SanConfind, siguranță deplină pentru viitoarele mămici și servicii medicale performante
Sănătate (Categoria articolului)
Centrul Medical SanConfind, cea mai mare unitate spitalicească privată din județul Prahova, se numără printre spitalele din România în care nu s-au întâmplat cazuri de infecții nosocomiale (intraspitalicești). Este, de asemenea, tot mai cunoscută Maternitatea SanConfind, care reprezintă nu doar una dintre cele mai moderne din țară, ci și una dintre cele mai sigure, în care nașterile se efectuează în absolută siguranță, cu multă grijă și empatie din partea personalului unității pentru fiecare pacientă. În rândurile care urmează veți putea afla cum a ajuns la spitalul din Poiana Câmpina dr. Roxana Dumitru, medic specialist obstetrică-ginecologie, care lucrează de aproape patru ani la SanConfind, ce sfaturi are pentru femeile însărcinate și de ce le recomandă cu toată căldura să vină la SanConfind pentru consultații.
”Am ajuns să lucrez la SanConfind la îndemnul colegului meu, doctorul Adrian Nica, și-i mulțumesc domnului doctor pe această cale, fiindcă sunt foarte mulțumită, deoarece în acest spital pot să-mi fac meseria așa cum îmi place și așa cum și-ar dori orice medic. Am fost primită în spital surprinzător de bine, aici am întâlnit un colectiv închegat, prietenos și centrat pe satisfacția pacienților. Mi-a plăcut foarte mult faptul că în SanConfind, în toată această perioadă, am reușit să fiu eu, ca om, dar în primul rând ca doctor. Mi-am exercitat, în deplinătatea frumuseții sale riguroase, meseria de medic, observând cu bucurie că aici se respectă cu strictețe normele de bună practică medicală aflate în vigoare pe teritoriul țării noastre”, ne-a declarat dr. Roxana Dumitru.
Fără compromisuri în realizarea actului medical
”Nu facem compromisuri în realizarea actului medical și în conduita corespunzătoare pentru pacienții noștri. Mă bucură faptul că aici se respectă adevărul medical, aici pot să spun cu fermitate NU în fața unei potențiale proceduri medicale cu care nu sunt de acord. De exemplu, ne vin pacienți din întreaga țară, care au primit o indicație medicală de a efectua o procedură invazivă de sarcină, respectiv: amniocenteză sau biopsie de vilozități coriale. În medicină, ca și în viața de toate zilele, este mai ușor de spus DA (iar aici, bineînțeles, s-ar putea include anumite avantaje, interese comerciale) și este mult mai greu să spui NU. Ei bine, în Spitalul SanConfind atât eu, cât și bunii mei colegi doctori avem verticalitatea să spunem NU procedurilor care nu sunt indicate pentru pacient. V-aș mai putea da și alte exemple. Eu mă ocup îndeaproape de medicina materno-fetală și am o bună experiență în efectuarea de proceduri invazive. Însă acestea se fac cu o indicație medicală clară și corectă. Ca urmare, noi efectuăm procedura invazivă atunci când rezultatul de la dublul test este anormal, adică ne iese că pacienta ar avea un risc crescut de malformații sau anomalii cromozomiale, cum le spunem noi. Sau atunci când detectăm la ecografie anumite anomalii care au sancțiunea efectuării unei proceduri invazive. De asemenea, avem și niște situații genetice particulare, atunci când părinții sunt ambii purtători pentru diverse afecțiuni genetice cu transmitere recesivă, caz în care este obligatoriu ca să testăm produsul de concepție, pentru ca el să nu fi moștenit boala. Este ok să fie purtător, dar nu este ok să fi moștenit boala”, a afirmat dr. Roxana Dumitru.
Femeile însărcinate, invitate să vină la SanConfind pentru consultații și naștere
”Le invit pe toate viitoarele mămici care citesc acest articol să-și urmărească sarcina la SanConfind, un spital în care pacientul este bine primit, iar serviciile medicale au prețuri decente. Încurajăm pacienții să vină din toate colțurile țării. Eu fac naveta de câțiva ani și nu-mi este greu, ba dimpotrivă, cred c-o să continui să fac lucrul ăsta mult timp de-aici încolo. De ce recomand cu toată căldura Spitalul SanConfind? Pentru că aici practicăm o medicină, cum spuneam, centrată pe nevoile pacientului și îmi place să cred că eu și toți colegii mei din această unitate spitalicească deosebită – doctorii, asistentele și întreg personalul auxiliar – ne tratăm pacienții așa cum am vrea să fim noi tratați. Eu încă nu sunt mamă și spun cu oarecare regret chestia asta, însă m-aș bucura ca atunci când și eu o să fiu în postura de pacientă gravidă, să beneficiez de servicii medicale așa cum sunt ele performate în acest spital. Mi-aș urmări sarcina aici cu mare drag și vă sfătuiesc și pe voi, viitoare mămici, să veniți la SanConfind și să trecem împreună prin această etapă frumoasă din viața voastră... și a noastră”, este mesajul medicului Roxana Dumitru, specialist obstetrică-ginecologie. (P)
Sănătate

De Ziua Mondială a Sănătății Mintale, scrisoare deschisă a conducerii Spitalului de Psihiatrie Voila Câmpina
10 Octombrie este Ziua Mondială a Sănătății Mintale, iar tema stabilită de Organizația Mondială a Sănătății pentru anul 2023 este ”Our minds, our rights”.
Alte stiri recente

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina
Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.

Tribunalul Ilfov a admis suspendarea hotărârii privind terenurile de pe râul Doftana
Joi, 7 decembrie 2023, a fost primul termen în procesul intentat de societățile Elsid și Electrocarbon împotriva Consiliului Local Câmpina și Primăriei Câmpina pentru suspendarea hotărârii privind aprobarea îndeplinirii procedurilor de radiere din Cartea Funciară a dreptului de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea celor două societăți asupra terenurilor aparținând municipalității, situate pe albia râului Doftana, acolo unde Elsid și Electrocarbon au investiții în domeniul energetic.
Comentarii