CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Iulian Dumitrescu și George Stoica au inaugurat sala de sport de la Bănești - Urleta

- Politică -

Iulian Dumitrescu și George Stoica au inaugurat sala de sport de la Bănești - Urleta

Eveniment mare sâmbătă dimineață, la Bănești, în satul Urleta, acolo unde lângă Școala Gimnazială din localitate a fost inaugurată o sală de sport.

Realizată prin Compania Națională de Investiții, sala de sport cu un teren multifuncțional întregește o zonă superbă în care se mai află un teren sintetic de fotbal, un loc de joacă și un parc.
La inaugurarea sălii de sport din satul Urleta, comuna Bănești au fost prezenți Iulian Dumitrescu, candidatul Partidului Național Liberal la funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova, mai mulți lideri județeni ai liberalilor - Mircea Roșca, Ioana Mădălina Lupea, Dumitru Tudone, Cristian Apostol, Marius Soare - subprefectul județului Prahova, precum și mai mulți primari liberali ai unor comune din apropiere, gazda tuturor fiind George Stoica, primarul comunei Bănești și candidat al Partidului Național Liberal pentru funcția de primar al comunei Bănești la alegerile din 9 iunie 2024.
După ceremonia religioasă de sfințire a sălii de sport au urmat discursurile oficialităților. 
”Această sală de sport deosebită am realizat-o pentru că astfel contuăm să modernizăm sistemul de educație, iar copiii noștri să beneficieze de cele mai bun condiții. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără sprijinul Consiliului Județean Prahova și personal al domnului Iulian Dumitrescu. Am identificat un teren și în satul Bănești, unde vom edifica tot prin Compania Națională de Investiții o bază sportivă”, a spus George Stoica.
”Este o zi deosebită pentru toată lumea. Vă felicit pentru această realizare și vreau să vă spun că am avut o perioadă grea la începutul anului și atunci, în astfel de momente, îți poți da seama cine are caracter. Aici este un om, care dincolo de faptul că este un primar foarte bun, un om gospodar, este pentru mine un om cu suflet mare, un caracter deosebit și un om despre care sunt mândru să spun că este prietenul meu - domnul George Stoica. Tot ce își va propune să facă în următorii patru ani, va avea sprijinul meu total!”, a afirmat Iulian Dumitrescu.

Material electoral realizat la comanda PNL Prahova, CMF 21240015


26 May 2024 13:20 3198 vizualizari


Comentarii


5096 vizualizari 14 Jun 2024 18:27 Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

V-am prezentat într-un articol anterior motivele care, credem noi, stau la baza victoriei Irinei Nistor (PSD) în alegerile locale din 9 iunie 2024. Vom încerca acum să creionăm motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut, surprinzător pentru mulți, funcția de primar.

citeste mai mult
3942 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
1826 vizualizari 07 Jun 2024 20:14 Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Campania electorală pentru alegerile din 9 iunie 2024 (locale și europarlamentare) se încheie sâmbătă dimineață la ora 7.00, cu 24 de ore înainte de deschiderea secțiilor de votare. La final de campanie, vă prezentăm mesajul primarului Ioan Alin Moldoveanu, candidat PNL pentru încă un mandat la Casa cu Grifoni.

citeste mai mult
2088 vizualizari 07 Jun 2024 16:37 Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Adina Gârbăcică, Rudolf Leica și Liviu Dumitrache, candidați din partea Partidului Câmpina Curată la Consiliul Local, la alegerile din 9 iunie 2024, au fost invitații noștri la o ultimă emisiune electorală.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV