Centrul Medical SanConfind caută medici chirurgi

Sănătate (Categoria articolului)

Conducerea Spitalului SanConfind este interesată să încheie contracte de angajare sau de colaborare cu medici chirurgi cu experiență, întrucât chirurgia SanConfind cunoaște o continuă dezvoltare. În România, înainte de pandemia Covid 19, dintre cele aproape 700 de spitale şi unităţi asimilate spitalelor, numai 344 erau unităţi medicale mari (cu peste 100 de paturi), 268 fiind unităţi medicale mici (cu mai puţin de 50 de paturi). Cu o capacitate de 90 de paturi, două blocuri chirurgicale cu patru săli de operație, o bază de recuperare foarte căutată și multe specialități, Centrul Medical SanConfind poate fi considerat un spital generalist important, la nivel național. Investițiile în tot ceea ce înseamnă această unitate sanitară se ridică la aproape 25 de milioane de euro.

SanConfind are în prezent 60 de medici
Din cei peste 200 de salariați ai spitalului, 60 sunt medici, câțiva dintre ei reîntorși în România din străinătate, unde s-au specializat în spitale importante din Franța, Belgia, Germania, Marea Britanie, Irlanda, Australia etc, adică în țări cu sisteme sanitare performante. În ultimii doi ani, de când a fost inaugurată Secția de Chirurgie, la SanConfind au fost realizate operații deosebite, cu un grad mare de complexitate și dificultate, multe dintre intervențiile chirurgicale respective constituind premiere pentru viața medicală din zona de nord a județului nostru. Toate acestea au făcut să crească simțitor adresabilitatea pentru chirurgia SanConfind.
Referitor la dezvoltarea chirurgiei SanConfind și la nevoia de noi chirurgi, Ioan Simion, administratorul și proprietarul spitalului, ne-a declarat: ”Pentru că profitul realizat de compania Confind SRL trebuia reinvestit, acum 10 ani ne-am gândit să investim în sănătate. Ca urmare, la început, am înființat DentActiv, un centru stomatologic, pentru ca, numai câțiva ani mai târziu, să inaugurăm Centrul Medical SanConfind din Poiana Câmpina. Clădirea unității a fost realizată după proiectul unui cabinet de arhitectură din Paris. Spitalul are o suprafață desfășurată de aproximativ 11.000 de metri pătrați, dispuși pe șase niveluri, dintre care două sunt ocupate de baza de recuperare medicală. În prezent, suntem în căutare de medici chirurgi bine pregătiți, așa cum sunt, de altfel, toți purtătorii de halate albe din spitalul nostru. Investiţiile făcute în ultimii ani au reuşit să deschidă uşa spitalului pentru pacienţi din afara Prahovei. Acum putem primi medici şi pacienţi noi pentru că avem capacitatea să funcţionăm la o cadenţă mai mare”.

SanConfind, tot mai atrăgător pentru pacienții din București
Într-o statistică recentă, numărul pacienților din Ploiești îl depășea foarte puțin pe cel al pacienților din București. ”Cei mai mulți pacienți sunt, evident, din Câmpina și din vecinătate, pe următorul loc s-ar situa pacienții care vin din Ploiești, iar pe locul trei este Bucureștiul. Sunt foarte mulți oameni din București care vin la Câmpina să se trateze. Din Bucureşti până la Câmpina se ajunge într-o oră şi 20 de minute, ceea ce face ca spitalul să fie atrăgător şi pentru pacienţii din Capitală. Maternitatea Sanconfind este un exemplu în acest sens, cu sutele de copii născuţi aici în 2022. Sunt și mulți români din străinătate care vin să-și rezolve problemele medicale la noi. Tarifele SanConfind sunt mult mai mici decât cele practicate în București sau în alte orașe mai mari. Am reușit să facem investiţii de 10 milioane de euro în echipamentele medicale și sălile de operație utilate pentru intervenţii chirurgicale complexe, chirurgie clasică şi laparoscopică. Toate acestea fac din zona de chirurgie a SanConfind una în care medicii vor să-şi aducă pacienţii să-i opereze. Este deja un lucru evident, la noi se operează la standarde de invidiat oriunde în lume, iar orice chirurg care îşi dorește performanţă trebuie să vină aici”, ne-a mai precizat Ioan Simion.

451 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sănătate

3443 vizualizari
18 ian. 2023 17:35

Centrul Medical SanConfind, tot mai aproape de finalizare

Centrul Medical SanConfind  fost mereu aproape de pacienții săi. Astăzi, însă, a ajuns aproape și de finalul tuturor amenajărilor sale. Dintre cele 90 de paturi cu care a fost proiectat, sunt disponibile în prezent 66. Aici ar mai fi de lucrat, la realizarea saloanelor de la ultimul nivel, cu diferența de paturi amintită.

2290 vizualizari
29 dec. 2022 06:51

Baza de Tratament Balneologic și Recuperare Medicală a SanConfind, după șapte ani și jumătate de funcționare

Secția de Recuperare (cum i se spune pe scurt) a Centrului Medical SanConfind din Poiana Câmpina a devenit tot mai solicitată și mai apreciată de prahoveni, dar nu numai de ei, deoarece sunt din ce în ce mai mulți pacienți din București care vin aici. Prima structură funcțională a spitalului, inaugurată în urmă cu șapte ani și jumătate, și-a câștigat un bine meritat renume.

Alte stiri recente

16 vizualizari
31 ian. 2023 12:17

ISU a intervenit cu șenilata la Boșilcești - Telega pentru preluarea a doi pacienți izolați

Salvatorii de la ISU Prahova au intervenit marți, 31 ianuarie 2023, pentru acordarea asistenței medicale de urgenţă în satul Boșilcești, comuna Telega.

444 vizualizari
30 ian. 2023 23:25

Ziua Internațională a Nonviolenței, marcată de elevii Școlii Centrale Câmpina prin desene cu mesaje puternice

Ziua Internațională a Nonviolenței în Școală a fost marcată la Școala Gimnazială Centrală din Câmpina. Elevii au realizat afişe tematice, picturi și desene care au fost înscrise în cadrul Concursului Judeţean Interdisciplinar „ZEN - Zâmbeşte, Educă-te, fii Nonviolent”, care face parte din Calendarul activităţilor educative judeţene. Partenerii Școlii Centrale în acest proiect sunt: Școala Gimnazială „Prof. Cristea Stănescu” din comuna Cornu, Școala Gimnazială „Ion Câmpineanu” din Câmpina, Liceul Teoretic ”Şerban Vodă” din Slănic, Liceul “Carol I” din Plopeni și Şcoala Gimnazială din comuna Scorţeni.