Primarul Alin Moldoveanu despre proiectele cu finanțare extrabugetară din cultură

Interviuri (Categoria articolului)

Continuând seria interviurilor cu primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, despre proiectele cu fonduri europene și alte categorii de fonduri extrabugetare, am discutat în interviul de față despre proiectele din cultură.

Discuția a început de la modernizarea celor două săli de spectacole - de la Casa de Cultură ”Geo Bogza” și de la Casa Tineretului, și a continuat cu proiectul ”CâmpinArtelor”. De asemenea, primarul Alin Moldpoveanu a mai vorbit despre realizarea pe fonduri europene a documentației pentru reabilitarea Capelei Hernia, unul dintre simbolurile localității, un monument unic prin valoarea sa, aflat într-o nedreaptă stare deplorabilă de zeci de ani, dar și despre proiectul ”Muzica plus”, despre excursiile organizate cu toți copii de grădiniță, dar și despre Muzeul Memorial ”B.P. Hasdeu”.
Nu în ultimul rând, primarul Alin Moldoveanu a vorbit despre Festivalul ”CâmpinArtelor”, care va avea loc pe parcursul întregii luni septembrie a acestui an, festival care  va reuni tot ceea ce are mai bun Câmpina și principalele momente ale proiectului ”CâmpinArtelor”, aflat în cel de-al doilea an de derulare și finanțat exclusiv din sponsorizări. Programul acestui festival va fi anunțat în jurul datei de 1 august.

3300 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Cetățeanul 07.07.2023 09:45 Anul 2024,Campina spera într-o schimbare din temelii. Cea mai slaba administrație din istoria Câmpinei. Nu au făcut nimic. Începând cu primar, vice primar,.. Yes man de consilieri pe care ii are acest primar. 2024,anul în care vor întra în partea neagră a istoriei.

Interviuri

1698 vizualizari
06 sept. 2023 20:05

Scurt și la... subiect, cu antrenorul Roberto Opatchi

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

2531 vizualizari
24 aug. 2023 19:35

Florian Vlădan, noul șef al Poliției Câmpina: ”Am găsit o echipă de polițiști disciplinați și profesioniști”

După cum v-am anunțat la momentul prezentării sale în funcția de comandant al Poliției Câmpina, comisarul șef Florian Vlădan ne-a oferit în exclusivitate un scurt interviu.

Alte stiri recente

501 vizualizari
01 oct. 2023 17:18

Ziua Persoanelor Vârstnice, sărbătorită la Câmpina în avans

1 Octombrie este Ziua Persoanelor Vâstnice, iar la Câmpina aceasta a fost sărbătorită în avans, vineri, 29 septembrie, printr-un șir de evenimente găzduite de Casa Tineretului și organizate de CAR Pensionari Câmpina, în colaborare cu Primăria municipiului Câmpina.

483 vizualizari
01 oct. 2023 16:40

La Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a fost creat Hub-ul educațional Științescu

Fondul Științescu ediția 4.0 continuă să facă științele distractive, iar Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a participat cu un proiect, declarat câștigător, prin care se creează la unitatea de învățământ un hub educațional.