Superliga B Prahova. Unirea Teleajen - Triumf Poiana Câmpina 2-3. Tunurile pe arbitrul Neagu

Sport (Categoria articolului)

După remiza spectaculoasă de pe teren propriu cu Sportul Câmpina, echipa Triumf Poiana Câmpina s-a deplasat în prima sa intermediară la Ploiești, pentru a întâlni formația Unirea Teleajen. ”Nu a fost meci, a fost coridă, un măcel, o execuție publică în care arbitrul Ionuț Neagu a jucat rolul principal, din păcate”, sunt primele cuvinte de după fluierul final ale președintelui clubului din Poiana Câmpina, Laurențiu Achim.

Golul lui Stan și ”dubla” lui Tandalache au adus o victorie extrem de muncită pentru poienari și o victorie cu multe sacrificii, pentru că arbitrul Ionuț Neagu i-a eliminat de-a lungul partidei pe Stan și pe portarul Ilie.
”Câțiva dintre jucătorii lui Talianu, de la Unirea Teleajen, au avut efectiv momente în care i-au alergat pe jucătorii noștri amenințându-i cu bătaia, fără să mai amintim de înjurături. Totul sub privirile impasibile ale oficiailor. Mai mult, după ce l-a eliminat absolut gratuit pe Stan, autorul primului gol, încă din minutul 25, l-a eliminat și pe portarul Ilie, la o fază în care fusese fault în atac asupra sa, portarul nostru având jambierul rupt și glezna roșie. De asemenea, golul doi al gazdelor a fost marcat și validat în condițiile în care portarul formației noastre era căzut la pământ, dovadă că jucătorii formației gazdă nici măcar nu s-au bucurat. Iar la final, dacă nu se însera cred că mai jucam și acum, poate-poate gazdele vor egala, atât de mult și nejustificat a fost prelungit meciul. Îl cunosc de mult timp pe arbitrul Ionuț Neagu, dar ceea ce a făcut miercuri după-amiază depășește orice închipuire. Urla pe teren la jucătorii noștrii și le spunea că le pune fiola!!! Nu am văzut niciodată așa ceva! Ei când greșesc, nu e nicio problemă, noi dacă greșim suntem efectiv carne de tun pentru arbitri, pentru comisii. Este inacceptabil ceea ce s-a întâmplat și vă spun sincer că nu știu ce atitudine ar trebui să adoptăm pentru ca astfel de evenimente să nu mai aibă loc”, ne-a declarat președintele clubului Triumf Poiana Câmpina, Laurențiu Achim.
Poienarii au jucat în următoarea formulă: G. Ilie - Stan, Tandalache, Alexe, I. DUmitru, BUnea, Ad. Burchi, G. Radu, D. Marin, Țurlea, Baltag. Rezerve au fost Sbierea - O. Stere, R. Stere, Achim. Antrenori: Valentin Bunea, Alin Postolache.

Rezultatele complete ale etapei de miercuri după-amiază:
CSO Mizil - CS Câmpina 1-1
Sportul Câmpina - Avântul Tomșani 4-0, întrerupt în minutul 54
Progresul Bucov - Carpați Sinaia 3-1
Real Rio Cocoșești - CS Blejoi II 0-2
AS Starchiojd - Știința Albești 3-1
Petrolul Ologeni - CS Scorțeni Bordeni 2-6
Viitorul Puchenii Mari - AS Gherghița 1-1
Olimpia Cireșanu - Brădetul Ștefești 0-2

4214 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1589 vizualizari
04 iul. 2022 20:12

Miodrag Belodedici, invitatul special al festivității de premiere de la Caraimanul Kids Cup 2022

Timp de o săptămână, la Bușteni, la baza sportivă Caraimanul, a avut loc ediția 2022 a competiției dedicată copiilor și juniorilor - Caraimanul Kids Cup.

2302 vizualizari
03 iul. 2022 18:25

Câmpineanul Ciprian Costache este campion național la aruncarea greutății, categoria sub 20 de ani

Pe Cluj Arena a avut loc în acest week-end Campionatul Național de Atletism sub 20 de ani, competiție la care au fost prezenți și mai mulți sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de Mihaela Marin.

Alte stiri recente

373 vizualizari
07 iul. 2022 15:19

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la 7 iulie 2022

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.

547 vizualizari
07 iul. 2022 07:56

"Grădinița de vară Iulia Hasdeu ", un proiect educațional de succes

În perioada 27 iunie - 6 iulie, Grădinița “Iulia Hasdeu” și structura sa - Grădinița nr 6 au derulat proiectul educațional “Grădinița de vară”, ediția a II-a, în parteneriat cu ISJ Prahova.