Dr. Sorin Ghiea (SanConfind), despre multiplele fațete ale durerii de umăr

Sănătate (Categoria articolului)

Tot mai mulți pacienți se plâng de dureri la umăr. Poate pare un lucru banal, dar nu este deloc așa. Articulația umărului este una dintre cele mai folosite articulații ale corpului, ceea ce o predispune la o uzură permanentă.

'Diagnosticul la umăr are multiple fațete. Este o patologie care supără foarte mulți pacienți. Umărul este practic cea mai mobilă articulație a corpului uman și este supus la un grad ridicat de uzură. De aceea, nu putem vorbi despre durerea de umăr ca despre o durere simplă. Durerile de umăr sunt de obicei cronice și nu le putem ignora. Trebuie ca pacientul să se adreseze medicului încă de la primele simptome. Una dintre afecțiunile cele mai răspândite este acumularea de calciu în tendoanele umărului și în jurul acestora', ne-a declarat dr. Sorin Ghiea, medic specialist radiologie - imagisticăîn cadrul Spitalului SanConfind Poiana Câmpina. (video)
Investigația umărului poate începe cu o simplă radiografie. Se poate face și o ecografie, aceasta reprezentând o investigație rapidă și care oferă multe informații. Dacă problema nu a fost lămurită și nu a fost depistată sursa simptomului pacientului, atunci se poate efectua un RMN. Toate aceste investigații pot fi făcute la Cabinetul de Imagistică Medicală din cadrul SanConfind (0372.327.427). (P)

12024 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sănătate

2344 vizualizari
12 mai 2022 06:37

La SanConfind, noi servicii medicale cofinanțate de CJAS pentru spitalizarea de zi

(P) Centrul Medical SanConfind din Poiana Câmpina, cel mai mare spital privat prahovean, este într-o continuă dezvoltare nu doar în ceea ce privește personalul medical de înaltă calificare, ci și din punct de vedere al serviciilor oferite, toate cu o calitate deja recunoscută și care face întotdeauna diferența. Din acest an, pentru spitalizarea de zi în relație cu CJAS Prahova, SanConfind vine cu o serie de servicii/proceduri medicale de mare interes pentru pacienți.

1066 vizualizari
11 mai 2022 08:52

Policlinica SanConfind oferă servicii de calitate în 19 specialități medicale (VIII). Chirurgie generală și neurochirurgie

(P) În Policlinica SanConfind, așa cum se întâmplă de altfel în tot Centrul Medical SanConfind, pacientul este cea mai importantă persoană: toate serviciile medicale îi sunt dedicate cu cea mai atentă și mai competentă îngrijire, cu profesionalism și empatie. Astăzi vom vorbi despre chirurgie generală și neurochirurgie. Programările pentru toate specialitățile medicale se pot face la numărul 0244.990 (call-center).

Alte stiri recente

679 vizualizari
19 mai 2022 22:32

Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a fost prezent la Bursa de Valori Educaționale 2022, de la Ploiești

Timp de trei zile, 17-19 mai 2022, la Palatul Culturii din Ploiești a avut loc ediția a XII-a a Bursei de Valori Educaționale. S-au înscris la acest eveniment 25 de colegii și licee din Ploiești și din alte localități ale județului Prahova, inclusiv Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina.

1047 vizualizari
19 mai 2022 18:53

Ploieștean băut, prins la volan în Câmpina, înainte de 7 dimineața!

Iresponsabilitate incredibilă din partea unui ploieștean în vârstă de 57 de ani, oprit de polițiștii câmpineni în dimineața zilei de 18 mai, la ora 6.45, pe Bulevardul Carol I, pentru un control de rutină.