Autoarea accidentului care a șocat Câmpina pe 7 aprilie 2022, trimisă în judecată pentru ucidere din culpă

Actualitate (Categoria articolului)

Pe 7 aprilie 2022, Câmpina era cutremurată de vestea producerii unui accident pe trecerea de pietoni din apropierea Colegiului Tehnic Forestier, chiar pe Bulevardul Carol I. În accident era ucis pe loc tânărul Paul Alexandru Dragomir, 17 ani, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din localitate.

La ceva mai mult de trei luni de la producerea acelui accident înfiorător, Adela Pena, tânăra de 22 ani, care se afla la volanul bolidului care a produs aceste accident, a fost trimisă în judecată, dosarul fiind înregistrat pe rolul Judecătoriei Câmpina la 19 iulie 2022. Deocamdată, instanța nu a fixat primul termen de judecată. Adela Pena va fi judecată pentru ucidere din culpă, faptă prevăzută de articolul 192 din Coduil Penal, pentru care tânăra riscă o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între doi și șapte ani.
Vă reamintim că în acea seară fatidică de 7 aprilie 2022, Paul Alexandru Dragomir se întoarcea de la București, unde fusese la Ziua Porților Deschise la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică ”I.L. Caragiale”, dorindu-și să urmeze cursurile acesteia după încheierea liceului. Mai multe mașini erau angrenate de Bulevardul Carol I într-o întrecere de tip ”liniuțe”, iar pe trecerea de pietoni de la Colegiul Forestier, mașina condusă de Adela Pena l-a accidentat mortal pe Paul, provocând una dintre cele mai emoționante tragedii ale Câmpinei... Acum, urmează judecata...

5517 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 13.08.2022 13:17 Nu vă faceți iluzii! " Justiția " din România tocmai a dat verdictul în cazul șoferiței care , beată moartă, a ucis două fetițe: 4 ani și jumătate de pușcărie...asta dacă nu se anulează la recurs!?!🤮 Pe cale de aritmetică cămpineanca, regret pentru părinții tânărului ucis, va scăpa cu 2 ani...cu executare sau cu suspendare, depinde de...Vai " justiția" din România, vai de c...l nostru, mereu peștele de la cap se împute!😡
  • Dan 13.08.2022 18:52 Stați cuminți ca se rezolva metoda plicul. Are mama bani doar e om de afaceri. Nu va păți nimic, eventual un sejur Voila-Sapoca-Obregia. Smecherii o duc bine în România, niciodată nu vom fi egali în UE-în România pensiile salariile nu sunt demne. Interlopii, copii de bani gata trăiesc bine, fiecare cu nivelul lui

Actualitate

1451 vizualizari
29 sept. 2022 20:01

Accident pe Strada Republicii, din Câmpina. Un pieton a fost lovit de o mașină

UPDATE - Victima accidentului este o femeie de 68 ani, care a fost transportată la spital. Conducătorul autoturismului care a produs accidentul este un bărbat de 32 ani. Atât șoferul, cât și victima au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cursul serii de joi, 29 septembrie, în apropierea orei 20, pe Strada Republicii, din Câmpina, a avut loc un accident rutier.

2191 vizualizari
29 sept. 2022 15:14

Târgul de Toamnă de la Breaza va avea loc în perioada 13-16 octombrie

Consiliul Local Breaza a stabilit ca Târgul de Toamnă de la Breaza să aibă loc în acest an în perioada 13-16 octombrie, în același loc ca și la precedentele ediții - Strada Ocinei și străduțele adiacente, Parcul Brâncoveanu, Strada Republicii (zona intersecției cu Strada Ocinei).

Alte stiri recente

425 vizualizari
29 sept. 2022 17:58

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Programul și delegările

La finalul acestei săptămâni, de vineri după-amiază și până duminică la prânz sunt programate jcurile etapei a 9-a din Liga A Prahova, la fotbal. Iată programul și delegările:

1680 vizualizari
28 sept. 2022 20:11

Două handbaliste de la CS Câmpina, în vederile lotului național de cadete

În perioada 19-28 septembrie, Federația Română de Handbal a organizat, în cadrul "Programului Plan Talent", acțiuni de selecție pentru sportive născute 2008-2009, în vederea formării lotului național de cadete, acțiuni desfășurate în opt centre din țară.