Un ponton de pe malul Lacului Bisericii din Câmpina s-a prăbușit în apă cu tot cu... pescarii care se aflau pe el

Social (Categoria articolului)

Un incident mai puțin obișnuit s-a întâmplat în Câmpina, miercuri, 3 iunie 2020. Un ponton de pe malul Lacului Bisericii s-a prăbușit în apă, iar cei doi pescari care se aflau pe pontonul respectiv au fost în pericol să cadă în lac. Din fericire, au reușit să se prindă de scândurile pontonului și apoi au sărit pe mal, udându-se doar la picioare. Lemnul pontonului era putred și a cedat. Nu este singurul ponton de pe malul Lacului Bisericii aflat într-o astfel de stare de degradare.

Poliția Locală Câmpina a împrejmuit locul cu o bandă de protecție și a comunicat Serviciului ADPP din cadrul Primăriei situația de la Lacul Bisericii. Urmează ca reprezentanții ADPP să verifice starea tuturor pontoanelor de pe malul lacului și să comande materialele necesare pentru refacerea celor degradate. Precizăm faptul că luciul apei Lacului Bisericii se află în administrarea Asociației Vânătorilor și Pescarilor Sportivi - Filiala Câmpina, iar malurile lacului cu tot cu pontoane, spațiile verzi, zonele adiacente și locul de joacă aparțin administrației locale. Modernizarea lacului s-a făcut în perioada 2010-2011, atunci fiind montate și pontoanele din lemn, de pe maluri.

4928 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ionuț Popescu 05.06.2020 00:33 Ca de obicei. Trebuie sa apară un incident ca să facă administrația publica o reparație. Sau după un articol în presa...

Social

1430 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

675 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

257 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

397 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.