Superliga B Prahova. Unirea Teleajen - Triumf Poiana Câmpina 2-3. Tunurile pe arbitrul Neagu

Sport (Categoria articolului)

După remiza spectaculoasă de pe teren propriu cu Sportul Câmpina, echipa Triumf Poiana Câmpina s-a deplasat în prima sa intermediară la Ploiești, pentru a întâlni formația Unirea Teleajen. ”Nu a fost meci, a fost coridă, un măcel, o execuție publică în care arbitrul Ionuț Neagu a jucat rolul principal, din păcate”, sunt primele cuvinte de după fluierul final ale președintelui clubului din Poiana Câmpina, Laurențiu Achim.

Golul lui Stan și ”dubla” lui Tandalache au adus o victorie extrem de muncită pentru poienari și o victorie cu multe sacrificii, pentru că arbitrul Ionuț Neagu i-a eliminat de-a lungul partidei pe Stan și pe portarul Ilie.
”Câțiva dintre jucătorii lui Talianu, de la Unirea Teleajen, au avut efectiv momente în care i-au alergat pe jucătorii noștri amenințându-i cu bătaia, fără să mai amintim de înjurături. Totul sub privirile impasibile ale oficiailor. Mai mult, după ce l-a eliminat absolut gratuit pe Stan, autorul primului gol, încă din minutul 25, l-a eliminat și pe portarul Ilie, la o fază în care fusese fault în atac asupra sa, portarul nostru având jambierul rupt și glezna roșie. De asemenea, golul doi al gazdelor a fost marcat și validat în condițiile în care portarul formației noastre era căzut la pământ, dovadă că jucătorii formației gazdă nici măcar nu s-au bucurat. Iar la final, dacă nu se însera cred că mai jucam și acum, poate-poate gazdele vor egala, atât de mult și nejustificat a fost prelungit meciul. Îl cunosc de mult timp pe arbitrul Ionuț Neagu, dar ceea ce a făcut miercuri după-amiază depășește orice închipuire. Urla pe teren la jucătorii noștrii și le spunea că le pune fiola!!! Nu am văzut niciodată așa ceva! Ei când greșesc, nu e nicio problemă, noi dacă greșim suntem efectiv carne de tun pentru arbitri, pentru comisii. Este inacceptabil ceea ce s-a întâmplat și vă spun sincer că nu știu ce atitudine ar trebui să adoptăm pentru ca astfel de evenimente să nu mai aibă loc”, ne-a declarat președintele clubului Triumf Poiana Câmpina, Laurențiu Achim.
Poienarii au jucat în următoarea formulă: G. Ilie - Stan, Tandalache, Alexe, I. DUmitru, BUnea, Ad. Burchi, G. Radu, D. Marin, Țurlea, Baltag. Rezerve au fost Sbierea - O. Stere, R. Stere, Achim. Antrenori: Valentin Bunea, Alin Postolache.

Rezultatele complete ale etapei de miercuri după-amiază:
CSO Mizil - CS Câmpina 1-1
Sportul Câmpina - Avântul Tomșani 4-0, întrerupt în minutul 54
Progresul Bucov - Carpați Sinaia 3-1
Real Rio Cocoșești - CS Blejoi II 0-2
AS Starchiojd - Știința Albești 3-1
Petrolul Ologeni - CS Scorțeni Bordeni 2-6
Viitorul Puchenii Mari - AS Gherghița 1-1
Olimpia Cireșanu - Brădetul Ștefești 0-2

3753 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1191 vizualizari
08 dec. 2021 22:58

Andreea Lungu și Marius Vasile și-au încheiat activitatea la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina și vor continua pentru... CSM Brașov

1 comentarii

Câmpina are de câțiva ani o problemă, pe care niemni nu pare dispus să o rezolve. Copiii care activează la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina își termină perioada de juniorat, trebuie să treacă la nivelul următor - tineret și apoi seniori, dar pentru că în Câmpina nu există preocupare pentru a-i menține pe acești copii la un club local, ei sunt nevoiți să cute alte cluburi din țară pentru a-și continua activitatea.

2011 vizualizari
07 dec. 2021 22:08

Iarina Cojocaru (Barracuda Câmpina) - trei medalii de bronz la Naționalele de Poliatlon de la Bacău

La Bacău, în perioada 2-4 decembrie, a avut loc Campionatul Național de Poliatlon pentru copii 10-11ani, competiție la startul căreia Câmpina a fost reprezentată de sportiva Iarina Cojocaru, legitimată la clubul de natație Barracuda Câmpina, unde este pregătită chiar de tatăl ei, Gabriel Cojocaru.

Alte stiri recente

7 vizualizari
09 dec. 2021 08:48

FORJA NEPTUN angajează controlor calitate

Societatea FORJA NEPTUN SRL angajează CONTROLOR CALITATE.

1356 vizualizari
08 dec. 2021 20:15

Punctele de vedere ale partidelor cu reprezentare în CL Câmpina despre construirea unui bloc pe Bulevardul Culturii, lângă Primărie

Am scris, într-un articol anterior, despre intenția unei firme private de a construi un bloc pe Bulevardul Culturii din municipiul Câmpina, pe terenul unde s-a aflat cândva grădina de vară și care astăzi aparține firmei respective. Aceste teren este la doi pași de sediul Primăriei Câmpina, care este o clădire monument istoric de clasa A - Vila Ștefănescu sau Casa cu Grifoni. Referitor la această situație am cerut un punct de vedere liderilor partidelor cu reprezentare în Consiliul Local, precum și Primăriei Câmpina.