Zona adiacentă Bulevardului Culturii riscă să devină noua groapă de gunoi a Câmpinei

Actualitate (Categoria articolului)

La doi pași de Bulevardul Culturii - zona de promenadă a Câmpinei, gunoaiele apar la tot pasul. De la o zi la alta parcă sunt tot mai multe. De la resturi de materiale de construcții, până la tot ce v-ar putea trece prin cap că se numește gunoi. Un adevărat dezastru ecologic.

Când spunem zona adiacentă Bulevardului Culturii ne referim la versantul spre râul Prahova. L-am parcurs din apropierea Casei Căsătoriilor, spre Cotul Donului, Strada Schelelor și apoi până spre fostul ștrand acoperit. Iar când spunem un dezastru ecologic, nu exagerăm cu nimic. Aici este nevoie de o intervenție fermă a autorităților, pentru că altfel întreaga zonă riscă să devină o adevărată groapă de gunoi. Un panou pe care scrie că este interzisă aruncarea gunoaielor nu este suficient. Noi tragem un semnal de alarmă, unul cât se poate de serios, iar cei care trebuie să găsească soluții să o facă! Le arătăm și lor, vă arătăm și dvs. în ce s-a transformat această zonă din cauza lipsei de educație și de bun simț a unora, din cauza nepăsării altora.

Noi continuăm campania "CÂMPINA CURATĂ" lansată în urmă cu o săptămână. Luăm Câmpina la pas, dar așteptăm și implicarea dvs. Așteptăm să ne trimiteți fotografii pozitive și negative. Fotografii din timpul curățeniei de primăvară, prin care să ne arătați implicarea în această acțiune. Dar așteptăm și fotografii cu gunoaie, cu mizerie, cu locuri care ar putea fi catalogate ca pete pe obrazul Câmpinei, cu persoane care aruncă gunoaiele la întâmplare etc. Haideți să nu iertăm pe nimeni pentru că trăim, învățăm, muncim aici, pentru că respirăm aici și cu toții vrem să respirăm aer curat. Puteți trimite fotografii și filmulețe la adresa de e-mail: tv.online.campina@gmail.com sau le puteți posta pe pagina noastră de Facebook - Campinatv.
Câmpina nu poate fi un oraș curat decât dacă se implică toată lumea - cetățeni, asociații de proprietari, agenți economici, instituții publice, autorități locale, operator de salubritate.

Citiți și: CÂMPINA CURATĂ. Cetățenii, cu un pas înaintea administrației locale

CÂMPINA CURATĂ. Când se implică toată lumea, problema se rezolvă

Un privat poate fi amendat că nu își curăță proprietatea. Dar pe Consiliul Local Câmpina, cine-l amendează?

Câmpina nu înseamnă doar zona centrală, unde măturăm mai des și plantăm flori

4189 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ceausu Alina 19.03.2017 19:04 Sa luati frumos la pas de la intrare in Campina-Pod cu Poiana pana la statia de epurare tinut drept .Dezastru ecologic.Ocolul Silvic da din umeri,consilierii isi fac selfi la taieri de panglici,primar depasit de situatie(aveam pretentii la domnu Tiseanu)

Actualitate

1930 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

1931 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

754 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

157 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.