CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Policlinica SanConfind oferă servicii de calitate în 19 specialități medicale (II). Ginecologie și endocrinologie

- Sănătate -

Policlinica SanConfind oferă servicii de calitate în 19 specialități medicale (II). Ginecologie și endocrinologie

În Policlinica SanConfind, așa cum se întâmplă de altfel în tot Centrul Medical SanConfind, pacientul este cea mai importantă persoană: toate serviciile medicale îi sunt dedicate cu cea mai atentă și mai competentă îngrijire, cu profesionalism și empatie. Conducerea celui mai mare spital privat din județul Prahova are un principiu fundamental în administrarea unității: ”Ne-am pus în locul pacientului și, pornind de la nevoile sale, am construit un centru medical multidisciplinar, cu o echipă de profesioniști care să îi stea alături.” Este un un principiu de bun-simț pentru orice unitate sanitară.

Astăzi vom vorbi despre obstetrică-ginecologie și endocrinologie. Programările pentru toate specialitățile medicale se pot face la numărul 0244.990 (call-center). 

Obstetrică-ginecologie
SanConfind oferă servicii de obstetrică-ginecologie nu doar prin secția cu același nume, ci și prin cabinetul care funcționează în ambulatoriul de specialitate al spitalului. O precizare importantă pentru viitoarele paciente: cabinetul de ginecologie dispune de un ecograf multidisciplinar ultraperformant, care poate reda imagini cu o precizie extraordinară (3D si 4D). La SanConfind, gravidele beneficiază de toate procedurile necesare pentru urmărirea completă a sarcinii. Viitoarele mămici sunt bine consiliate cu privire la perioada gravidității, astfel încât sarcina să poată fi dusă la bun sfârșit, iar nașterea să decurgă în condiții de totală siguranță. Se realizează ecografii de sarcină/ecografii morfofetale pentru toate trimestrele. Totodată, se pot recolta analize ginecologice specifice. De asemenea, în Baza de Recuperare se efectuează, cu recomandare medicală, proceduri de kinetoterapie și masaj postnatal. Vă puteți adresa oricând medicului specialist ginecolog pentru un sfat util legat de sănătatea dumneavoastră. Screeningul anual, prin efectuarea testului Babeș – Papanicolau, cu ajutorul căruia puteți depista precoce eventuale probleme oncologice la nivelul colului uterin, este important indiferent de vârstă. Un simplu consult vă poate salva de la multe complicații, deci nu ezitați să vă programați cât mai repede.

Endocrinologie
Endocrinologia este o ramură a medicinei care se ocupă cu studiul glandelor endocrine și al hormonilor produși de acestea. Dereglările oricăreia dintre glandele endocrine pot duce la tulburări grave în organism, cu o simptomatologie extrem de diversă, motiv pentru care pacienții ajung de cele mai multe ori la alte specialități medicale. De aceea este foarte important ca medicii din alte specialități sau medicul de familie să vă îndrume către endocrinolog ori de câte ori nu își pot explica anumite simptome sau când administrarea unui anumit tratament nu are efectul scontat.

Citiți și: Policlinica SanConfind oferă servicii de calitate în 19 specialități medicale. RECUPERAREA MEDICALĂ


17 Jan 2022 20:35 4537 vizualizari



Comentarii






1726 vizualizari 29 Feb 2024 20:11

Spitalul SanConfind va deveni un reper în chirurgia cardiovasculară, datorită renumitului chirurg Zoltan Galajda

Renumitul chirurg Zoltan Galajda a început colaborarea cu Spitalul SanConfind, o colaborare pe care o avea în vedere de mai mulți ani. Dată fiind notorietatea chirurgului ai cărui pacienți vin din toate județele, SanConfind va deveni un centru de referință în chirurgia cardiovasculară din țara noastră. Medicul Zoltan Galajda a absolvit Facultatea de Medicină din Târgu Mureş în anul 1988. Ulterior, specializările în chirurgie generală, cardiacă şi vasculară le-a obţinut în străinătate, în centre medicale de prestigiu. 

citeste mai mult
2193 vizualizari 03 Feb 2024 19:15

Conf. univ. dr. Sebastian Grădinaru, medic primar chirurgie generală: ”Mi-aș dori să putem avea la SanConfind un centru de excelență în chirurgia sânului”

Unul dintre cei mai buni chirurgi bucureșteni cu care colaborează spitalul din Poiana Câmpina încă de la începuturile chirurgiei SanConfind este doctorul Sebastian Grădinaru, medic primar chirurgie generală și doctor în științe medicale. Este un reputat specialist în chirurgia sânului, specializare pentru care s-a pregătit și în străinătate, un an de zile lucrând în Irlanda, la Galway University Hospital. Are o bogată experiență în chirurgia generală, realizând până în prezent aproximativ 5.000 de operații. Printre ele se numără și operațiile realizate la SanConfind, multe dintre ele în premieră, marea majoritatea reprezentând intervenții laparoscopice. 

citeste mai mult
1924 vizualizari 02 Nov 2023 09:48

SanConfind, siguranță deplină pentru viitoarele mămici și servicii medicale performante

Centrul Medical SanConfind, cea mai mare unitate spitalicească privată din județul Prahova, se numără printre spitalele din România în care nu s-au întâmplat cazuri de infecții nosocomiale (intraspitalicești). Este, de asemenea, tot mai cunoscută Maternitatea SanConfind, care reprezintă nu doar una dintre cele mai moderne din țară, ci și una dintre cele mai sigure, în care nașterile se efectuează în absolută siguranță, cu multă grijă și empatie din partea personalului unității pentru fiecare pacientă. În rândurile care urmează veți putea afla cum a ajuns la spitalul din Poiana Câmpina dr. Roxana Dumitru, medic specialist obstetrică-ginecologie, care lucrează de aproape patru ani la SanConfind, ce sfaturi are pentru femeile însărcinate și de ce le recomandă cu toată căldura să vină la SanConfind pentru consultații. 

citeste mai mult
1660 vizualizari 09 Oct 2023 19:25

De Ziua Mondială a Sănătății Mintale, scrisoare deschisă a conducerii Spitalului de Psihiatrie Voila Câmpina

10 Octombrie este Ziua Mondială a Sănătății Mintale, iar tema stabilită de Organizația Mondială a Sănătății pentru anul 2023 este ”Our minds, our rights”. 

citeste mai mult
https://cleopatra-esthetics.ro/
https://dentfamily.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV