CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Omul de afaceri Mihai Tufan, condamnat definitiv la trei ani și șase luni închisoare pentru tentativă de omor

- Social -

Omul de afaceri Mihai Tufan, condamnat definitiv la trei ani și șase luni închisoare pentru tentativă de omor

În luna aprilie a anului trecut, omul de afaceri câmpinean Mihai Tufan a fost reținut de polițiști și apoi arestat preventiv pentru că a înjunghiat-o, cu mai multe lovituri de cuțit, pe Daniela Huhulea, director la una dintre firmele pe care le controlează. Incidentul s-a petrecut în trafic, pe DN1, cei doi aflându-se în mașina lui Tufan, femeia fiind la volan.

”În seara zilei de 9 aprilie, prin apel 112 a fost sesizat faptul că o persoană aflată într-un autoturism oprit pe DN1 pare a fi bolnavă sau rănită. La fața locului s-au deplasat polițiști ai Secției 2, dar și ai Brigăzii Rutiere. În autoturismul în cauză au fost găsite două persoane, bărbat și femeie, ambele prezentând leziuni produse cu un obiect tăietor. Din primele date s-a conturat ipoteza că bărbatul și femeia au avut un conflict care a degenerat. La fața locului cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii situației de fapt și de drept. Persoanele au fost transportate la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate. În baza probatoriului administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul de 47 de ani a lovit femeia, de mai multe ori, cu un cuțit, după care s-a autoagresat. Bărbatul a fost reținut sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor, urmând a fi prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă”, se preciza în comunicatul remis la momentul respectiv de Poliția Capitalei.

În octombrie 2020, Tribunalul București l-a condamnat pe Mihai Tufan la doi ani, două luni și 20 de zile de închisoare pentru tentativă de omor, omul de afaceri recunoscându-și fapta. Procurorii au atacat decizia, iar Curtea de Apel București a admis apelul și i-a majorat pedeapsa lui Mihai Tufan la trei ani și șase luni închisoare cu executare. Decizia este definitivă.
Potrivit soluției pronunțate de Curtea de Apel, din pedeapsa stabilită va fi dedusă perioada reținerii și arestării preventive de la data de 10 aprilie 2020 până la ziua pronunțării sentinței definitive, deci Tufan va avea de executat undeva la doi ani și aproape 8 luni. De asemenea, judecătorii au dispus ridicarea sechestrului asigurător menţinut de Tribunalul București, având în vedere că Mihai Tufan a achitat cheltuielile judiciare, în valoare de 7.000 lei. Daniela Huhulea a fost parte civilă în acest dosar.


03 Feb 2021 10:12 9064 vizualizari



Comentarii






271 vizualizari 26 Apr 2024 18:17 ”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

Reluat după pandemie, concursul ”Umbrela verde”, organizat la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, a fost prilej de mari emoții, dar și de bucurii, cuprinzând lucrări ale elevilor din 37 județe ale României.

citeste mai mult
1636 vizualizari 17 Apr 2024 20:49 Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

citeste mai mult
870 vizualizari 17 Apr 2024 20:13 Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

citeste mai mult
2938 vizualizari 12 Apr 2024 21:29 Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Un grup de 25 elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat miercuri, 10 aprilie, sediul PRO TV, din București, prin intermediul platformei JOBLANDIA - platformă ce facilitează legătura licee - companii pentru a oferi adolescenților o perspectivă practică asupra organizațiilor și joburilor existente și viitoare, sprijinindu-i astfel să-și aleagă cât mai informat cariera.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV