuni de înștiințare atât a persoanelor fizice, cât și a persoanelor juridice, privind modificările legislative survenite. Pe această cale, facem apel la întreaga comunitate să respecte toate măsurile de protecție individuală și colectivă, prin efortul comun reușind să depășim această situație”, ne-a declarat Bianca Ștefan, director executiv interimar al Poliției Locale Câmpina.


07 Oct 2021 21:03 6001 vizualizari



Comentarii






  • 08.10.2021 15:26 Rammstein In primul rând niciun ... nu poartă mască!!..filtre la intrările în oraș din comunele cu incidență mare și cu ... ... asta-i nu e rasism e o obligație civică a acestor oameni.. In această perioadă e plină campina de țigani cu fructe de pădure,cu bureți,nuci...cu jafuri de mașini, căruțe... obligația șoferilor de microbuze să nu ia pe niciunul câte nu are mască curată in mașină...sau sa li se dea de către sofer obligatoriu masca nouă...
438 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2545 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2653 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1497 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV