CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Sanconfind Poiana Câmpina, primul centru de flebologie din România unde se fac operații de varice în 20 minute. Pacientul pleacă acasă în aceeași zi!

- Sănătate -

Sanconfind Poiana Câmpina, primul centru de flebologie din România unde se fac operații de varice în 20 minute. Pacientul pleacă acasă în aceeași zi!

La Sanconfind Poiana Câmpina, pe 26 iulie se va transmite în direct prima intervenție de crioblație din sala de intervenții. Este o operație de varice minim invazivă, care folosește tehnica crioblației.

Intervenția va fi realizată de prof. dr. Renee Milleret, ”tatăl” flebologiei europene, și prof. Zoltan Galajda, medic chirurgie cardio-vasculară.
Intervenția pe varice prin crioblație durează doar 20 minute și constă în introducerea unei sonde înghețate la peste minus 80 grade în vena pacientului, pe care o îngheață. Avantajul acestei metode îl constituie faptul că nu există lezuni de țesut, iar pacientul se recuperează rapid, în aceeași zi putându-și relua activitatea. Prin toate celelalte tehnici (laser sau radio-frecvență) se încălzesc țesuturile din jur, iar acestea rămân traumatizate, din cauza efectului termic, recuperarea fiind mai grea.


10 Jul 2024 20:26 1217 vizualizari


Comentarii


  • 12.07.2024 16:49 Niculescu Violeta Cât costă intervenția și cum ajungem la D l Doctor?
  • 12.07.2024 14:09 GABRIEL VALENTIN ...PREȚ ???
  • 11.07.2024 14:57 Gelu Cat costa ???0
580 vizualizari 22 Jul 2024 06:49 Profesor dr. Zoltan Galajda a creat, la SanConfind, Compartimentul de chirurgie cardio-vasculară

Profesor dr. Zoltan Galajda a creat, la SanConfind, Compartimentul de chirurgie cardio-vasculară

Unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați colaboratori ai echipei medicale SanConfind este prof. dr. Zoltan Galajda, medic primar chirurgie vasculară. CV-ul domnului doctor este remarcabil.

citeste mai mult
621 vizualizari 20 Jul 2024 06:55 Premieră la Spitalul SanConfind. O fractură de humerus, operată chirurgical cu transplant de os

Premieră la Spitalul SanConfind. O fractură de humerus, operată chirurgical cu transplant de os

Ortopedia SanConfind este binecunoscută prin numeroasele protezări (de șold, genunchi, umăr) care se realizează aici, în cel mai mare spital privat din Prahova. Asta fără să mai punem la socoteală rezolvarea chirurgicală a fracturilor clasice.

citeste mai mult
913 vizualizari 06 Jun 2024 07:03 Servicii SanConfind la domiciliul pacientului

Servicii SanConfind la domiciliul pacientului

Din Baza de Recuperare Medicală a Spitalului SanConfind (secție cu care spitalul din Poiana Câmpina și-a început activitatea în 2015), orice pacient, la terminarea seriei de ședințe de tratament, pleacă acasă într-o stare mult ameliorată sau chiar cu sănătatea recâștigată în totalitate.

citeste mai mult
2543 vizualizari 26 Apr 2024 07:45 Operație în premieră la Spitalul SanConfind

Operație în premieră la Spitalul SanConfind

La spitalul SanConfind din Poiana Câmpina s-a efectuat recent, cu succes, prima operație de tiroidectomie totală. Este o premieră demnă de remarcat pentru chirurgia SanConfind. Operația a fost efectuată de medicul chirurg Mihai Gornea.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV