Peste 7,7% din căile rutiere din Câmpina nu sunt asfaltate

Actualitate (Categoria articolului)

Promiteam la momentul în care am anunțat că Primăria muncipiului Câmpina a adus în consultare publică Planul de Mobilitate Urbană Durabilă că vom reveni asupra unora dintre cele mai interesante detalii din acest document. Am prezentat deja o situație a numărului salariaților din perioada 2016-2020, iar în rândurile următoare vă vom prezenta o situație a căilor rutiere din Câmpina, așa cum sunt ele prezentate în PMUD.

Potrivit documentului supus consultării publice, în Câmpina totalul drumurilor publice însumează 119,860 km. Din acest total, 4,219km sunt drumuri de pământ, iar 5,026km sunt drumuri de balast. Restul sunt drumuri asaltate, astfel că se poate spune că, la momentul realizării documentației, peste 7,7% din totalul căilor rutiere din Câmpina nu sunt asfaltate. 
Concluzia PMUD pe acest segment de documentație este că se impune ”modernizarea și reabilitarea infrastructurii rutiere, avându-se în vedere inclusiv extinderea acesteia”.

2300 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • El Puerco 10.02.2023 16:10 Iar drumurile asfaltate sunt pline de gropi. Cand mergi pe ele iti distrugi spatele, rinichii si iti sar plombele de la masele.

Alte stiri recente

950 vizualizari
25 feb. 2024 16:06

Argint pentru Eduard Unguroaica, la săritura în lungime, în etapa a doua a Campionatului Național de Atletism

După o primă zi cu patru clasări pe podium pentru sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, duminică, 25 februarie, Campionatul Național de Atletism în Sală pentru sportivi sub 16 și sub 18 ani, etapa a doua, a continuat, atleții câmpineni fiind înscriși în alte câteva probe.

1079 vizualizari
25 feb. 2024 15:38

Cupa României, faza județeană, turul al II-lea. CS Scorțeni Mislea - Sportul Câmpina 1-3

După ce în primul tur al fazei județene a Cupei României a trecut cu 1-0, pe teren propriu de CS Șotrile, Sportul Câmpina a jucat duminică, 25 februarie, în turul secund, în deplasare, la Mislea, cu formația CS Scorțeni Mislea.