CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

- Politică -

Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

V-am prezentat într-un articol anterior motivele care, credem noi, stau la baza victoriei Irinei Nistor (PSD) în alegerile locale din 9 iunie 2024. Vom încerca acum să creionăm motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut, surprinzător pentru mulți, funcția de primar.

În 2020, Alin Moldoveanu a câștigat alegerile pe fondul unor nemulțumiri generale ale populației, iar așteptările câmpinenilor au fost foarte mari de la noul primar. Din păcate, greșelile făcute de Alin Moldoveanu au cântărit mai mult în ochii electoratului decât realizările sale. Pentru că, nu poți spune că Moldoveanu nu a făcut nimic în trei ani și jumătate de mandat. A făcut, numai că și-a distrus singur toată munca.
O primă greșeală a fost... pasajul subteran. O bună perioadă părea că pentru noul primar nimic nu este mai important ca acest pasaj. Problemele oamenilor erau altele, dorințele lor erau diferite, în timp ce pentru Alin Moldoveanu pasajul părea pariul vieții.
O altă greșeală, în opinia noastră, este aceea că s-a înconjurat de oportuniști, a investit încredere în oameni care i s-au alăturat doar pentru că deținea o funcție, oameni care au vrut să se folosească de primar spunându-i doar ce voia să audă și nu întotdeauna acela era adevărul.
Lipsa de comunicare este o altă mare greșeală. Nu conferințe de presă, nu declarații de presă. Vizitele în teren, în mijlocul oamenilor s-au rărit pe măsură ce trecea timpul. Treptat, Alin Moldoveanu s-a îndepărtat de câmpineni, lucru care nu-i este caracteristic, dar pe care, totuși, l-a făcut. Nu a răspuns niciodată la nicio acuzație venită dinspre alte partide, deși, poate, cetățenii doreau să afle direct de la primar ce e adevărat și ce nu, care e punctul lui de vedere legat de un anumit subiect care îl viza. Poate în unele situații putea demonta lucrurile respective, putea aduce argumente în favoarea sa.  Ar fi răspuns pentru oameni, nu pentru adversari sau presă, dar nu a făcut-o.
A pus pe un piedestal în Primărie un om care nu merita asta, Eugen Prună, consilierul personal. Și astfel, Alin Moldoveanu trăiește astăzi momentele pe care le-a trăit Adrian Dobre în 2020, când a pierdut Primăria Ploiești. Cu ce l-a ajutat Eugen Prună? Doar (încă) primarul poate ști, Câmpina nu, pentru că nu se vede nimic.
Alin Moldoveanu, venit ca independent în 2020 la Primăria Câmpina, a avut o șansă unică, aceea de a uni Câmpina, chiar de a crea o coeziune socială și politică. Dacă ar fi făcut asta, putea fi primar pe viață. Însă, prost sfătuit, a reușit mai mult să dezbine orașul decât să-l unească. Mai mult, și-a dus propriul război cu anumite persoane, inclusiv cu un grup de firme, ignorând două lucruri esențiale – informația și trădătorii. Exact ceea ce contează într-un război mai ales de acest tip. Întotdeauna există trădători, lucru pe care Alin Moldoveanu l-a simțit acum pe propria piele tocmai de la oameni care în 2020 au trădat în favoarea lui. Și întotdeauna informația poate decide soarta unui război. Ne referim în special la informațiile despre... ceilalți. Ei, ceilalți, au fost cu un pas înainte. Știau ce se întâmplă în Primărie, știau ce se întâmplă la PNL, pe când Alin Moldoveanu, cu colonelul (r) Prună cu tot, puteau doar bănui ce fac ceilalți, că informații certe nu aveau.
În timp ce, potrivit unor surse, PCC folosea Inteligența Artificială și softuri de analiză a profilului votanților lui Alin Moldoveanu și susținătorilor lui de pe Facebook, cu firme specializate, primarul asculta teoriile lui Prună și se credea invincibil, intangibil, indestructibil. Inclusiv în seara alegerilor, Eugen Prună îi spunea primarului că va câștiga fără drept de apel, iar în realitate a pierdut fără drept de apel. Ce fel de informații are un... colonel de informații?
Organizarea deficitară de la PNL Câmpina, făcută pe ultima sută de metri, și asocierea cu Iulian Dumitrescu au fost alte greșeli făcute de Alin Moldoveanu. Toate acestea au condus la pierderea Primăriei Câmpina, lucru care a constituit o mare surpriză pentru multă lume. Alin Moldoveanu nu avea voie să piardă Primăria, dar iată că s-a întâmplat...


14 Jun 2024 18:27 5706 vizualizari


Comentarii


  • 25.06.2024 09:33 gheorghe radu Eu am avertizat PNL (fiind votant PNL) ca din cauza acestei utopii care a fost pasajul, se va pierde primaria...
  • 16.06.2024 12:56 Mihaela Alin trebuia sa își dea seama ca cei 7000 de campineni care au spus NU pasajului vor ieși la vot ca să voteze împotriva lui. Au fost doar 6000, oricum o diferență de 1400 de voturi între Irina Nistor și el o diferență zdrobitoare. Prin aroganta și lipsa de transparenta, înconjurat de persoane care își vedeau de propriile interese a reușit să își îndepărteze electoratul și sa piardă alegerile. Multe dintre lucrările cu care se fălea nu au fost duse la bun sfârșit, campinenii sesizând acest lucru, dar nu au primit niciun raspuns.
  • 15.06.2024 15:52 Alex D. Moldoveanu a pierdut (si foarte bine ca a pierdut) din 3 motive: 1. Ca a ascultat si a executat ordinele PNL Ploiesti fara sa comenteze (de la Dumitrescu, Anastase, Predoiu) 2. Ca a insistat cu pasajul, ca sa "lase" ceva in urma mai mult decat fostul primar 3. Pt. ca nu a fost conectat la viata publica, pentru ca i s-a "urcat" la cap si s-a crezut la Poiana. Si sa fim seriosi, in cei 4 ani de mandat, inafara de 1000 de studii de fezabilitate scumpe si facute cu diverse firme dubioase, nu a facut nimic wow, doar a preluat proiectele primarului Tiseanu, pe care insa nu le-a putut termina in timp util si unde am pierdut ca oras multi, multi bani. PS: prosteala de imagine ca fondurile erau blocate a fost si este in continuare praf in ochi :)
  • 15.06.2024 11:56 George Ionuț cred ca ești jurnalist sau ești bine conectat la viața politică din Câmpina. oricum foarte bună analiza
  • 15.06.2024 07:41 diss Pentru Ionuț: Complimenti!
  • 14.06.2024 22:31 Ionut Pentru Vlad: Domnule dragă pe cei doi îi despart 1400 de voturi, nu 200 si nici 300, a pierdut rău. Ca sa-ti faci o idee cu 1400 de voturi un partid ia 3 consilieri. Acum sa revenim la articol, colonelul Eugen Pruna e iesit de ceva ani din Sistem, au trecut cativa ani buni de cand a iesit la pensie si de-obicei dupa ce iesi la pensie din Sistem incepi pe masura ce trec anii sa nu mai contezi. Asa ca #nema informatii pentru Alin. Alin a pierdut asa cum a si castigat alegerile tot cu 4600 de voturi in timp ce doamna a avut peste 6000. In ceea ce priveste pasajul sunt de acord cu dumneavoastra, a contat bine in ecuatia jocului, Impotriva pasajului au fost aproape 7000 de semnaturi iar doamna a castigat cu peste 6000 de voturi. In ceea ce-l priveste pe Alin, a venit de la Poiana unde era un fel de Pintea care conducea o ceata de haiduci si controla toti “codrii poienii”, la Campina unde aici s-a lovit de castelanii cu maniere care aveau alte rânduieli, alte ierarhii valorice, unde cuvantul lui nu mai era lege ci era analizat din toate unghiurile, unde esti evaluat in functie de ce faci si nu de ce spui si asa mai departe! Ca si concluzie, daca ai fost primar de comuna nu înseamna ca musai poti fi si primar de oras.
  • 14.06.2024 20:20 diss Interesantă analiză.De fapt Moldoveanu a pierdut funcția de primar din cauza arogantei și a faptului că nu s-a putut ridica niciodată la cerințele unei asemenea funcții.Nu este absolut nicio pierdere pentru Cămpina, el nu a făcut absolut nimic notabil, să sperăm că lucrurile se vor schimba în bine.Personal nu cred acest lucru, după alegerile abia încheiate Romănia s-a întors undeva prin anii 2000.
  • 14.06.2024 20:03 Vlad Privind la situatia alegerilor din alte localitati din tara asta cred ca si furtul voturilor a dus la pierderea mandatului de primar. Mai ales ca diferenta intre candidati este asa de mica.
742 vizualizari 18 Jul 2024 09:17 Partidul NOA cere președintelui Iohannis, printr-o scrisoare deschisă, să nu promulge legea care permite împușcarea urșilor

Partidul NOA cere președintelui Iohannis, printr-o scrisoare deschisă, să nu promulge legea care permite împușcarea urșilor

Partidul NOA (Natură, Oameni, Animale) i-a transmis președintelui României, Klaus Iohannis, o scrisoare deschisă în care îi cere acestuia să nu promulge legea care permite împușcarea urșilor.

citeste mai mult
559 vizualizari 15 Jul 2024 13:02 A fost lansată Asociația ”Platforma Independentă”. Câmpineanul Adrian Pițigoi este secretarul general al acesteia

A fost lansată Asociația ”Platforma Independentă”. Câmpineanul Adrian Pițigoi este secretarul general al acesteia

Luni, 15 iulie 2024, a fost lansată oficial Asociația ”Platforma Independentă”, un nou proiect politic inițiat de Cristian Diaconescu.

citeste mai mult
4484 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
2061 vizualizari 07 Jun 2024 20:14 Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Campania electorală pentru alegerile din 9 iunie 2024 (locale și europarlamentare) se încheie sâmbătă dimineață la ora 7.00, cu 24 de ore înainte de deschiderea secțiilor de votare. La final de campanie, vă prezentăm mesajul primarului Ioan Alin Moldoveanu, candidat PNL pentru încă un mandat la Casa cu Grifoni.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV