Apa potabilă va fi sistată în Câmpina și Poiana Câmpina marți, 10 noiembrie 2020

Social (Categoria articolului)

HidroPrahova anunță sistarea furnizării apei potabile în municipiul Câmpina și în comuna Poiana Câmpina, marți, 10 noiembrie 2020, în intervalul orar 9.00-15.00. Motivul constă în realizarea unor lucrări de intervenție la rețeaua de apă din Calea Doftanei, pentru scoaterea din funcțiune a conductelor vechi.

Potrivit comunicatului remis de HidroPrahova, de măsura sistării furnizării apei potabile vor fi afectați toți abonații din municipiul Câmpina, cu excepția celor care locuiesc în Cartierul Voila, pe următoarele străzi: Bucium, Silviculturii, Drumul Taberei, Plantației, Arcașului, Aleea Vacanței, Fluieraș și Voila (de la intersecția Drumul Taberei spre Spitalul Voila). De asemenea, în mai multe zone din Cartierul Slobozia, presiunea apei va fi scăzută, în intervalul orar menționat. În comuna Poiana Câmpina, vor fi afectați de această oprire a apei abonații din satele Poiana Câmpina și Pietrișu.Â
HidroPrahova informează consumatorii că furnizarea apei va fi reluată treptat, pe măsura umplerii conductelor de distribuție.
"Societatea noastră își cere scuze față de locuitorii care vor suferi de lipsa apei potabile și roagă toți consumatorii afectați de această oprire să își asigure rezerve minime de apă pentru consum și uz casnic, pe toată durata întreruperii furnizării apei. Înainte de reluarea distribuției, vor fi prelevate probe de apă, ce vor fi analizate în vederea asigurării gradului de potabilitate al acesteia, conform reglementărilor în vigoare", se precizează în comunicatul remis de societatea HidroPrahova.

7201 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

10 vizualizari
29 mar. 2024 07:25

Asociația Cultul Eroilor Câmpina a premiat cele mai bune lucrări de la concursul ”Basarabia, pământ românesc”

Ca în fiecare an, la 27 martie, Asociația Cultul Eroilor ”Regina Maria”, filiala Câmpina, condusă de col (r) Marian Dulă, organizează - în general, împreună cu o unitate de învățământ din localitate - concursul de eseuri și desene ”Basarabia, pământ românesc”.

1097 vizualizari
23 mar. 2024 10:47

Contribuția lunară de întreținere pentru persoanele de la Centrul rezidențial de la Voila se mărește de la aproximativ 3.500 lei la peste 4.000 lei/lunar

Miercuri, 27 martie 2024, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina, pe ordinea de zi se află și un proiect privind majorarea contribuției lunare de întreținere a persoanelor beneficiare ale serviciilor sociale de la Centrul rezidențial de asistență și reintegrare socială a persoanelor fără adăpost de la Voila.

Alte stiri recente

325 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările:

1092 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.