CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Primarul Alin Moldoveanu despre proiectele cu finanțare extrabugetară din cultură

- Interviuri -

Continuând seria interviurilor cu primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, despre proiectele cu fonduri europene și alte categorii de fonduri extrabugetare, am discutat în interviul de față despre proiectele din cultură.

Discuția a început de la modernizarea celor două săli de spectacole - de la Casa de Cultură ”Geo Bogza” și de la Casa Tineretului, și a continuat cu proiectul ”CâmpinArtelor”. De asemenea, primarul Alin Moldpoveanu a mai vorbit despre realizarea pe fonduri europene a documentației pentru reabilitarea Capelei Hernia, unul dintre simbolurile localității, un monument unic prin valoarea sa, aflat într-o nedreaptă stare deplorabilă de zeci de ani, dar și despre proiectul ”Muzica plus”, despre excursiile organizate cu toți copii de grădiniță, dar și despre Muzeul Memorial ”B.P. Hasdeu”.
Nu în ultimul rând, primarul Alin Moldoveanu a vorbit despre Festivalul ”CâmpinArtelor”, care va avea loc pe parcursul întregii luni septembrie a acestui an, festival care  va reuni tot ceea ce are mai bun Câmpina și principalele momente ale proiectului ”CâmpinArtelor”, aflat în cel de-al doilea an de derulare și finanțat exclusiv din sponsorizări. Programul acestui festival va fi anunțat în jurul datei de 1 august.


15 Jun 2023 07:02 3828 vizualizari


Comentarii






  • 07.07.2023 09:45 Cetățeanul Anul 2024,Campina spera într-o schimbare din temelii. Cea mai slaba administrație din istoria Câmpinei. Nu au făcut nimic. Începând cu primar, vice primar,.. Yes man de consilieri pe care ii are acest primar. 2024,anul în care vor întra în partea neagră a istoriei.
472 vizualizari 02 May 2024 21:18 Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina: ”Voința câmpinenilor va fi pe primul plan!”

Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina: ”Voința câmpinenilor va fi pe primul plan!”

În dorința de a vă prezenta candidații la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie 2024, vă prezentăm în rândurile următoare discuția cu Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la funcția de primar.

citeste mai mult
1661 vizualizari 26 Apr 2024 20:08 Cosmin Raț (POL): ”Sunt foarte multe lucruri care ar trebui schimbate...”

Cosmin Raț (POL): ”Sunt foarte multe lucruri care ar trebui schimbate...”

Cosmin Raț este candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie. Cu puțin timp înaintea intrării în campania electorală, Cosmin Raț - actualmente consilier local - a acceptat un dialog, cu întrebări punctuale legate de subiecte fierbinți pentru comunitatea câmpineană.

citeste mai mult
2223 vizualizari 12 Apr 2024 07:29 ”Alternativa” Cosmin Raț: ”Dacă totul este legal și corect, de ce să nu facă și administrația microhidrocentrale pe rețeaua de apă?!”

”Alternativa” Cosmin Raț: ”Dacă totul este legal și corect, de ce să nu facă și administrația microhidrocentrale pe rețeaua de apă?!”

Cosmin Raț, consilier local și candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale din 9 iunie 2024, a fost invitatul unei emisiuni CâmpinaTV.ro.

citeste mai mult
2357 vizualizari 05 Apr 2024 21:44 Aron Sabo, consilier local PMP: ”Sincer, în patru ani, nu sunt mulțumit cu ce s-a realizat în Câmpina”

Aron Sabo, consilier local PMP: ”Sincer, în patru ani, nu sunt mulțumit cu ce s-a realizat în Câmpina”

Consilierul local PMP, Aron Sabo, a fost invitatul nostru în cadrul unei emisiuni, în care am discutat despre actualitatea administrativă a Câmpinei, dar și cu o privire asupra întregului mandat, așa cum s-a văzut și s-a trăit din punctul de vedere al invitatului nostru.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV