CONTACT

În câteva zile, câmpinenii de pe Șoseaua Paltinu vor primi, în sfârșit, apă potabilă. La mai bine de un an de când bat pe la ușile autorităților

- Social -

În câteva zile, câmpinenii de pe Șoseaua Paltinu vor primi, în sfârșit, apă potabilă. La mai bine de un an de când bat pe la ușile autorităților

UPDATE - Unul dintre locuitorii de pe Șoseaua Paltinu ne-a anunțat, în această seară, că 4 ianuarie 2018 este... o zi istorică. A început furnizarea apei potabile și pentru "colonia" de la "21 Decembrie".

După ce mai bine de un an au tot mers cu bidoanele pe la rude și cunoscuți sau au strâns apa de ploaie atunci când a fost cazul, iată că, în sfârșit, se rezolvă problema furnizării apei pentru cele 18 familii de pe Șoseaua Paltinu, de lângă fosta fabrică de cherestea 21 Decembrie. Am scris de mai multe ori despre situația acestor familii care au rămas fără apă în octombrie 2016 și care nu au fost băgate în seamă de autorități până când nu au apelat la presă și nu au venit în plenul Consiliului Local pentru a-și spune nemulțumirile.

Soluții au existat tot timpul, lucru demonstrat ulterior, dar nu a avut cine să le pună în practică. Lucrurile s-au urnit foarte greu, dar iată că, într-un final, problema se rezolvă, iar începutul lui 2018 le aduce celor aproximativ 50 de câmpineni de la "21 Decembrie" mult-dorita apă potabilă, pentru care au bătut atâta vreme din ușă în ușă. Oamenii vor beneficia de apă din conducta Sistemului Zonal de Exploatare Prahova, care trece pe terenul fostei fabrici și din care erau alimentați și înainte de octombrie 2016, până când proprietarul terenului a decis să le taie apa. Numai că, acum, aceste familii au contract cu HidroPrahova și le-au fost montate apometre. Practic, oamenii au devenit abonați ai HidroPrahova, au fost racordați la conducta respectivă în baza unei înțelegeri între HidroPrahova și ESZ (Exploatare Sistem Zonal), au apometre (mai sunt de montat patru astfel de aparate), iar în câteva zile vor beneficia de apă. Cea mai simplă și eficientă soluție dintre toate cele găsite de administrația locală și HidroPrahova după ce cazul a fost mediatizat și după ce oamenii au venit în fața Consiliului Local.


04 Jan 2018 12:26 3426 vizualizari


Comentarii






1980 vizualizari 28 Apr 2024 16:10 Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

După cum v-am informat deja, joi, 26 aprilie 2024, a avut loc jurizarea Concursului Național ”Umbrela verde”, ajuns la ediția a XI-a și organizat de Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, din Câmpina.

citeste mai mult
1762 vizualizari 27 Apr 2024 13:59 Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Grădinița ”Iulia Hasdeu” a participat la schimbul de experiență interjudețean Dâmbovița - Prahova, în cadrul C.R.E.D.

citeste mai mult
4591 vizualizari 26 Apr 2024 18:17 ”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

Reluat după pandemie, concursul național ”Umbrela verde”, organizat la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, a fost prilej de mari emoții, dar și de bucurii, cuprinzând lucrări ale elevilor din 37 județe ale României.

citeste mai mult
1743 vizualizari 17 Apr 2024 20:49 Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV