Comunicat de presă din partea “fostului-actual” consilier local Cezar Grama, cu privire la proiectul privind “Supravegherea video în zonele vulnerabile din municipiul Câmpina”

Actualitate (Categoria articolului)

Ceea ce a publicat pe rețelele de socializare sub forma unui comunicat de presă, Cezar Grama ne-a transmis la redacție ca și drept la replică la articolul Verdictul Prefecturii cu privire la votul asupra proiectului referitor la camerele de supraveghere video din Câmpina. Cum în articolul respectiv noi am prezentat punctul de vedere al Instituției Prefectului Prahova, considerăm că nu există motivație pentru un drept la replică adresat nouă, prin urmare vă prezentăm în continuare integral COMUNICATUL DE PRESĂ al lui Cezar Grama.

“Pentru că am demnitate și onoare, apanaje pe care puțini bărbați le mai au în zilele de astăzi, doresc să vă țin corect informați, cu privire la Hotărârea instanței pronunțate în data de 05.08.2021 prin care s-a suspendat Ordinul Prefectului nr. 222/05.07.2021 în care îmi încetase calitatea de consilier local Câmpina, înainte de expirarea mandatului de 4 ani: din data de 05.08.2021, mi-a fost validată aceasta calitate și dețin în continuare prerogativele de consilier local Câmpina.
Ne putem gândi facil de ce surse obscure de comunicare, abonate la bani publici ai Primăriei Câmpina, dezinformează în mod constant cetățenii orașului în scopuri lesne de înțeles - să salveze incompetențele administrației Moldoveanu și să denigreze pe cei care nu sunt aserviți acesteia.
În acest moment, una din mizele administrației Moldoveanu, este aceea de a aproba și implementa proiectul - “Supraveghere video în zonele vulnerabile din Municipiul Câmpina”, inițiat de către primarul Alin Moldoveanu. Ne intrebăm dacă la acest moment în care Primăria Câmpina se confruntă cu o criza financiara fără precedent (asumată încă de la momentul candidaturii inclusiv de către actualul primar), dacă acest proiect în valoare de de peste 8 milioane de lei (pentru un număr de 340 bucăți camere) este PRIORITAR pentru cetățenii orașului. Prețul achiziționării unei camere video este de câteva ori mai mare decât cele achiziționate în administrația anterioară.
În plus față de aceasta, apreciez faptul că, decizia de a implementa un astfel de proiect din sursele proprii ale primăriei, dintr-un buget oricum precar al acesteia, consider că un astfel de proiect poate fi implementat pe fonduri europene, astfel încât să degrevăm la acest moment o povară deloc urgentă pentru câmpineni, pe care primarul însă dorește să o transfere către cetățenii orașului.
Primarul actual, a complotat în mod constant împotriva mea prin interpuși și prin diverse alte mijloace să-mi anuleze votul din Consiliul Local, astfel încât să-și aprobe proiecte similare.
Numai că eu nu dezarmez ușor, nu mă intimidează nimeni și nimic în ducerea la îndeplinire a mandatului câstigat în slujba cetățenilor din Câmpina. În acest sens, doresc să vă informez că voi continua cu toata priceperea, forța și experiența mea să veghez la cheltuirea legală și corectă a banului public, în scopul dezvoltării orașului, în principal prin atragerea de proiecte pe fonduri europene!
În pofida tuturor speculațiilor, instanțele iși fac datoria, am încredere în ele în stabilirea reală a faptelor!
Câmpinenii merită o altă calitate a vieții decât cea care li se oferă la acest moment!

Cezar Grama
Consilier local Câmpina

Precizare 1 - am publicat comunicatul exact așa cum a fost scris de Cezar Grama, cu tot cu greșelile gramaticale aferente.
Precizare 2 - l-am numit pe Cezar Grama
fostul-actual consilier local, pentru că aici părerile sunt împărțite, iar întreaga poveste o știți deja și nu mai revenim acum asupra ei.

4409 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Penes Curcanul 07.08.2021 09:50 Cezarica, asta nu e comunicat de presa, este viol in forma continuata, cu circumstante agravante (ca tot am inteles ca ai fi jurist) la adresa limbii romane. Oare stii ca urmeaza curand ziua ei, a limbii romane?! Sau e prea mult pentru tine? Atatea virgule intre subiect si predicat si atatea fracturi de logica si de gramatica, nu am vazut de foarte mult timp. Daca ii dai unui profesor de limba romana acest text, Cezarica nu treci clasa! Fie si numai pentru atat, daca ai avea cum pretinzi demnitate si onoare, ai demisiona si nu te-ai mai uita in urma de rusine! Dar rusine nu ai zis ca ai, asa ca... merge!
  • Sandu Constantin 07.08.2021 14:57 ”Fostul actual” consilier Grama sau ”viitorul fost” consilier Grama?

Actualitate

2748 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.

398 vizualizari
28 mar. 2024 19:58

Primim de la cititori. Groapa de pe Islaz... Strada Islaz

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis în urmă cu mai multe zile, pe numărul de whatsapp 0733.388.425, o imagine surprinsă pe o stradă din cartierul Câmpinița. 

Alte stiri recente

172 vizualizari
29 mar. 2024 07:25

Asociația Cultul Eroilor Câmpina a premiat cele mai bune lucrări de la concursul ”Basarabia, pământ românesc”

Ca în fiecare an, la 27 martie, Asociația Cultul Eroilor ”Regina Maria”, filiala Câmpina, condusă de col (r) Marian Dulă, organizează - în general, împreună cu o unitate de învățământ din localitate - concursul de eseuri și desene ”Basarabia, pământ românesc”.

611 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările: