CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Apa a fost oprită la Sinaia. Echipele Hidro Prahova lucrează la decolmatarea captărilor

- Actualitate -

Apa a fost oprită la Sinaia. Echipele Hidro Prahova lucrează la decolmatarea captărilor

UPDATE - La ora 15, furnizarea apei a fost reluată în toate zonele afectate din orașul Sinaia, în condiții normale de debit și presiune.
Societatea HIDRO PRAHOVA SA a anunțat oprirea distribuției apei potabile în oraşul Sinaia, începând de luni, 23 ianuarie 2023, ora 0.00, din cauza condițiilor meteo extreme înregistrate în ultimele 48 de ore, care au provocat un nivel deosebit de ridicat al turbidităţii în Staţiile de tratare a apei Oppler şi Valea Dorului. Sunt afectaţi abonaţii din zona centrală a oraşului Sinaia, precum şi cei care locuiesc în cartierele Izvor și Platou Izvor.

Din cauza acestei situații, ce ține exclusiv de condițiile meteorologice, societatea HidroPrahova SA a anunțat că este obligată să mențină sistarea furnizării apei potabile până la scăderea nivelului de turbiditate în staţiile de tratare de unde sunt alimentate zonele afectate din oraş. Societatea HIDRO PRAHOVA SA își cere scuze consumatorilor pentru disconfortul creat şi preciezează că reluarea furnizării către utilizatorii HIDRO PRAHOVA SA vizați se va face când apa distribuită va avea parametrii de calitate corespunzători.
Astfel, în jurul orei 11, echipele de intervenție ale societății HIDRO PRAHOVA SA lucrau pentru decolmatarea captărilor Valea Rea și Valea Dorului, astfel încât nivelul de turbiditate a apei să revină la normal în Stațiile de apă Oppler și Valea Dorului. Vom reveni.


23 Jan 2023 13:33 2957 vizualizari



Comentarii






467 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2550 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2664 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1502 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV