CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Preluarea cinematografului, mutată pe masa Consiliului Local Câmpina

- Actualitate -

Preluarea cinematografului, mutată pe masa Consiliului Local Câmpina

Din anul 2009, administraÈ›ia câmpineană tot încearcă să preia de la RADEF ceea ce a mai rămas din clădirea cinematografului. Un proces lung, anevoios, în care - pe rând - fiecare parte a avut momente în care a părut că nu mai este interesată de realizarea cedării propriu-zise a proprietății asupra acestui imobil care, de ani buni, mult prea mulÈ›i ani, este o pată pe obrazul Câmpinei.

Precedenta discuÈ›ie în plenul Consiliului Local Câmpina pe marginea acestui subiect a avut loc pe 25 noiembrie 2021. Acum, pentru È™edinÈ›a Consiliului Local Câmpina din 28 aprilie 2022, primarul Alin Moldoveanu È™i secretarul general Elena Moldoveanu au pregătit o informare care urmează a fi discutată de consilierii locali.
Informarea este destul de lungă È™i însoÈ›ită de o serie întreagă de documente. TotuÈ™i, redăm câteva dintre paragrafele care ni s-au părut mai interesante È™i care mută rezolvarea problemei pe masa Consiliului Local:
”În informarea din 25 noiembrie 2021 am subliniat detaliat situaÈ›ia de fapt È™i de drept a imobilului în care a funcÈ›iont cinematograful. (...) Prin notificarea 2.700 din 9 noiembrie 2021, RADEF, în mod total nejustificat È™i cu rea credință, îÈ™i derogă responsabilitatea cu privire la obligaÈ›ia conservării È™i punerii în siguranță a clădirii, precum È™i pentru eventualele pagube materiale care s-ar produce din cauza stării actuale a acestui imobil. În informarea transmisă către dvs. (n.r. - consilieriii locali), am subliniat necesitatea analizării situaÈ›iei de către Consiliul Local, în vederea luării deciziei cu privire la prelurea acestui imobil. Totodată, am făcut referire È™i la necesitatea unei expertize tehnice pentru a se stabili dacă această clădire mai poate fi reabilitată sau se impune demolarea. Până la această dată, Consiliul Local nu a prezentat un punct de vedere cu privire la rezolvarea situaÈ›iei acestui imobil. (...) În noul protocol (n.r. - transmis de RADEF către Primăria Câmpina) s-a menÈ›iont că primitorul îÈ™i însuÈ™eÈ™te imobilul în starea în care se află conform procesului-verbal de predare-primire ce va fi încheiat, cunoscând totodată È™i situaÈ›ia locativă a acestuia. Apreciem că primarul municipiului Câmpina, în calitate de semnatar al protocolului, nu este în măsură să-È™i însuÈ™ească È™i, ulterior, Consiliul Local să-È™i asume starea tehnică actuală, în condiÈ›iile în care nu este determinată de un specialist atestat conform legii”.
Practic, Primăria cere Consiliului Local să decidă asupra semnării protocolului È™i să-È™i asume această decizie. Iar asumarea deciziei înseamnă inclusiv alocarea de bani pentru reabilitarea clădirii È™i redarea ei circuitului cinematografic.


25 Apr 2022 08:11 2722 vizualizari


Comentarii






  • 28.04.2022 12:24 El Puerco @ diss, pai cum puteti sa ziceti asa ceva? D-voastra credeti ca la porci le pasa ca sta in mocirla cand are troaca plina de mancare?
  • 28.04.2022 05:38 diss Păi decăt cheltuirea banilor cu fantasmagoria aia de pasaj subteran, o mare tămpenie!, nu mai bine renovaÈ›i clădirea cinematografului? Administratorilor È™i politicienilor din acest oraÈ™ nu le crapă obrazul de rusine cănd trec pe lăngă ruina fostului cinematograf?
128 vizualizari 12 May 2024 21:10 Candidații la funcția de primar în localitățile învecinate Câmpinei

Candidații la funcția de primar în localitățile învecinate Câmpinei

Înaintea începerii campaniei electorale, Biroruile Electoral au dat hotărâri prin care au rămas definitive candidaturile la funcÈ›iile de primar È™i consilier local pentru alegerile locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
1038 vizualizari 11 May 2024 21:03 S-a tras la sorți ordinea candidaților câmpineni pe buletinele de vot pentru alegerile locale din 9 iunie 2024

S-a tras la sorți ordinea candidaților câmpineni pe buletinele de vot pentru alegerile locale din 9 iunie 2024

La Biroul Electoral de CircumscripÈ›ie Municipală nr. 2 Câmpina s-a tras astăzi la sorÈ›i ordinea candidaÈ›ilor pe buletinele de vot pentru alegerile locale din 9 iunie. La tragerea la sorÈ›i au participat membrii BEC È™i reprezentanÈ›i ai mai multor partide.

citeste mai mult
1727 vizualizari 08 May 2024 23:06 Primim de la cititori. Cu căruța la... supermarket!

Primim de la cititori. Cu căruța la... supermarket!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine care ar putea intra în topul fotografiilor primite de la cititori în acest an.

citeste mai mult
2593 vizualizari 08 May 2024 22:09 Primăria Câmpina anunță prelungirea unor restricții de trafic rutier

Primăria Câmpina anunță prelungirea unor restricții de trafic rutier

În urma È™edinÈ›ei Comisiei Municipale pentru SiguranÈ›a CirculaÈ›iei Rutiere, care a avut loc miercuri, 8 mai, Primăria municipiului Câmpina a anunÈ›at prelungirea unor restricÈ›ii de trafic rutier.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV