CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Doi prahoveni în conducerea națională a PNL: Iulian Dumitrescu - prim-vicepreședinte, Virgil Guran - vicepreședinte

- Politică -

Doi prahoveni în conducerea națională a PNL: Iulian Dumitrescu - prim-vicepreședinte, Virgil Guran - vicepreședinte

În acest week-end, la București, au avut loc alegeri pentru noua conducere a Partidului Național Liberal. Sâmbătă au fost adoptate mai multe modificări la Statutul PNL și a fost ales președintele partidului. Alegerile au fost câștigate fără emoții de Ludovic Orban, care a întrunit 3.518 voturi, față de cele 952 ale contracandidatului său, Cristian Bușoi.

Astăzi, în cadrul Consiliului Național al PNL au fost alese celelalte funcții de conducere, printre câștigători aflându-se și doi prahoveni. Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a fost ales prim-vicepreședinte pentru mediul de afaceri și societatea civilă, iar câmpineanul Virgil Guran a fost ales vicepreședinte pentru domeniul infrastructură de transport, comunicații și infrastructură informațională. De altfel, cei doi au făcut parte încă de la început din echipa lui Ludovic Orban, deci alegerea lor în funcțiile menționate nu reprezintă o surpriză. PNL are patru prim-vicepreședinți, opt vicepreședinți pe domenii de activitate și opt vicepreședinți pe regiuni.
Din Prahova a mai existat un candidat pentru conducerea națională a PNL. Este vorba despre deputatul George Ionescu, prim-vicepreședinte al Organizației Județene, care a candidat pentru funcția de vicepreședinte pentru regiunea Sud-Muntenia. A pierdut alegerile în favoarea contracandidatului său George Răducu Filipescu, președintele PNL Călărași.
Tot astăzi au fost aleși cei 16 membri ai Biroului Executiv, trezorierul partidului, președinții și membrii Comisiei de Arbitraj și Comisiei Naționale de Revizie și Cenzori. La propunerea președintelui PNL, Ludovic Orban, secretar general al partidului a fost ales Robert Sighiartău, deputat de Bistrița Năsăud.

(Sursă foto - PNL)


18 Jun 2017 20:12 6653 vizualizari



Comentarii






  • 19.06.2017 20:53 Turcescu Petre Felicitari D-nului Guran,a picat pe subiect ,este exact domeniul facut in armata ! ha-ha-ha-ha,dar nu conteaza ,in politica se accepta ,mai ales ca partidul este in dizolvare.
1231 vizualizari 25 Apr 2024 16:18 Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie, Partidul Câmpina Curată a depus la Biroul Electoral Local dosarele de candidați pentru Consiliul Local. Vă reamintim că pentru funcția de primar, Partidul Câmpina Curată o susține pe Irina Nistor, candidatul PSD.

citeste mai mult
1558 vizualizari 24 Apr 2024 22:29 Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
636 vizualizari 24 Apr 2024 19:06 Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a depus astăzi, 24 aprilie 2024, dosarul de candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Judeţean.

citeste mai mult
2050 vizualizari 22 Apr 2024 21:37 Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV