Peste 7,7% din căile rutiere din Câmpina nu sunt asfaltate

Actualitate (Categoria articolului)

Promiteam la momentul în care am anunțat că Primăria muncipiului Câmpina a adus în consultare publică Planul de Mobilitate Urbană Durabilă că vom reveni asupra unora dintre cele mai interesante detalii din acest document. Am prezentat deja o situație a numărului salariaților din perioada 2016-2020, iar în rândurile următoare vă vom prezenta o situație a căilor rutiere din Câmpina, așa cum sunt ele prezentate în PMUD.

Potrivit documentului supus consultării publice, în Câmpina totalul drumurilor publice însumează 119,860 km. Din acest total, 4,219km sunt drumuri de pământ, iar 5,026km sunt drumuri de balast. Restul sunt drumuri asaltate, astfel că se poate spune că, la momentul realizării documentației, peste 7,7% din totalul căilor rutiere din Câmpina nu sunt asfaltate. 
Concluzia PMUD pe acest segment de documentație este că se impune ”modernizarea și reabilitarea infrastructurii rutiere, avându-se în vedere inclusiv extinderea acesteia”.

2238 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • El Puerco 10.02.2023 16:10 Iar drumurile asfaltate sunt pline de gropi. Cand mergi pe ele iti distrugi spatele, rinichii si iti sar plombele de la masele.

Actualitate

1577 vizualizari
02 oct. 2023 11:38

Fostul primar al Câmpinei, Horia Tiseanu, scapă de procesul penal. Faptele s-au prescris...

1 comentarii

Ceea ce era de așteptat, iată că s-a întâmplat. Fostul primar al municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, scapă de procesul penal. Tribunalul Prahova a dispus încetarea procesului pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de influență și abuz în serviciu ca urmare a intervenției prescripției răspunderii penale. Era de așteptat să se ajungă la acest lucru în condițiile în care vorbim de un proces început în toamna lui 2017, deci în urmă cu șase ani, care a avut zeci de amânări ale cauzei, care a fost reluat de la administrarea probelor după promovarea judecătorului și care a avut, anul acesta, nu mai puțin de zece amânări ale pronunțării sentinței.

1717 vizualizari
01 oct. 2023 09:07

Problema turnului înclinat s-a discutat în Consiliul Local Câmpina. Deocamdată, fără niciun rezultat...

2 comentarii

După ce Partidul Câmpina Curată a lansat o petiție online pentru strângerea de semnături în vederea demolării turnului înclinat, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina din 27 septembrie 2023, subiectul a fost adus în discuție de consilierul PSD, Livia Lupu.

Alte stiri recente

233 vizualizari
02 oct. 2023 21:04

Superb meci demonstrativ de tenis la ”Premium Trophy Câmpina”

În perioada 29 septembrie - 1 octombrie 2023, la baza sportivă Tenis Premium Club, din Câmpina, Strada Pictor Nicolae Grigorescu, a avut loc turneul ”Premium Trophy Câmpina”, ediția 2023.

437 vizualizari
02 oct. 2023 19:51

Retragerea cu torțe, un eveniment dedicat împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina

Defilarea cu torțe aprinse a promoției noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina a fost evenimentul care a încheiat, la 1 octombrie, Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor 2023. Această defilare cu torțe a viitorilor polițiști, cei care vor absolvi școala luna viitoare, a fost dedicată împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Poliție de la Câmpina.