Zona adiacentă Bulevardului Culturii riscă să devină noua groapă de gunoi a Câmpinei

Actualitate (Categoria articolului)

La doi pași de Bulevardul Culturii - zona de promenadă a Câmpinei, gunoaiele apar la tot pasul. De la o zi la alta parcă sunt tot mai multe. De la resturi de materiale de construcții, până la tot ce v-ar putea trece prin cap că se numește gunoi. Un adevărat dezastru ecologic.

Când spunem zona adiacentă Bulevardului Culturii ne referim la versantul spre râul Prahova. L-am parcurs din apropierea Casei Căsătoriilor, spre Cotul Donului, Strada Schelelor și apoi până spre fostul ștrand acoperit. Iar când spunem un dezastru ecologic, nu exagerăm cu nimic. Aici este nevoie de o intervenție fermă a autorităților, pentru că altfel întreaga zonă riscă să devină o adevărată groapă de gunoi. Un panou pe care scrie că este interzisă aruncarea gunoaielor nu este suficient. Noi tragem un semnal de alarmă, unul cât se poate de serios, iar cei care trebuie să găsească soluții să o facă! Le arătăm și lor, vă arătăm și dvs. în ce s-a transformat această zonă din cauza lipsei de educație și de bun simț a unora, din cauza nepăsării altora.

Noi continuăm campania "CÂMPINA CURATĂ" lansată în urmă cu o săptămână. Luăm Câmpina la pas, dar așteptăm și implicarea dvs. Așteptăm să ne trimiteți fotografii pozitive și negative. Fotografii din timpul curățeniei de primăvară, prin care să ne arătați implicarea în această acțiune. Dar așteptăm și fotografii cu gunoaie, cu mizerie, cu locuri care ar putea fi catalogate ca pete pe obrazul Câmpinei, cu persoane care aruncă gunoaiele la întâmplare etc. Haideți să nu iertăm pe nimeni pentru că trăim, învățăm, muncim aici, pentru că respirăm aici și cu toții vrem să respirăm aer curat. Puteți trimite fotografii și filmulețe la adresa de e-mail: tv.online.campina@gmail.com sau le puteți posta pe pagina noastră de Facebook - Campinatv.
Câmpina nu poate fi un oraș curat decât dacă se implică toată lumea - cetățeni, asociații de proprietari, agenți economici, instituții publice, autorități locale, operator de salubritate.

Citiți și: CÂMPINA CURATĂ. Cetățenii, cu un pas înaintea administrației locale

CÂMPINA CURATĂ. Când se implică toată lumea, problema se rezolvă

Un privat poate fi amendat că nu își curăță proprietatea. Dar pe Consiliul Local Câmpina, cine-l amendează?

Câmpina nu înseamnă doar zona centrală, unde măturăm mai des și plantăm flori

3290 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ceausu Alina 19.03.2017 19:04 Sa luati frumos la pas de la intrare in Campina-Pod cu Poiana pana la statia de epurare tinut drept .Dezastru ecologic.Ocolul Silvic da din umeri,consilierii isi fac selfi la taieri de panglici,primar depasit de situatie(aveam pretentii la domnu Tiseanu)

Actualitate

1222 vizualizari
19 sept. 2019 12:49

Restricții de circulație pe Bulevardul Carol I și unele străzi adiacente în perioada Festivalului "Serbările Toamnei" Câmpina 2019

Primăria Câmpina anunță că de vineri, 20 septembrie, ora 17.30 și până luni, 23 septembrie, ora 7.00, vor fi instituite unele restricții în privința traficului rutier, cu ocazia desfășurării celei de-a XII-a ediții a Festivalului "Serbările Toamnei", eveniment care se va desfășura pe Bulevardul Carol I, în zona Parcului Trandafirilor (notariate).

1502 vizualizari
19 sept. 2019 12:27

O listă lungă de nereguli la modernizarea Parcului de la Soldat. Termenul de remediere - 23 octombrie 2019

Miercuri, 18 septembrie 2019, era programată recepția lucrărilor de modernizare a Parcului de la Soldat, adică a Parcului Regele Mihai I, denumirea oficială. Numai că, în lipsa dirigintelui de șantier, Sorin Alupoaie, care a anunțat că este bolnav, recepția s-a transformat într-o simplă inspecție la care au participat viceprimarul Adrian Pițigoi și mai mulți reprezentanți ai ADPP, precum și reprezentantul firmei constructoare – Construct Edil SRL Câmpineanca, județul Vrancea. Ce a rezultat în urma inspecției? O lista lungă de neconformități pe care constructorul va trebui să le remedieze până la 23 octombrie 2019.

Alte stiri recente

594 vizualizari
19 sept. 2019 18:47

Mai mult de jumătate dintre unitățile de învățământ din Prahova nu au paza asigurată

În județul Prahova există 630 unități de învățământ public: 62 licee, 260 școli gimnaziale și 308 grădinițe. Doar 48,4% din acestea au paza asigurată fie cu paznici angajați individual, fie cu societăți de protecție și pază. Dintre unitățile de învățământ la care există pază, 58,4% sunt în mediul urban, iar 31,6% sunt în mediul rural. Aceste informații au fost prezentate astăzi, la ședința Colegiului Prefectural al Județului Prahova, de către conducerea Inspectoratului Județean de Poliție.

2080 vizualizari
19 sept. 2019 16:31

Locuitorii din Melicești – Telega, permanent în alertă din cauza urșilor care le intră în gospodării și le ucid animalele

Locuitorii din satul Melicești, comuna Telega, sunt în stare de alertă maximă, după ce urșii le-au intrat în gospodării și le-au mâncat oile. Oamenii sunt speriați, mai ales că mulți dintre ei au copii care pleacă și vin de la școală, existând riscul ca urșii să le apară oricând în față.